Ürolojiye giderseniz onlar sizi daha detaylı yönlendirir tabi bu süreçte ilk eşinizin tedavi görmesi gerekiyor morfoloji 1 de zaten sizi niye tüp bebeğe yönlendirmediler ki direk. Arkadaşımda üroloji rapor çıkartıp yönlendirmişti
Ürolojiye giderseniz onlar sizi daha detaylı yönlendirir tabi bu süreçte ilk eşinizin tedavi görmesi gerekiyor morfoloji 1 de zaten sizi niye tüp bebeğe yönlendirmediler ki direk. Arkadaşımda üroloji rapor çıkartıp yönlendirmişti
Aslında doktor develte gittim ilk ilaç verdi 3 ay kullandı o zaman 2 ydi morfolojiii sonra başka ilaç verildi oda sayıyı morfolojiii düşürdü şuan 1 oldu şuanda bitkisel karışım polen propolis arı sütü felan vitaminler kullanıyor eşim 2 ay oldu herkes olumlu sonuç almış bunuda deniyoruz zaten karışımlar birine kadar sonuç almazsak funda hocaya gidicem maaliyeti bir kaç kişi bize 400 bine yakın tutuyor değince tüp Bebek ondan çekimser kaldık yoksa fiyatın ilk böyle olduğunu bilseydim hemen oraya giderdim sizden görünce o fiyatı baya mutlu oldum 400 verecek maddiyatim yok çünkü asilama dedi develtteki oda zaten normal sperm kısıtlı var dışarda hazırlayıp getiriyorsun ne kadar sağlam kaldıysa onun la aşılama yaparız dedi bende madem böyle bı risk var neden bosuan kendime daha çok ilaçlarla hormon yukluyeyim diye düşündüm gitmedim bir dahaki ayda bitiyor doğal karışımlar olmazsa zaten gidicem artık başka yol kalmadı