Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alerjik olabilir biraz araştırıp süt ürünlerini kesip bı sure deneyin isterseniz yararlı probiyotiklerde kullanabilirsiniz. Bu şekilde bu ameliyattan kurtulanlar var.2.5 yasindaki cocugum geniz eti ameliyati olacak kizlar izmir civarinda onerebileceginiz dr var mi acaba ne olur bilenler cevap yazsin simdiden cokkk teşekkür ederim
Maalsef tatlim keske oyle bisey olsa bugun dr geldik yuzde 95 oraninda buyukluk var kesin ameliyat hatta kulakta sivi birikmesi varmis de kulak tüpü de takilacak dediAlerjik olabilir biraz araştırıp süt ürünlerini kesip bı sure deneyin isterseniz yararlı probiyotiklerde kullanabilirsiniz. Bu şekilde bu ameliyattan kurtulanlar var.
Evet arkadasim yuzd3 95 buyuk yuzde 5 oraninda nefes aliyor ki kulakta sivi var ve gerwkirse tüp takilacak dedi dr ve ben izmirde ekol hastanesini dusundum ama ne biliyimIzmir de yaşıyorum kızımı özele götürdüğümüzde ameliyat dendi önce tepecik sonra çiğli de 2 ayrı doktora götürdük neticede özellerin para kaygisini biliyoruz . Iki doktorda ameliyatlık değil dedi. Çiğli bölgede Dilek hanım bana çok güven verdi gerekli durumlarda zaten biz yapıyoruz dedi nacizane tavsiyem önce ameliyat olması şart kimi alerjik olabilir ki araştırın
2.5 yasindaki cocugum geniz eti ameliyati olacak kizlar izmir civarinda onerebileceginiz dr var mi acaba ne olur bilenler cevap yazsin simdiden cokkk teşekkür ederim
Evet arkadasim yuzd3 95 buyuk yuzde 5 oraninda nefes aliyor ki kulakta sivi var ve gerwkirse tüp takilacak dedi dr ve ben izmirde ekol hastanesini dusundum ama ne biliyim
Cokk teşekkür ederimBı arkadasimin iki kızı birden oldu. Çok memnun ikiside aynı drda oldu. Adini Sordum cevap bekliyorum yazicam dize
Cokk teşekkür ederimEkolda Utku Kubilay çok başarılı bir dr. Ama ben özellikle arkadaşımın drunu önereceğim size. Çünkü iki kizida onda oldu
Cokk teşekkür ederim
Cok cok tesekkur ederim Allah razı olsunEfes KBB de dr Yunus Gürkan Aladagmis. Çok memnunum hiç düşünmesin dedi. Çok geçmiş olsun rica ederim
Izmirde dimi bu dr cokk teşekkür ederim arkadasim3 annem ,3 ben ,kuzenlerimin ikisi ve teyzem kbb ile ilgili ameliyatlar geçirdik ve hepimizin doktoru aynıydı kendisi babamın da arkadaşıydı aynı zamanda..Kbb denilince kesinlikle ibrahim çukurova derim..geçmiş olsun
Zaten çocukların çoğunda geniz eti büyümesi,. kulaklarda sıvı birikmesi oluyor. Bunun sebebine arkadaşın dediği gibi süt ve süt ürünleri oluyor. Beslenmesinde süt kakao varsa bunları kesmeyi deneyebilirsinizMaalsef tatlim keske oyle bisey olsa bugun dr geldik yuzde 95 oraninda buyukluk var kesin ameliyat hatta kulakta sivi birikmesi varmis de kulak tüpü de takilacak dedi
Izmirde evet.daha önceden kbb bölüm başkani bir hastanede ayrica eşiyle birlikte hastane açtılar alsancak ta..eşide kadın doğum doktoru.cok harika bir doktordur .cidden araştırın derim çok geçmiş olsun tekrardanIzmirde dimi bu dr cokk teşekkür ederim arkadasim
Aynı durumlar bize ekol de söylendi bilemedim yine de imkan varsa bi gosterin derim. Geçmiş olsun.Evet arkadasim yuzd3 95 buyuk yuzde 5 oraninda nefes aliyor ki kulakta sivi var ve gerwkirse tüp takilacak dedi dr ve ben izmirde ekol hastanesini dusundum ama ne biliyim