- 4 Ekim 2009
- 1.247
- 1
- Konu Sahibi BeyazPerim
ben izmirli değilim ama merak ettim 35.5 nedir arkadaşlr açıklarmısınız
KSK NİN PLAKASI:hooray:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
madam sen nerde yasaysın su anda???
sorması ayıp:kedi:
anlamadım ama neyse teşekürler arkadaşlar
Başka bir şehirde kuaförde ,toplantılarda,işte vs vs her yerde hemen İzmirlisin değil mi sen ? sorusunu duyuyorum.Evet ,dediğimde belli zaten ,anlamıştık,maşallah ,kızları çok güzel derler,demek doğruymuş ,muhabbeti çok geçer. kaydirigubbakcemile3
içlerinden de öyle mi diyorlar dersinkaydirigubbakcemile3
nedense izmirlilere gıcık olan, hatta alerjik olanda çok:sm_confused::sm_confused:
Fesatlığı genelde kadınlar yapıyor . kaydirigubbakcemile3 Akranlar ... Yaşlı başlılar ve erkekler doğruları sölüyorlar.Fesat her yerde kendini belli ediyor zaten. kaydirigubbakcemile3 Varsınlar çatlasınlar hırslarından .kaydirigubbakcemile3 Çok zevkli oluyor onları uzaktan seyretmek .
haklısın canım ama güzellik olayı dışındada bişeyler var sanki işte işin o kısmı erkekler içinde geçerli anladın sen beniyerimseniben
içlerinden de öyle mi diyorlar dersinkaydirigubbakcemile3
nedense izmirlilere gıcık olan, hatta alerjik olanda çok:sm_confused::sm_confused:
Güzellik dışında zaten yorum yapmak kimsenin haddine düşmez zaten.Öyle bir şeyle karşılaşmadım ,karşılaşsam da haddini bildiririm. Eli maşalı olur İzmir kızı ,die gezer ortalıkta sonra . :hulya: Tehlikeli olanlar hazımsız kadınlar bence.:1ninca:
neden ki acaba ?
üzüldüm işte buna