- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.057
7. senemdeyim ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. önünde örnek var sonucta ama karar senin herzamanBilmiyorum ya hiç memnun değilim göğüslerimden ama guvenecegım doktor da yok açıkcası
Verilen fiyat çok iyi bence :)) Yani her sene bazen senede iki kez ücret artılı oluyor. Sonuçta kullanılan bir madde var,protez fiyatı sabit kalmıyorBugün sizin önerdiğiniz doktoru aradım ama 7 bin dedi siz yaptırdığınızda 4 bin diye yazmıştınız sok oldum
Kizlar yaptirdiniz gogusleri peki kocalarinuz memnun mu yani eskisi gibi sikiyomu yoksa aman patlar korkusuylami davraniyor kizlar acil yorumunuz onemli
Merhaba kızlar bu forumda yeniyim ve meme buyutme için ameliyat tarihi aldım izmir Dr. Ebru Durmuş fakat içime bir sıkıntı girdi. Ebru hanım hakkında bir bilginiz var mı?aslında hep cenk tokatı düşünmüştüm ama bi türlü gidemedim.
Çok teşekkür ederim yorumun için. Evet çoğu insan memnun değil fakat memeyi güzel yapıyor demişlerdi zor bı durumDoktor önermek çok büyük risktir. Kolay kolay doktor önermem ama Ebru Durmuş adını duyunca tüylerim diken diken olduğu için dayanamadım yazmak istedim.
Ben 3 sene önce karıngerme olmuştum kendisine hayatımın hatası oldu. Şimdi bin pişmanım. Keşke çok daha fazla araştırsaymışım. Ebru Durmuş u iyi araştır derim. Ne yaptığı işin arkasında durdu, ne de ilgilendi. Herşeyi yaparım diyen doktor hiçbirşeyi yapamazmış öğrenmiş olduk bu vesileyle. Her estetik cerrahın bir uzmanlaştığı konu olmalı neticede. Sağolsun Ebru Durmuş da biz herbişeyi çok hallederiz siz gelin yeterki diyenlerden :/
Ne bileyim yine de sen bilirsin.
memede de bu forumda sorun yaşayan arkadaslar var. memedede cok basarılı degıl.Çok teşekkür ederim yorumun için. Evet çoğu insan memnun değil fakat memeyi güzel yapıyor demişlerdi zor bı durum
Merhaba ben de fahri molaya memem büyütme ameliyatı oldum 3. Ayım bitti ve bi anormallik var şekli bi tuhaf sarkık hissizlik hala yaşıyorum salı günü randevu aldım zor zahmet zaten doktor beyle görüşmek mümkün değil ama canım çok sıkkın kapsül oluşmuş olabilirmi kafamda deli sorularBir doktor öneremem ama önermeyeceğim 2 doktor var .
1-Cemil Tugay (Kendisine 2 kez aynı ameliyatı oldum )
2-Fahri Mola (yakın arkadaşım meme protez taktırdı , aynı ameliyatı 3 kez oldu kendisine.Çünkü slikonlu göğüsleri sarktı .
Lütfen çok iyi araştır ve en önemlisi gerçek hastalarıyla iletişime geç ,fotoğraf iste v.s
canım sen olmadan önce forumu okumadın mı. bı arkadas yazmış önermeyecegım iki dr dıye yazmıs arkadasın bırı. inşallah düzelir yaşadıgın sıkıntıMerhaba ben de fahri molaya memem büyütme ameliyatı oldum 3. Ayım bitti ve bi anormallik var şekli bi tuhaf sarkık hissizlik hala yaşıyorum salı günü randevu aldım zor zahmet zaten doktor beyle görüşmek mümkün değil ama canım çok sıkkın kapsül oluşmuş olabilirmi kafamda deli sorular
Malesef ben 3 şubatta oldum yazmadan. Öncecanım sen olmadan önce forumu okumadın mı. bı arkadas yazmış önermeyecegım iki dr dıye yazmıs arkadasın bırı. inşallah düzelir yaşadıgın sıkıntı
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.Fahri bey mağdurusun demekMerhaba ben de fahri molaya memem büyütme ameliyatı oldum 3. Ayım bitti ve bi anormallik var şekli bi tuhaf sarkık hissizlik hala yaşıyorum salı günü randevu aldım zor zahmet zaten doktor beyle görüşmek mümkün değil ama canım çok sıkkın kapsül oluşmuş olabilirmi kafamda deli sorular