Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversite hastanesinde süreç nasıl işliyor? Nasıl başvurmak gerekiyor? Doktor öneriniz var mı?Kızlar merhaba ben tup bebek yaptırmak istiyorum ilkki İzmir ege üniversitesinde yaptım 2.ciyide orda yaptırmak istiyorum ama süreç nasıl gelişiyor yani gidip ben 2 kez denemek istiyorummu diyecegm giden varmi
Kiz herseyi unuttum bendeBen tedavideyim ama ilki başarısız oldu sen benden daha tecrübelisin yani
Raddevu alma sistemi var saat 18,00 da açılıyor ordan kadin doğum üreme yeni hasta raddevu alacaksın. Sonra gideceksin raddevuyla derdini anlatacaksın işte kan testler muayme ler iğneler öyle devam edecekÜniversite hastanesinde süreç nasıl işliyor? Nasıl başvurmak gerekiyor? Doktor öneriniz var mı?
Zaten ege Nazan tamergen başında tup bebek merkezinin alanında en iyisi. Her akşam saat 18.00 yada 16,00 da İzmir ege üniversitesine raddevu alabiliyorsunuz. Raddevu aldığınızda infertilite yeni hasta dıe alacaksınız. Adetli giderseniz daha iyi olur adet gününün 2,yada 3.gunu. İlk gidiyorsun rahime bakıyorlar ve senden tahliller istiyorlar bu tahliller, ege de uzun sureceginden dışarda yapıp getirebilirsin özelde de olsa fark etmez. Dahiliyeden kan tahlilleri istiyorlar ve doktora tup bebek tedavisine uygun olmayan bisi yoktur yazısı. Kadın doğumdan smear testi. Genelde özeller yapar, amh yumurta rezervi testi. Esinizdende kan. Bunları toplayıp veriyorsunuz dosyanıza bırakıyorlar. Herhangi başka problem yoksa. Goturdugunuzde tedavuye başlanıyor. Yani iğneler veriliyor kullanıyorsunuz iki günde 1 kontrol oluyor istedikleri yumurtaları elde ettiklerinde sizi örneğin bugün pazartesi salı günü yumurta toplama işlemine çağırıyorlar. Yumurta toplama islemindede gece saat tam 12 de 1 dk bile geçmeyecek çatlatma iğnesini vuruluyorsun sabah idrara sıkışık belden aşağısını uyuşturup yumurtaları topluyorlar bir yandan döllenme oluyor eşinizde o sırada sperm veriyor. Eve gidiyorsunuz hergun arayıp bilgi veriyorlar dollenen yumurta varsa 3. Yada 5.sizi arayıp transfere çağırıyorlar ordada idrara sıkışık gidiyorsunuz. Sonra 1 saat şort üstü ayaklarınızı kendinize doğru çekerek bekliyorsunuz. İlk 3 gün tuvalet dışında kalkmak yok, kalksana ağır iş yok sonra rutin normal hayata devam. 14.gun kan veriyorsunuz ve inşallah bu yolda olan herkes ben dahil pozitif görüp sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alıyoruzÜniversite hastanesinde süreç nasıl işliyor? Nasıl başvurmak gerekiyor? Doktor öneriniz var mı?
O nasıl oluyorİyi akşamlar Ege üniversitesinde genetikli tüp bebek deneyen varmı