İzmir Göğüs Büyütme -Acilen Doktor Tavsiyesine İhtiyacım Var!!-

Kızlar yarın gidiyorum doktorla görüşmeye. Vakit geldi çattı. Umarım her şey içime siner. Çünkü açıkçası çok heyecanlıyım. Ve Fatih bey ile görüşme olumlu sonuçlansın istiyorum :) Yarın görüşmeden çıkınca tekrar yazarım. Şans dileyin :)

Canım iyi şanslar . Bak Barbie97 son ameliyat olanlardan aramızda , ona 450 cc takılmış :) bu arada randevun saat kaçaydı? Ben de hastanedeyim bekliyorum :)

Canım iyi şanslar . Bak Barbie97 son ameliyat olanlardan aramızda , ona 450 cc takılmış :) bu arada randevun saat kaçaydı? Ben de hastanedeyim bekliyorum :)

Evet Fatih bey hastanın istediklerine önem veren biri. Senin istediğini yapabilir ama öncelikşe senin iyi düşünmen lazım sonrasında sıkıntı yaşama diye. İyi şanslar. Merakla bekliyoruz görüşme sonuçlarını :)

Ben gittim gördüm Fatih beyi :)) Allahtan çok yoğun değildi. Bakalım arkadaşın görüşmesi nasıl geçecek.

Merhaba kızlar bu forumda yeniyim ve meme buyutme için ameliyat tarihi aldım izmir Dr. Ebru Durmuş fakat içime bir sıkıntı girdi. Ebru hanım hakkında bir bilginiz var mı?aslında hep cenk tokatı düşünmüştüm ama bi türlü gidemedim.

Pocahontas29 haftaya Cemil Beye ameliyat oluyorum, kas ustu silikon ve yazdığını okuyunca şok oldum neden 2 kez ameliyat oldun acaba.. yanlış karar vermek istemiyorum, başta Cüneyt özel doktorum ama Cemil Bey daha çok içime sinmiş. Senin yazdıklarını okuyunca şüpheye dustum

Kizlar yaptirdiniz gogusleri peki kocalarinuz memnun mu yani eskisi gibi sikiyomu yoksa aman patlar korkusuylami davraniyor kizlar acil yorumunuz onemli

benım eşim gayet memnun.sıkıntı yok. oyle kolay kolay patlayan bısey degıl

Guzelmis ben silikonlara baktim iki cesit gordum. Biri sivi su gibi diyeri ise beyaz di ici sanki beyaz boya war gibi hangisi size yapildi bide iyisi hangisi ha buarada yaptirdiktan sonra kac beden dolgusuz sutyen kullaniyorsunuz ornegin 85 90 gibi cok uzun oldu canim kusura bakma bende dusunuyom iyice arastirim dedim

Merhaba buraya sızın sayenizde katıldım lütfen yardımcı olun uzun zamandır meme silikon yaptırmayı düşünüyorum ama hem iyi bir doktor hemde fiyatının normal olmasını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

öncelikle nerede yasıyosun canım ayırabılecegın butce ne kadar. ne konuda yardım istiyosun

İzmir'de yasıyorum iyi bir doktor istiyorum bütçem 4 bin civarı meme silikonu düşünüyorum cunku göğüslerimden hiç memnun değilim ve yaz gelmeden yaptırmak istiyorum

Bugün sizin önerdiğiniz doktoru aradım ama 7 bin dedi siz yaptırdığınızda 4 bin diye yazmıştınız sok oldum

İzmir'de yasıyorum iyi bir doktor istiyorum bütçem 4 bin civarı meme silikonu düşünüyorum cunku göğüslerimden hiç memnun değilim ve yaz gelmeden yaptırmak istiyorum

Şu an devlet hastanelerinde o fiyata yapmıyorlar uygun fiyatlı diye sonradan pişman olacağınız birşey yaptırmayın varsın 1 sene sonra olsun ama iyi olsun ben de izmirdeyim 6 ay önce 7000e meme büyütme ve yağ enjektesi yaptırdım göğüslerime .

Yani yaz gelmeden yaptırmak istiyorum zaten dolar arttığı için baya artmış fiyatları ama doktora güvenmek istiyorum ilk defa bıçak altı yatacağım cunku sonuçta

Yani yaz gelmeden yaptırmak istiyorum zaten dolar arttığı için baya artmış fiyatları ama doktora güvenmek istiyorum ilk defa bıçak altı yatacağım cunku sonuçta
canım ben yaptırdıgımda sene 2010 du. 7 sene gectı uzerınden. aynen arkadasın dedıgı gıbı ucuza yaparız dıyenede guvenme. forumda bazı arkadaslarda ucuz dıye yaptırdı ama sonrasında sıkıntı yasadılar.

Bilmiyorum ya hiç memnun değilim göğüslerimden ama guvenecegım doktor da yok açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…