ızmır de yasam ve ev kırası hk. bılgısı olanlar

benim arkadasımda soyakta 1+1 de 550 ye oturuyor.

Çok iyi bulmuşlar ne zaman tuttular.Aslında çok uygun yerler var ama işte biraz uzakta kalıyor merkeze.Soyakların üst tarafları zübeyde hanım diye geçiyor sanırsam.

Bu topic beni çıldırtıyor :mad::mad: Çok özledim ya.. Bende gelicem Karşıyakam'a off burnumda tüttü:KK34::KK48::KK48:

valla 700 verdiysen çok şanslısın burada doğalgazlı 900den aşağı bulamazsın
benim evim 700den fazla ve ısıtma sistemi yok
elektrikle ısınıyorum üstüne 300-400 elektrik faturası hesap et
ben genelde kskdan alışveriş yaparım
göztepe çok pahalı bence :/
Evet sahiden şanslıydık. 300—400 yine iyi.
Bende bir kaç ay önce karşı tarafa geçtim. Ama hala Kıyafet alış- verişimi ve kumaş vs ihtiyacımı Karşıyaka çarşıdan ve Bostanlı pazarından yapıyorum. Et tavuk vs yi yine merkezdeki et balık kurumundan, toptan alıyorum. Geri kalan sebze vs zaten f. Altay pazarından. Test ettim, baktım fiyat kalite indeksi en yüksek olan yol bu. :KK66:

Evet sahiden şanslıydık. 300—400 yine iyi.
Bende bir kaç ay önce karşı tarafa geçtim. Ama hala Kıyafet alış- verişimi ve kumaş vs ihtiyacımı Karşıyaka çarşıdan ve Bostanlı pazarından yapıyorum. Et tavuk vs yi yine merkezdeki et balık kurumundan, toptan alıyorum. Geri kalan sebze vs zaten f. Altay pazarından. Test ettim, baktım fiyat kalite indeksi en yüksek olan yol bu. :KK66:

ciddi bostanlı pazarı daha mı ucuz emin misin?
bana sanki hatay pazarı daha ucuz gibi geliyor belki de çok bilmediğim için
ben üşeniyorum oraya gitmeye her zaman :)
ama en sevdiğim aktivite arada bir kskya gidip sahhafları dolaşmak, güzel bir kitap bulup, denize karşı kahvemi içerken okumak
o keyif başka bir şeyde yok :cool:

ciddi bostanlı pazarı daha mı ucuz emin misin?
bana sanki hatay pazarı daha ucuz gibi geliyor belki de çok bilmediğim için
ben üşeniyorum oraya gitmeye her zaman :)
ama en sevdiğim aktivite arada bir kskya gidip sahhafları dolaşmak, güzel bir kitap bulup, denize karşı kahvemi içerken okumak
o keyif başka bir şeyde yok :cool:
Hatay pazarına göre tabiki daha ucuz değil. Ama fiyata göre daha kaliteli ürünler var. Yada bana öyle geliyor.
O yüzden göztepeden karşıyakaya gitmek koymuyor.2 ayda bir falan gidip bakınıyorum.

Benimde en sevdiğim, yeni bir kitap alıp sahildeki öğretmen evinde aylaklık yapmak. Arada da emeklilerle takılmak. Hani şöyle 15-20 sayfada bir kafanı kaldırıp birileriyle göz göze gelip küçük muhabbet edersin ya....
Söyleyince
canım çekti, ne zamandır öğretmen evi pampitiklerimle çene yapmıyorum. :)
Napıyorlar acabao_O

Hayırlı olsun hakkınızda. İzmir' li değilim ama yasadığım sehırden gitmek zorunda kalsam tercıhım İzmir olur, esim orada okumuş benıde götürmüştü yenı evliyken. Bu arada yenı baslayan memur maaşı 2.500 olmaz canım ona göre ev bak.
ne kadar olur

Ahh ahh izmir ne guzel sehirdir. Eger eşin merkezde olacaksa bozmaya ucyol yaghaneler 400 500 arası cok guzel evler bulabilirsiniz

X