• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İzmir Hayat-Güzelyalı-Göztepe 0-2 yaş kreş var mı? yardım lütfen!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

MASALCEYLAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
1
0
36
İzmir
kızım 19 aylık ve mecburen kreşe vermek zorundayım izmirde hatay ve çevresinde 0-2 yaş bebek bakan kreş varsa yardımlarınızı bekliyorumm:))

merhaba,göztepe akbankın sokağında bir tane var ama ben orayı hiç tavsiye etmem.ben görüşmeye gitmiştim.öğretmen diye çalıştırdıkları kişilere her işi yaptırıyorlar ve 500 tl maaş veriyorlar sigortasız.bu şartlarda çalışan insanlar nasıl çocuk eğitir..hayırlısı olsun..evde çocuk bakan eğitimci ile daha iyi olabilir..:)

Hellokitty35, 18 aylık oğlum için benim de kreşe ihtiyacım var, balçova'da. Kreşin ismini yazabilir misin lütfen, teşekkürler.

Son düzenleme:
mithatpasa caddesi uzerindeki bircok kres 19 aylik bebegi kabul ediyor benim kizim 16 aylik ben elizleri anaokuluna gonderecegim. kucukyalida

arkadaşlar....ben 4 yıllık üviversite mezunuyum ve bircok ana okulunda çalıştım...en son elma kurdu anaokulunda çalıştım.inönü caddesinde.tavsiye ederim. hamileliğimden dolayı ayrıldım. isterseniz iletişim bilgilerini verebilirim... fiyatta yardımcı olurlar merak etmeyin...

Back