Ürolojiye giderseniz onlar sizi daha detaylı yönlendirir tabi bu süreçte ilk eşinizin tedavi görmesi gerekiyor morfoloji 1 de zaten sizi niye tüp bebeğe yönlendirmediler ki direk. Arkadaşımda üroloji rapor çıkartıp yönlendirmiştiMorfolojiii 1 o zaman ilk üroloji ye gidip rapor almamız gerekiyor birde gittiğiniz gibi hemen ilaçlarımı başlıyor tahlil sonuçlar sonrasi
Aslında doktor develte gittim ilk ilaç verdi 3 ay kullandı o zaman 2 ydi morfolojiii sonra başka ilaç verildi oda sayıyı morfolojiii düşürdü şuan 1 oldu şuanda bitkisel karışım polen propolis arı sütü felan vitaminler kullanıyor eşim 2 ay oldu herkes olumlu sonuç almış bunuda deniyoruz zaten karışımlar birine kadar sonuç almazsak funda hocaya gidicem maaliyeti bir kaç kişi bize 400 bine yakın tutuyor değince tüp Bebek ondan çekimser kaldık yoksa fiyatın ilk böyle olduğunu bilseydim hemen oraya giderdim sizden görünce o fiyatı baya mutlu oldum 400 verecek maddiyatim yok çünkü asilama dedi develtteki oda zaten normal sperm kısıtlı var dışarda hazırlayıp getiriyorsun ne kadar sağlam kaldıysa onun la aşılama yaparız dedi bende madem böyle bı risk var neden bosuan kendime daha çok ilaçlarla hormon yukluyeyim diye düşündüm gitmedim bir dahaki ayda bitiyor doğal karışımlar olmazsa zaten gidicem artık başka yol kalmadıÜrolojiye giderseniz onlar sizi daha detaylı yönlendirir tabi bu süreçte ilk eşinizin tedavi görmesi gerekiyor morfoloji 1 de zaten sizi niye tüp bebeğe yönlendirmediler ki direk. Arkadaşımda üroloji rapor çıkartıp yönlendirmişti
Aslında aşılamayı önerdilerse bir kere de olsa deneyin derim. Özelde 14000 bine yaptırdım ben çipli aşılamayı sperm de sorun olduğunda aşılama sonuç veriyor çünkü. Bir tüp bebek kadar yüksek oranı yok ama maliyet açısından özelde normal aşılama değilde çipli aşılamayı deneyin benceAslında doktor develte gittim ilk ilaç verdi 3 ay kullandı o zaman 2 ydi morfolojiii sonra başka ilaç verildi oda sayıyı morfolojiii düşürdü şuan 1 oldu şuanda bitkisel karışım polen propolis arı sütü felan vitaminler kullanıyor eşim 2 ay oldu herkes olumlu sonuç almış bunuda deniyoruz zaten karışımlar birine kadar sonuç almazsak funda hocaya gidicem maaliyeti bir kaç kişi bize 400 bine yakın tutuyor değince tüp Bebek ondan çekimser kaldık yoksa fiyatın ilk böyle olduğunu bilseydim hemen oraya giderdim sizden görünce o fiyatı baya mutlu oldum 400 verecek maddiyatim yok çünkü asilama dedi develtteki oda zaten normal sperm kısıtlı var dışarda hazırlayıp getiriyorsun ne kadar sağlam kaldıysa onun la aşılama yaparız dedi bende madem böyle bı risk var neden bosuan kendime daha çok ilaçlarla hormon yukluyeyim diye düşündüm gitmedim bir dahaki ayda bitiyor doğal karışımlar olmazsa zaten gidicem artık başka yol kalmadı
Funda hocaya mi yaptirdin aşılamanıAslında aşılamayı önerdilerse bir kere de olsa deneyin derim. Özelde 14000 bine yaptırdım ben çipli aşılamayı sperm de sorun olduğunda aşılama sonuç veriyor çünkü. Bir tüp bebek kadar yüksek oranı yok ama maliyet açısından özelde normal aşılama değilde çipli aşılamayı deneyin bence
Merhaba siz hamile kaldınız mı acaba funda hanımdaTeşekkür ederim bilgi için bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Yok hayır canım başka hastahanede yaptırdımFunda hocaya mi yaptirdin aşılamanı
Merhaba ben daha tüp bebeğe geçmedimMerhaba siz hamile kaldınız mı acaba funda hanımda
Merhaba kaç yumurta toplandı kaçı olgun çıktı 5.inci güne ulaştı
Ay hadi İnşallah güzel sağlıklı sonuçlar alırsın17 yumurtam toplandı. 13 döllendi. 5. Güne 5 yane embriyom var nasipse 28 i gibi transfer olacağım çok heycanlıyım
Ay hadi İnşallah güzel sağlıklı sonuçlar alırsın
Ay hadi İnşallah güzel sağlıklı sonuçlar alırsın
İnşallah güzel sonuçlar olur kaliteleri nasıldı17 yumurtam toplandı. 13 döllendi. 5. Güne 5 yane embriyom var nasipse 28 i gibi transfer olacağım çok heycanlıyım
Canım Funda hoca Medical point de diye biliyorum bu hastanede sperm testi veriliyor mu eğer siz verdiyseniz ücreti ne kadar diYok hayır canım başka hastahanede yaptırdım
Canm bende orda yaptrmstm geçen sene 750 ydi smdide 1 1500 olmuştur sperm dna hasarı testi 5000 suanCanım Funda hoca Medical point de diye biliyorum bu hastanede sperm testi veriliyor mu eğer siz verdiyseniz ücreti ne kadar di
Smyna ve tavmergende verdim bı içime sinmedi bu sefer burda mı versem diye düşündüm laboratuvar önemli diyorlar nerenin laboratuvar iyi bilmiyorum kiCanm bende orda yaptrmstm geçen sene 750 ydi smdide 1 1500 olmuştur sperm dna hasarı testi 5000 suan
Benimde arastrdgm kadarıyla Bi medical bide irenbenin laboratuvarında iyi diyorlarSmyna ve tavmergende verdim bı içime sinmedi bu sefer burda mı versem diye düşündüm laboratuvar önemli diyorlar nerenin laboratuvar iyi bilmiyorum ki
Biz smdi dna hasarı testi vericez irenbeninki daha uygun medicale göre orda vericezBenimde arastrdgm kadarıyla Bi medical bide irenbenin laboratuvarında iyi diyorlar
Anladım canım irenbe ye bi bakım o zaman 4 bin TL diyorlar onlardaBenimde arastrdgm kadarıyla Bi medical bide irenbenin laboratuvarında iyi diyorlar
Evet o fiyat sen ilk tup bebekmi deniceksinAnladım canım irenbe ye bi bakım o zaman 4 bin TL diyorlar onlarda