Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en ii marka hangısı sizce bulşk makınesnde yardım edermsnz arcelık mı alsm bosch mu
geçen yıl ki bulaşık mak magduriyetimi bana mecbur kalarak değiştirten bosch tan sonra bosch markanın hiçbir ürününe göz ucuyla dahi bakmıyorum. içi plastik kaplı en ucuz boşu bulaşık makine modelini aldım bir miktar da para iadesi yapıldı. öylece duruyor kenarda makine. lanet olsun dedim. şimdi tekrar bulaşık makinesi aldım beko nun. o kadar memnunum ki anlatamam. o boşla boşu boşuna yılalrca eziyet çekmişim yıkanmayan temiz olmayan lekeli ve paslanan ürünlerime ve zamanıma yazık olmuş. annemin de makinesi arçelik ben de beko aldım. gıcır gıcır vallahi. hiç suya bile tutmasam da tertemiz çıkıyor. boschun bana yok elektrik tesisatıdır, yok su basıncıdır, yok gider borularının durumudur, yok kullandığın deterjandır, yok sizin kullanma biçiminizdir.... diye ha bire müşteride kullanıcıda sorun aradığı bütün değişkenlere rağmen BEKO bu sınavı alnının akıyla geçmiştir. çamaşır makinesi için aynı şeyi söyleyemesem de bulaşık makinesinde harika tek kelimeyle :)
peki bekonun hangi modeli olduğunu da yazar mısın?
Merhaba arkadaşlar,
henüz evli olmasam ve buna daha vakit varsa da artık bulaşık makinesi almak için illa evlenmeyi beklememe gerek yok düşüncesine kapıldım
başka bekar bir arkadaşımın bulaşık makinesi almasıyla aklım iyice çelinmiş durumda.
Kullanıp memnun kaldığınız/kalmadığınız modelleri paylaşır mısınız?
Ben bugün Vestel bayiine gidip bir göz gezdirdim. BMJ - L503 X modelinin görüntüsü hoşuma gitti. Ayrıca 15 kişilik kapasitede olması da güzel gibi görünüyor. Daha önce bulaşık makinesi kullanmamış biri olarak şimdilik görüntü ön planda. Sizlerin tavsiyesi nelerdir?
(gri renk veya çelik kaplamalar tercihimdir)
3 yil once buzdolabi,cam,mak, ve bulasik makinesi uygun fiyata almistik,bulasik makinesinden hic memnun degilim,cay ve ayran icilen bardagi bile temizlemiyor,ayrica bulasiklar islak cikiyor,duzenli makine temizleyici kullanmama ragmen tabani les gibi,sakin almayin![]()
slm
çok iyi düşümüssün gerçekten beyaz eşyayı almak ıçin evlenemeyi beklemene gerek yok :) bende öyle yaptım ve Samsung DWFN320T bulasık makınasını 950 tl ye çeyizm için aldım henuz kulanmadım ama cevremde bir kaç kişi bu ürünü kullandıgı için onlara danısarak aldım çokta memnun kaldıklarını söyluyorlar samsung markasını tavsiye ediyorum bende sana :)