İzmir Güzel Şehirim=)

ızmirli değilim ama ızmir aşığıyım :asigim:
Orada yaşamayı o kadar çok isterdim ki kısmet olur mu acaba
Ayrıca ızmir kızlarına da laf yok hepsi güzel hepsi bakımlı ve samimi insanlar
ımreniyorum size değerini bilin :kedi:

İzmirli değilim ama İzmir aşığıyım :asigim:
Orada yaşamayı o kadar çok isterdim ki kısmet olur mu acaba
Ayrıca İzmir kızlarına da laf yok hepsi güzel hepsi bakımlı ve samimi insanlar
İmreniyorum size değerini bilin :kedi:

kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

canlarım bunu duymaktan çok ama çok sıkıldım "izmirin kızlarınada havasınada güven olmaz" bunu birisi bana söylediğinde o kadar çok sinirleniyorum ki ne demek güven olmaz ya =(

canlarım bunu duymaktan çok ama çok sıkıldım "izmirin kızlarınada havasınada güven olmaz" bunu birisi bana söylediğinde o kadar çok sinirleniyorum ki ne demek güven olmaz ya =(

Onu diyen halt etmiş bence :kızgın:

Ne demek havasına kızına güven olmaz izmirin kızları çok akıllı ve zekidir kime nasıl davranacağınıda iyi bilir zemuszemus

O cümleyi İzmirli kızlardan yüz bulamayan , argo tabiri ile kuyruk acısı olan erkekler telaffuz eder. zemuszemus Umursanacak bir durum değil o yüzden.şutarafagitti

Bu lafı ıstanbul için de söylerler nolacak ki?
:kahve:
Ben de doğma büyüme ıstanbulluyum.
Bir şarkı var belki bilirsiniz, nakaratı aynen şöyle:
ıstanbul'dan kız mı alınır dostlar der ki yolda kalınır.
Hiç umurunda olmasın güvenmeyen güvenmesin sana çok da tın.
Ben şahsen öyle yapıyorum.
:teselli:

opuyorumnanaktan canııım İZMİR yeniyıla nası girdi bakim. ah bende olsaydım aaaahhhh:gitme:

ahh izmir :asigim:
kesinlikle yaşamayı istediğim sehirlerden biri
abim üniversite eğitimini izmirde aldı 6 yıl boyunca yaz okuluna kaldıgı için bnde yazları onun yanında geçirirdim bol bol gezerdik gerçekten izmir bambaska bir sehir hiç unutmuyorum birgün hiltondan eve gidiyoruz aksam geç bir saat otobüs tıklım tıklım bir koltuk boşaldı ve ben uzagındaydım koltugun hiçkimse oturmadı o koltuga bana yer verdiler sasırmısdım yok buyrun siz oturun dedim oturmadılar izmir işte böyle bir sehir:asigim:

X