• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir doğum paketleri

bazen banada sehir hastanesine devam etme istegi geliyor ama orda cok asistan oluyor degisiyor o yizden kararsizim
Tayfun Vural var şehir hastanesinde ben onun yaklaşımını vs çok beğeniyorum hem güler yüzlü tatlı bir dille anlatıyor hem de insanı bilgilendiriyor ama her gittiğimde orda değil. Yani Tayfun hocaya randevu alsam bile asistanın muayeneyi yaptığı oluyor zaten özele gitmek ve gitmemek arasında sırf bu yüzden kalıyorum 🥲

kesin poliklinik yaptigi gunler oluyormus sanirim sekreterlerden falan ogrenebilsek iyi olurda

O zaman hemen size soru sorayım eşimiz refakatçi olarak kalabiliyor mu? Ekstra ücret ödeyerek tek odada kalabiliyor muyuz? Birde doğumdan sonra ne kadar hastanede tutuyorlar
Erkek kalması yasak
İki kişilik odalarda kalıyorsunuz
Tek kişilik odalar kadın hastalıklarından ameliyat olan hastalar için, doğum yapanlar iki kişilik odada kalıyor.
Ekstra ücret olayı yok
Sezeryan oldum iki gece kaldım, çıkmak istedim iyiyim dedim bir gece sonra. Biz izin vermiyoruz çıkarsanız imza atıp sorumluluğu alıp çıkın dediler kaldım

Back