Canlarım merhaba ben aranıza yeni katıldım bilgisayar internet ile pek aram yoktur. 2-3 sene önce izmir hatay da arkadaşım beni nişan için bir bayan kuaförüne götürdü o zaman İstanbul da oturuyorduk. O kadar hoşuma gitti ki; temiz nezih bir yerdi ve erkekleri almıyorlardı içeri. Saçımızı kesen de bayandı adı Melis'ti, yanlış hatırlamıyorsam annesi ile beraber işletiyorlardı bayağı bir sohbet etme imkanımız olmuştu. Kartını almayı akıl edemedim (nereden bileyim izmire tekrar geleceğimi). Kesimi çok hoşuma gitti. Ben ailemle tekrar izmire geliyorum düğün için ve eğer bulabilirsem siz canlarım yardımcı olabilirseniz oraya tekrar gitmek istiyorum. İzmiri pek bilmem hatta hiç bilmem. Bana yardım edecek canların haberlerini bekliyorum.Unutmadan ekleyeyim arkadaşım ile çok kötü kavga ettik uzun zamandır konuşmuyoruz O'na sorun diye yazmayın lütfen.Yardım edebilecek herkese şimdiden teşekkür ederim
Ayyy yardımların için çok teşekkür ederim canım benimm hatırlayabildiğim yanında market vardı üst kat 1. kat idi ben nasıl bulcam yaaa offffffffffffffff
merhaba özlemacar! ben hatayda yaşadım uzun yıllar ben de diğer arkadaşlar gibi çıkaramadım kuaförü ama bnm de düğünüm yakında.. gelin başımı hatayda kendi kuaförüme yaptırıcam, şimdi gelinlikçiden duvağımı bekliyorum bitsin hemen gelin başı için provaya gidicem(buarada artık hatayda yaşamıyorum oldukça uzak bir yerdeyim) gittiğimde bi sorayım onlar tanır birbirlerini...tabii izmire ne zaman geliceksin bilmiyorum belkide geldin gittin artık nasip kısmet:))
merhaba özlemacar! ben hatayda yaşadım uzun yıllar ben de diğer arkadaşlar gibi çıkaramadım kuaförü ama bnm de düğünüm yakında.. gelin başımı hatayda kendi kuaförüme yaptırıcam, şimdi gelinlikçiden duvağımı bekliyorum bitsin hemen gelin başı için provaya gidicem(buarada artık hatayda yaşamıyorum oldukça uzak bir yerdeyim) gittiğimde bi sorayım onlar tanır birbirlerini...tabii izmire ne zaman geliceksin bilmiyorum belkide geldin gittin artık nasip kısmet:))
Canım ilgin için teşekkür ederim ümidimi kesmiştim buradan ama mesajını gördüm. Henüz daha izmire gitmedik kolay kolay bulunamayacağını tahmin ettiğim için önceden yardım isteyeyim dedim. Bayramdan sonra gelicez kısmetse. Yine de teşekkür ederim haberlerini bekliyor olacağım.