- 4 Ekim 2009
- 1.247
- 1
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
ben izmirli değilim ama merak ettim 35.5 nedir arkadaşlr açıklarmısınız
ben izmirli değilim ama merak ettim 35.5 nedir arkadaşlr açıklarmısınız
madam sen nerde yasaysın su anda???
sorması ayıp:kedi:
anlamadım ama neyse teşekürler arkadaşlar
Başka bir şehirde kuaförde ,toplantılarda,işte vs vs her yerde hemen İzmirlisin değil mi sen ? sorusunu duyuyorum.Evet ,dediğimde belli zaten ,anlamıştık,maşallah ,kızları çok güzel derler,demek doğruymuş ,muhabbeti çok geçer. kaydirigubbakcemile3
içlerinden de öyle mi diyorlar dersinkaydirigubbakcemile3
nedense izmirlilere gıcık olan, hatta alerjik olanda çok:sm_confused::sm_confused:
Fesatlığı genelde kadınlar yapıyor . kaydirigubbakcemile3 Akranlar ... Yaşlı başlılar ve erkekler doğruları sölüyorlar.Fesat her yerde kendini belli ediyor zaten. kaydirigubbakcemile3 Varsınlar çatlasınlar hırslarından .kaydirigubbakcemile3 Çok zevkli oluyor onları uzaktan seyretmek .
haklısın canım ama güzellik olayı dışındada bişeyler var sanki işte işin o kısmı erkekler içinde geçerli anladın sen beniyerimseniben
içlerinden de öyle mi diyorlar dersinkaydirigubbakcemile3
nedense izmirlilere gıcık olan, hatta alerjik olanda çok:sm_confused::sm_confused:
Güzellik dışında zaten yorum yapmak kimsenin haddine düşmez zaten.Öyle bir şeyle karşılaşmadım ,karşılaşsam da haddini bildiririm. Eli maşalı olur İzmir kızı ,die gezer ortalıkta sonra . :hulya: Tehlikeli olanlar hazımsız kadınlar bence.:1ninca:
neden ki acaba ?
üzüldüm işte buna