- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi glerknglerkn
Kendi dr umuz giriyor canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Konak Hayat a gidiyorum 900 küsür fiyat doğum fotoğrafı içinde oda süslemeşi aileye ait
Murat Polat ben de araştırıp gittim herkes çok övdüfiyatı uygunmuş, diğerlerine göre.
doktorun kim peki canım?
Merhaba cnm:) bgn bende doktoruma sordum egepol veya kent hastanesinde yapiomus dogum.. Bende nhangisinde neladardir onu arastiriim dedim.. Sen bi fiyat aldinmi hic?bende kent düşünüyorum orcun bey varmıs övenler var ama doğum olayı nöbetci doktor mu kendi doktorun mu bilemiyorum bakalım hayırlısı...
Standart oda nasil gordunuzmu? Yine tek kisilik oda degilmi?kent hastanesi için 1 hafta önce sordum. herhangi bir sigortam olmadan standart oda için 2950-3000 dediler. ekstradan istenirse suit oda 350-700 tl, vip oda 900 tl daha fazla. süsleme ya da fotoğrafçı yok. doktor ücreti ayrıca veriliyor.(doktorum oranın doktoru değil.
standart oda tek kişilik yatak, refakatçi için kanepe ve banyo-tuvalet içeriyor.
suit odalarda ekstradan misafir odası gibi televizyon ve oturma koltukları içeren bir kısım var ve 2. bir banyo-tuvalet var.
Merhaba cnm, ben henuz dogum yapmadim hastane arastiriyorum.. Medifama ne tarafta?Suan hepiniz dogum yaptiniz sanirim memnun kaldiniz mi hastaneden bn 20 haftalik gebeyim evime medifama cok yakin ama 2000 diyo sadece dogum cok sacma karatas bile 1700 icinde oda susleme ve fotografcida varmis