Kızlar yarın gidiyorum doktorla görüşmeye. Vakit geldi çattı. Umarım her şey içime siner. Çünkü açıkçası çok heyecanlıyım. Ve Fatih bey ile görüşme olumlu sonuçlansın istiyorum :) Yarın görüşmeden çıkınca tekrar yazarım. Şans dileyin :)
Canım iyi şanslar . BakBarbie97 son ameliyat olanlardan aramızda , ona 450 cc takılmış :) bu arada randevun saat kaçaydı? Ben de hastanedeyim bekliyorum :)
Evet Fatih bey hastanın istediklerine önem veren biri. Senin istediğini yapabilir ama öncelikşe senin iyi düşünmen lazım sonrasında sıkıntı yaşama diye. İyi şanslar. Merakla bekliyoruz görüşme sonuçlarını :)
Bir doktor öneremem ama önermeyeceğim 2 doktor var .
1-Cemil Tugay (Kendisine 2 kez aynı ameliyatı oldum )
2-Fahri Mola (yakın arkadaşım meme protez taktırdı , aynı ameliyatı 3 kez oldu kendisine.Çünkü slikonlu göğüsleri sarktı
bende 375 cc var ve 7 senedır onlarla cok mutluyum. benım sıfır meme dokum vardı ve cok guzel bı sonuc aldım. izlemeye aldım senı ıstersen sende izleyebılırsın ve sonucumu gorebılırsın. önemlı olan doktorun amelıyattan sonrada sana sahıp cıkması. ben hala daha doktorumla ızmıre gıttıgım zaman gorusurum bı kontrol yaptırırım.
sürecinde bol şanslar
öncelikle nerede yasıyosun canım ayırabılecegın butce ne kadar. ne konuda yardım istiyosunMerhaba buraya sızın sayenizde katıldım lütfen yardımcı olun uzun zamandır meme silikon yaptırmayı düşünüyorum ama hem iyi bir doktor hemde fiyatının normal olmasını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
İzmir'de yasıyorum iyi bir doktor istiyorum bütçem 4 bin civarı meme silikonu düşünüyorum cunku göğüslerimden hiç memnun değilim ve yaz gelmeden yaptırmak istiyorum
canım ben yaptırdıgımda sene 2010 du. 7 sene gectı uzerınden. aynen arkadasın dedıgı gıbı ucuza yaparız dıyenede guvenme. forumda bazı arkadaslarda ucuz dıye yaptırdı ama sonrasında sıkıntı yasadılar.Yani yaz gelmeden yaptırmak istiyorum zaten dolar arttığı için baya artmış fiyatları ama doktora güvenmek istiyorum ilk defa bıçak altı yatacağım cunku sonuçta