izmir doğum fiyatları

Hayat Hastanesi sgk ile anlaşmalı 670 ya da 690 sanırım normal ya da ameliyat fark etmiyor.

Evet yılbaşından sonra 5 lira zam geldi :) benim doktorum çok anlayışlı istersem tahlili devlette yaptirabilecegimi söyledi benim bebeğim 13 haftalik ben sadece ikili test yaptırdım onun için sordum oraya 60 dediler İzmir li değilim çok yer bilmiyorum uni ve devlet hastaneleri çok kalabalık onca saat beklemek vs yerine 69 lira vermek kârlı geldi tahlilde beş gün önce muayene olmuştum 10 gün dolmadigi için tahlil günü ayrıca muayene ücreti ödemedim pts yaptırdım tahlili haftaya pts gel sıra alma tahlili al bana gel dedi doktor diğer randevuyu da Şubat 1 e verdi sorun olmazsa ayda iki muayene sanırım

anladım benimde 6 haftalık şuanda çok kararsısızm nereye gideceğime bu arada doktorunum kim ?

Karatasta 1200 tl medifema da 1250 tl egepol 1500 falanmış medical park 2200 3000 arası kent 5000 tlcik

doğum fiyatları gerçekten pahalı dr konusunda da çok iyi araştırmak gerekiyor ben egepolde gökalp beye randevu aldım cmt gidicem çok övüyolar o doktoru

Bende medicale yada kente gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım kent çok pahalı geliyor medical konusunda bilgisi olan var mı acaba

Bende medicale yada kente gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım kent çok pahalı geliyor medical konusunda bilgisi olan var mı acaba

Evet benim abimin eşi orada doğum yaptı çok temiz çok güzel bi hastane merve hanımdı doktorumuz epidural normal yaptı çokta güzel ilgileniyorlar ama biraz pahalı

Evet benim abimin eşi orada doğum yaptı çok temiz çok güzel bi hastane merve hanımdı doktorumuz epidural normal yaptı çokta güzel ilgileniyorlar ama biraz pahalı
Ne kadar verdiler canım hastaneye birde kent sanırım doğum yaptığı hastane süsleme fotocu falan var mı fiyatıniçinde

Ben medikale gidiyorum süs ve foto içinde paket 3500 civarı ama süs ve foto istemezseniz 2590 tl daha geçen hafta sordum

Medikal park canım merve,hanım 1600 tl verdiler kampanya vardı gecen sene süsleme,vardı,sadece

Medicalde doğum sistemi nasıl acaba nöbetçi doktor mu geliyor doğuma yoksa kendi doktorumuz mu

Back
X