• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir için psikolog tavsiyesi

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.922
333
Merhaba psikolog arıyorum. Aşırı takıntılı hale geldim. Çevremdekileri yoruyorum. İlişkilerimi düzeltemiyorum. Gidip memnun kaldığınız bir psikolog var mı? Bir de seans ücretlerini yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım, ben nil katre koç'a gidiyorum, çok memnunum, çok tatlı biri, gerektiğinde hipnoz da yapıyor, benim sorunum iş arkadaşlarımla ilgiliydi deprosyona girmiştim ama bir ay gibi bi sürede beni hayata bağladı, şimdi ikinci ayımdayım artık 10 günde bir alıyor beni, ilk gittiğimde haftda bir alıyordu, gittiğim yerde tanıştığım takıntılı biri vardı biraz sohbet ettik o da büyük ölçüde kurtulmuş ki o da başlayalı birbuçuk ay falan olmuştu, açıkçası bir gitmeni öneririm, okadar tatlı biri ki zaten girdiğinde bile kendini iyi hissettiriyor, yurtdışında okumuş işinde hakkaten çok iyi, üstelik dilediğin zaman arıyabiliyorsun da, benim seanslarım ortalama birbuçuk saat oluyor, odasında saat bile yok, öyle para düşkünü dedeğil, anlayış gösteriyor birsonraki seansta da verebiliyorsun ücreti, ben 150 lira veriyorum, burada iki psikoloğa gittim ama bence nil hanımın yerini tutmuyorlar, bu kadın arkadaşın da oluyor, birlikte dışarı da çıkıyorsun, ay canım ya seviyorum onu, tabi sen bilirsin canım, umarım yardımcı olabilmişimdir,

Merhaba, ben de uzun zaman İzmir'de psikolog araştırdım. Birçok psikolog ile ilgili bilgi buldum, o nedenle kafam çok karıştı. Sonunda Uzman Psikolog Hatice Topçu Ersoy'a gitme kararı aldım ve randevu aldım. İlk gittiğimde beni anlar mı?, sorunumu çözmeme yardımcı olur mu? diye düşünüyordum. Görüşme yapıp çıktığımda adeta büyülenmiştim. Bir insan bu kadar bilgili, bu kadar derin ve bu kadar mütevazi olabilir. Hayatı anlamlandırma biçimi, insanı tanıma ve anlama becerisi, yaptığı açıklamalar, verdiği örnekler, çok zekice yorumları, konuşması, ses tonu o kadar hayranlık uyandırıcıydı ki.. Söylediklerimi çok iyi anladı, hatta söyleyemediklerimi bile anladı. O kadar çok insana terapi vermiş ki, bir bakışımdan, ses tonumdaki titremeden hissettiklerimi çözümledi. Şimdi çok daha güçlü hissediyorum. Çözümün bende olduğunu ve çözümleri nasıl ortaya çıkaracağımı biliyorum. Ancak şunu bildirmek isterim, kendisinden randevu almak çok kolay değil, biraz beklemek durumunda kalabilirsiniz. Fakat kesinlikle beklediğinize değer. Çünkü "Hepimiz kendi filmimizde başrol oyuncusuyuz, en önemli kişiyiz. O yüzden kendimize değer vermeyi hak ediyoruz, her şeyin en iyisini hak ediyoruz." Bu alıntı Psikolog Hatice hanımdan, sevgiler..

merhaba canım, ben nil katre koç'a gidiyorum, çok memnunum, çok tatlı biri, gerektiğinde hipnoz da yapıyor, benim sorunum iş arkadaşlarımla ilgiliydi deprosyona girmiştim ama bir ay gibi bi sürede beni hayata bağladı, şimdi ikinci ayımdayım artık 10 günde bir alıyor beni, ilk gittiğimde haftda bir alıyordu, gittiğim yerde tanıştığım takıntılı biri vardı biraz sohbet ettik o da büyük ölçüde kurtulmuş ki o da başlayalı birbuçuk ay falan olmuştu, açıkçası bir gitmeni öneririm, okadar tatlı biri ki zaten girdiğinde bile kendini iyi hissettiriyor, yurtdışında okumuş işinde hakkaten çok iyi, üstelik dilediğin zaman arıyabiliyorsun da, benim seanslarım ortalama birbuçuk saat oluyor, odasında saat bile yok, öyle para düşkünü dedeğil, anlayış gösteriyor birsonraki seansta da verebiliyorsun ücreti, ben 150 lira veriyorum, burada iki psikoloğa gittim ama bence nil hanımın yerini tutmuyorlar, bu kadın arkadaşın da oluyor, birlikte dışarı da çıkıyorsun, ay canım ya seviyorum onu, tabi sen bilirsin canım, umarım yardımcı olabilmişimdir,

hipnoz yöntemini çok merak ediyorum bunu uygulayan bir psikolog arıyordum aslında

Merhaba psikolog arıyorum. Aşırı takıntılı hale geldim. Çevremdekileri yoruyorum. İlişkilerimi düzeltemiyorum. Gidip memnun kaldığınız bir psikolog var mı? Bir de seans ücretlerini yazar mısınız?

canım benim ben de aynı durumdayım bu hafta sonu arkadaşımın tavsiyesiyle liman psikoloji ye gidicem alsancak ta emdr denen bir yöntem varmış faydalı olduğunu söyledi inşallah faydasını görürüm seans ücreti 180 tl malesef bütçemi çok zorlucak ama kendime gelmek için sanırım buna ihtiyacım var

Valla tatlım... Ben Psikolog Dr. Murat SARISOY'a gittim. Eşimle birlikte bizi aldı, adamda baya bir değişmeler oldu. Hatta görümcemi bile ona götürdü. Sempatik ve dolu bir insan, kitapları var, internette tonla televizyon programı var. Bildiğim kadarıyla 20 yıl tecrübesi var. Ama sen yine de araştır sor, kimsenin günahını almayalım ama çok internet balonu yeni mezun kişi var. Bir de sertifikalı sosyolog, hemşireler var, kendilerini terapist aile danışmanı falan gibi isimlerle tanıtıyorlar. İşin içine girince anladım çok garip bir piyasa bu. Sen sor soruştur, bak bakın tecrübeye bak, eğitim düzeyine bak, hepsi aynı eğitim de değil. Hadi canım sana çoook kolay gelsin...

ha bu arada hipnoterapist, nlpci, yaşam koçu be ve benzeri meslek olup olduğu tam bilinmeyen ve nereden mezun oldukları belirsiz kişilere mesafeli yaklaş. Diploma var mı, psikoloji okumuş mu? yoksa kursla 10 saatte yaşam koçu mu olmuş. Diploma canım önce diploma...

ben nil katre kocu tavsiye ederim. yukarıda bir arkadaş yazmış diploma önemli diye katılıyorum diploma çok önemli hatta yurtdışı diplomalı olmasını daha çok önemsiyorum. sonuçta burdaki eğitim sistemini biliyoruz. bu yüzden yurtdışında eğitim görmüş daha geniş bakabilen birini tercih ederim. nil hanımdan da memnunum. bir arkadaşım sokratese gidiyor isterseniz orayı da araştırabilirsiniz.

ben dila akdemir e gitmiştim alsancak izmir psikoloji merkezinde çalışıyo depresyonumu korkularımı yenmeme yardım etti kızımın evdeki vurma huyunu bıraktırdı diplomadan bahsetmişsiniz komşumun kardeşinin arkadaşıymış yurtdışında okumuş çalışmış dediler ben çok memnun kaldım

Back