- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi glerknglerkn
Slm hanımlar izmirde özel hastanelerde doğum fiyatları nekadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Murat Polat ben de kararsızdım netten araştırıp gittim iyi fena değil b3nceanladım benimde 6 haftalık şuanda çok kararsısızm nereye gideceğime bu arada doktorunum kim ?
Bende medicale yada kente gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım kent çok pahalı geliyor medical konusunda bilgisi olan var mı acaba
Ne kadar verdiler canım hastaneye birde kent sanırım doğum yaptığı hastane süsleme fotocu falan var mı fiyatıniçindeEvet benim abimin eşi orada doğum yaptı çok temiz çok güzel bi hastane merve hanımdı doktorumuz epidural normal yaptı çokta güzel ilgileniyorlar ama biraz pahalı
Hangi doktor canım senin ben yeni gidicem daha şehir dışındayımBen medikale gidiyorum süs ve foto içinde paket 3500 civarı ama süs ve foto istemezseniz 2590 tl daha geçen hafta sordum
Zekeriya bey e gidiyorum bana da onu önerdilerHangi doktor canım senin ben yeni gidicem daha şehir dışındayım
Memnun musun canım doğum başladığında yine o mu gelicek yoksa nönetçi kimse o mu giricek doğumunaZekeriya bey e gidiyorum bana da onu önerdiler
Gökalp beyin randevusu sıkıntılı diyolar ama nasıl randevu bulabildinizkızlar mrb cumartesi egepol gökalp beye gittim çok ilgili bir doktor memmun kaldım açıkçası