ızmır de yasam ve ev kırası hk. bılgısı olanlar

Hayırlı olsun hakkınızda. İzmir' li değilim ama yasadığım sehırden gitmek zorunda kalsam tercıhım İzmir olur, esim orada okumuş benıde götürmüştü yenı evliyken. Bu arada yenı baslayan memur maaşı 2.500 olmaz canım ona göre ev bak.

Bence izmirde yaşam çok kolay.. Ben İzmirden Ankara'ya geldim ama İzmir cennetmiş diyorum. Karşıyaka biraz pahalı olabilir ama Bahçelievler, Nergis, Alaybey taraflarına bakabilirsiniz. Çok rahat ve ucuzdur. Ayrıca herşey elinizin altında..

Ah ah özledim vallahi.. Denizi yeter..

Just Karşıyaka ucuz olur mu be canım? Göztepeye göre çok pahalı.
merkez denen yerler, Aksoy Reşadiye orman md. Mahalleleri merkez diye geçiyor fakat Bostanlı gibi pahalı. Binalar çok eski, rezalet bir otopark sorunu var, her gece 40 dk park yeri aramak bir yerden sonra işkence. Şansı varsa geniş bir sokakta güzel bir daireyi ucuza bulur.
(ben en son 3+1 100mt doğalgazlı, hazır mutfakla köşe daireye 700 TL veriyordum ama ev sahibiyle burun burunaydım, neyse karşıya geçtim rahata erdim) dediğim gibi şans ve iyi araştırmak gerek. Yoksa fiyatlar bu bölgelerde 1000 TL ve civarı.
Ama arada adliyeye kestirme sokaklar var 15dk yürüme mesafesi. Birde bu bahsettiğim bölge çok sakin sessiz. Tek derdi fiyatı.

valla 700 verdiysen çok şanslısın burada doğalgazlı 900den aşağı bulamazsın
benim evim 700den fazla ve ısıtma sistemi yok
elektrikle ısınıyorum üstüne 300-400 elektrik faturası hesap et
ben genelde kskdan alışveriş yaparım
göztepe çok pahalı bence :/

Öncelikle merkezde oturmanıza gerek yok.
Yeni girnede 600-700 arası sıfır binalar mevcut.
Yeni yapılan Optimus evleri var mavişehirde.Onlarda 700-800 minimum.
Karşıyada tam göbekte çevresinde oturmanızı tavsiye etmem evler çok eski ve facia.Hatta kiralarda 1000-1300 çok ucuk eski eve vermektense sıfır eve 800 bence çok daha mantıklı.

Sıs kız sensin çappo.. ( ne olduğunu bilmiyorum bu arada)
Bostanlı mekanları çok nezihtir bebişim, gel sana bir bira ısmarlayayım.
Bence de karşıyaka daha ucuz karşı tarafa göre.
Aynı mağazanın o taraftaki fiyatlarıyla bu taraftaki fiyatları bile farklı.

Optimuslar mı 700-800... Soyak siesta da bile o civarda ev yok canımcım, optimusta bu fiyatlar imkansız ötesi... Satılıkları 1+1ler için 320.000 liradan başlıyor.

bostanlı pahalı ama bak
bana çok sakin geliyor orası da ya
ama merkezi falan çok ucuz karşıyakanın
mağazaları özellikle bir de ne arasan bulabiliyorsun
kemeraltından ucuz ya

Optimuslar mı 700-800... Soyak siesta da bile o civarda ev yok canımcım, optimusta bu fiyatlar imkansız ötesi... Satılıkları 1+1ler için 320.000 liradan başlıyor.

Evet 800 lira arkadaşıma tuttuk 1 ay önce hatta birlikte gittik.Hatta ve hatta 3 daire sorduk aynı binada en pahalısı 900 dediler. ( sorduğumuz daireler arasında)
Soyak Siestada 750 liraya kaynım oturuyor yeni evli 1+1 fakat.İnönü Mahallesi oluyor sanırım orası.

Bak işte burası hatta
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...lik-havuz-gorur-1-plus1-daire-177836552/detay

bostanlı pahalı ama bak
bana çok sakin geliyor orası da ya
ama merkezi falan çok ucuz karşıyakanın
mağazaları özellikle bir de ne arasan bulabiliyorsun
kemeraltından ucuz ya
Bostanlıda ev fiyatları uçuk ama yeme içme yine daha iyi karşıya göre.
Sakin değil kız barlar sokağı bile var artık. Hareketlendi ortalık.
Karşıyaka çarşıyı ben de seviyorum, hele jan rasco pazar fiyatından bile daha uygun fiyatlar orda.

dur bir dakika orası neresi?
hemen öğrenmek istiyorum
sana hatay sosyete pazarını tavsiye ediyorum
şaka gibi ya 3 hafta önce 35 liraya 1 etek 2 kazak 1 tişört aldım
35 lira diyorum!
ve hepsi mağaza malı

ama 1+1 fiyatı bunlar. Hangi aile sığabilir ki hele bir de çocukla.
Siestadan almayı düşünüyoruz biz, hem daha uygun hem trafik derdi yok o civarda.

dur bir dakika orası neresi?
hemen öğrenmek istiyorum
sana hatay sosyete pazarını tavsiye ediyorum
şaka gibi ya 3 hafta önce 35 liraya 1 etek 2 kazak 1 tişört aldım
35 lira diyorum!
ve hepsi mağaza malı
Ablam karataşta oturuyordu eskiden, o zamanlar çok giderdik hatay pazarına. Yıllardır gitmedim, aklıma düştü şimdi. Hangi gündü kız o?
Çarşının girişinde hemen, dışardan ufacık görünüyor içeri girince cennete mi düştüm diyorsun. Geçen sene 5 liraya tulum aldım. Fiyatlar rekor seviyede.

ama 1+1 fiyatı bunlar. Hangi aile sığabilir ki hele bir de çocukla.
Siestadan almayı düşünüyoruz biz, hem daha uygun hem trafik derdi yok o civarda.

Ha yok ben zaten 2 kişilik çocuklu bir aile kesinlikle olmaz.
Ona hiç dikkat etmedim.Ayrıca evler çok sıkış pıkış herkesin kalabileceği gibi değil.Bekar işi çocuksuz aile işi.
Bende Siestada oturmak istiyorum Ağustos'da düğünüm olacak Haziran gibi tutacağız alternatiflerin arasında güvenli ve nezih olan siesta bence.Hem ulaşım kolay hem çok uç bir yerde değil.

perşembeleri valla 1 liraya mikemmel takılar da bulabilirsin bilmem sever misin ama geçen böyle yığmışlardı etrafında resmen bir güruh vardı zor yaklaştım kaptığını al götür mantığıyla
o dediğin yere bakmalıyım

Baktım 2+1 ler 1200 den başlıyor optimusta.
Siestayı çok sevdim ben. Orda oturan arkadaşlarımız var, ortam çok keyifli. Zaten hep yeni evliler, ufak çocuklular falan var. Genç bir site yani. Evler de çok küçük ama bence daha iyi. Az öz eşya ile gayet güzel yaşanır. Otobandan gidip gelmek çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…