İzmir Güzel Şehirim=)

ızmir'in her kızı güzel diil ama onlar sadece bir istisna..
Sonucta kaide bozulmaz yani izmir kızları güzeldir. bende izmirli sayılırım :)

ahhh aahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! hiltonun tepesinde arkadaşlarla ne eğlenmiştik. tüm paramız gitmişti ama helal olsun :teytey:bak hala tadı damağımda. hele bi geleyim ilk iş takılmak akşamlara delicesine:içelim:

Kusura bakmayın kızlar güzellik konusunda mütevazi olamayacağım.Elbette İzmir'de yaşayan her kız güzel değildir.Kökeni İzmirli olup da çirkin olan görmedim ben.Havası ,suyu başka ...O yüzden kızları da başka güzel.Güzellik otoriteleri İzmirli kızların güzelliğini tescillemiştir.Bu genel bir kanıdır ve doğruluğu da inkar edilemez. sositososito

içlerinden de öyle mi diyorlar dersinkaydirigubbakcemile3

nedense izmirlilere gıcık olan, hatta alerjik olanda çok:sm_confused::sm_confused:

kesinlikle katılıyorum ben de çok karşılaştım :sinifsinif:
ama tam tersi kızlar değil erkeklerde çok farklı görüşler var burda anlatamiyciiim :1ninca:

kizlari guzel, sandvicleri guzel, adi guzel,kendi guzel,midyesi güzel ,kalamarı ,ciğdemi güzell zemuszemus

bir de gavur kaydirigubbakcemile3

bende herkese gururla söylüyorum izmirliyim diyeee....
izmirli olmak bir ayrıcalıktır...
a.s.

hayatımın bir döneminde bile olsa orada yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum ....
yine imkanım olsa çok isterdim hep orada yaşamayı.....
ızmirliler gerçekten cok güzel insanlar....
üzerine başka da bir şehir tanımıyorum....

hayatımın bir döneminde bile olsa orada yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum ....
yine imkanım olsa çok isterdim hep orada yaşamayı.....
İzmirliler gerçekten cok güzel insanlar....
üzerine başka da bir şehir tanımıyorum....

canımsın canım nedesemde busözlerin üzerine olmaz artıkalkisalkisalkis

İzmir'i İzmir yapan yüzünün batıya dönük olması,aynı zamanda özünü,kültürünü,tarzını hiçbir zaman unutmayıp,kendi öz benliğine sahip çıkmasıdır.Fiziken İzmir'in kızlarının güzel olması,kalplerinin yüzlerine yansımasıdır diye düşünüyorum.Çünkü,bizler kalbimizden geçeni uslubunla söyler,damarımıza basılırsa icabına bakarız-tatlicadiarzu-.Öyle bilmem ne marka mağaza,bilmem ne modası bizi bağlamaz,Gider Bospa'ya yada Perpa'ya alırız üçü beşi 5tl penye takar takıştırırız inciğimizi boncuğumuzu yaratırız kendi tarzımızı.Genlerimiz hamarat biz ne yapalım,altından kalkamayacağımız hiç birşey yok,evvelallah tuttuğumuzu koparır,her işimizi kendimiz halladeriz,:lepi:Ruhumuz maço.Bi rakı içeriz benim diyen adam halt etsin yanımızda,:içeriz de güzelleşiriz sarkmayız ,abuk sabuk olmayız,biliriz ağzımızdan çıkanı.:içelim:Kendi başımıza yeteniz,Daha bi çok şey varda ,hadi demeyim gene pek bi kendini beğenmişlik olcak.Bu kadar da kalayım :eek:klava:yemeyim

işte yorum budur tebrik ediyorum arkadasım seni

ızmir yapan yüzünün batıya dönük olması,aynı zamanda özünü,kültürünü,tarzını hiçbir zaman unutmayıp,kendi öz benliğine sahip çıkmasıdır

izmirli değilim ama çoğu akrabam izmirdedir...küçüklüğümden beri sık gittiğim bir kent...
yalnız park sorunu ve trafik olayları izmirde de baya bi artmış ve bu sorun diğer büyük şehirlerdeki gibi
buradada var ...bu da gayet normal çok göç olan bir şehir...
ayrıca bizim ozon veya çamaşır suyu dediğimiz maddeye ilk kez klorak dendiğini bu şehirde duymuşdum :KK66:)

X