sbluecumm aşkolsun eylüle mi aldınız buluşmayıı, ben katılamayacağım o zamann:a015:
ay sonu boluya dönüyorum canım, artık boludan resimlerinize bakar iç çekerimmsenağlama
ohhhhhhh valla ballandıra balladıra anlatıyonusshihoyyytben gelmek istedim ama müsait olmadım eylülde inşbenneyaptımki bak şimdi hasetimden çatlıcammkafamçokkarıştı
şk tabi keşke bende gelebilseydim inş sonraki buluşmada kısmet bence yassıcaada ya gitmek lazım ben gitmedim ama arkadaşlar tekneyle gitmişler çok güzel diyorlar hemde denize girilir ne güzel olur dimi:lepi:
Şimcik şu listeyi bi askıya alalım değilmi..
hükelalıgımı elime alıp yazıım bişiler :roflol:
Sblue
Strawberry
SouL
Myway
Emez
NaZLı
Minasera
SonArzum
YER: BORNOVA BÜYÜKPARK ÇIKIŞI GUSTO KAFE
TARİH: 13 EYLÜL CUMARTESİ
SAAT: 13:30 da başlıyor..
İsteyen arkdaşlar listeye isim yazdırabilirler ..
İsteyende pattadanak gelebiliir :roflol:
Yakında kk izmir şubesi diye tescil alıcez zatim :roflol::roflol:
Bilginize.. a.s.
benide yazin arkadaslar. bende geleceeeem bu sefer . karsiyakada oturuyorum yakin gerci bornova ama hic bilmiyorum gustoyu. nasil geliniyor? otobus veya taksiye binsem gusto desem gotururmuki acep?
benide yazin arkadaslar. bende geleceeeem bu sefer . karsiyakada oturuyorum yakin gerci bornova ama hic bilmiyorum gustoyu. nasil geliniyor? otobus veya taksiye binsem gusto desem gotururmuki acep?
Bende cok iyi bornovayi bilmiyorum ama olsun :dance: olsun sora sora bagdat misali bizde gustoyu buluruz canim....:lepi:
birlikte gideriz
canım sblue m bidenem benide yaz canum kambersiz dügün olurmu kız müptela oldum sizlere doyasıya sohpet bile edemedim tadı damagımda kaldı canlarım benim belki 35.50 getiririm tekrar
canımsın yaaaa mavişe teyzeler yine buluşcak dedim benimki aynen şöyle bagırıyor <oooollllllleeeyyyy> anne nereede buluşcaz nezman gitcez valla benden hevesli cadııı
unutma teyzesi benim kızım unutulmaz artık bu gidişle benim yerimede gelmek isterse şaşırmam :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?