Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım, ben nil katre koç'a gidiyorum, çok memnunum, çok tatlı biri, gerektiğinde hipnoz da yapıyor, benim sorunum iş arkadaşlarımla ilgiliydi deprosyona girmiştim ama bir ay gibi bi sürede beni hayata bağladı, şimdi ikinci ayımdayım artık 10 günde bir alıyor beni, ilk gittiğimde haftda bir alıyordu, gittiğim yerde tanıştığım takıntılı biri vardı biraz sohbet ettik o da büyük ölçüde kurtulmuş ki o da başlayalı birbuçuk ay falan olmuştu, açıkçası bir gitmeni öneririm, okadar tatlı biri ki zaten girdiğinde bile kendini iyi hissettiriyor, yurtdışında okumuş işinde hakkaten çok iyi, üstelik dilediğin zaman arıyabiliyorsun da, benim seanslarım ortalama birbuçuk saat oluyor, odasında saat bile yok, öyle para düşkünü dedeğil, anlayış gösteriyor birsonraki seansta da verebiliyorsun ücreti, ben 150 lira veriyorum, burada iki psikoloğa gittim ama bence nil hanımın yerini tutmuyorlar, bu kadın arkadaşın da oluyor, birlikte dışarı da çıkıyorsun, ay canım ya seviyorum onu, tabi sen bilirsin canım, umarım yardımcı olabilmişimdir,
Merhaba psikolog arıyorum. Aşırı takıntılı hale geldim. Çevremdekileri yoruyorum. İlişkilerimi düzeltemiyorum. Gidip memnun kaldığınız bir psikolog var mı? Bir de seans ücretlerini yazar mısınız?