• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de tavsiye edeceğiniz Dermatolog var mı ?

sanslihayatim

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.340
130
688
Merhaba kizlar..
Ablamin sac dökülme problemi var..
Degisik bir dökülme bu, deride kalkiyor dökülerken mesela..
yani kepek gibi..
Ablam icin tavsiye edebileceginiz dermatolog varmi izmirde ?
yazin izmire gelebilirsek dermatologa gitmek istiyor ablam..
yardimci olursaniz cok seviniriz..
simdiden tesekkürler..a.s.

canım alsancakta yasemin fatih amato var.. çok ünlü bir dermatolog..benimde benzer sorunu yaşayan bi arkadaşım kendisine gitti çok memnun kaldı..
yasemen güzellik salanu yada dr. yasemin fatih amato diye netten adresini ve tel. ini bulabilirsin

canım alsancakta yasemin fatih amato var.. çok ünlü bir dermatolog..benimde benzer sorunu yaşayan bi arkadaşım kendisine gitti çok memnun kaldı..
yasemen güzellik salanu yada dr. yasemin fatih amato diye netten adresini ve tel. ini bulabilirsin

cok tesekkür ederim canim, cok sagol a.s.:1hug:
arastirim hemen:teytey:hihoyyyt

canım ablan saçını yıkarken sabun veya sampuanına çam terebenti koymuş muydu
eğer bunlardan birini yaptısa benimde bir süre hep öyle döküldü kafam kabuk içindeydi hemen çam terebentli şampuanımı çöpe attım bitkisel şampuan kullanıyorum şuan.gerçi benim kansızlıktan saçlarım dökülüyor ama bu yöntem daha beter yapmıştı.

kaydirigubbakcemile3merabalar....arkadaşlar çok zor durumdayım bana yardımcı olacak arkadaşlarım şimdiden saolun..kızımın yüzü birden bire kırmızı sivilcelerle doldu.izmirde iki doktora götürdüm onlarca yan etkisi olan bir ilaç verildi kan tetkikinden sonra.kararsız kaldık 1 yıl kullanmış birini gördüm izler duruyor çukur çukur...bu ilaç netten okudugum kadarıyla amerikada yüzlerce kişiyi intihara sürüklediği için( yanlış yazabilirler mi? bilemem..)yasaklanmış...ama bizde devam..bana lütfen yardımcı olun canlarım yada izmirde ii bir dermatolog ismi...hepinizi öpüyorum

öncelikle geçmiş olsun arkadaşlar,dr can ceylan muayeneside var ege üniversitesinde görevli,
bence önce ege üniversitesine gidin ,araştırma hastanesi ve güvenilir,bende 3 yıl önce tedavi oldum hastanede, yapılan tedaviden olumlu sonuç aldım, hastane sizi yönlendiriyor zaten , .........sağlıklı günler

kaydirigubbakcemile3merabalar....arkadaşlar çok zor durumdayım bana yardımcı olacak arkadaşlarım şimdiden saolun..kızımın yüzü birden bire kırmızı sivilcelerle doldu.izmirde iki doktora götürdüm onlarca yan etkisi olan bir ilaç verildi kan tetkikinden sonra.kararsız kaldık 1 yıl kullanmış birini gördüm izler duruyor çukur çukur...bu ilaç netten okudugum kadarıyla amerikada yüzlerce kişiyi intihara sürüklediği için( yanlış yazabilirler mi? bilemem..)yasaklanmış...ama bizde devam..bana lütfen yardımcı olun canlarım yada izmirde ii bir dermatolog ismi...hepinizi öpüyorum

Merhaba, sanırım size en iyi yardımcı olabileceklerden birisiyim. Kızınıza verilmiş olan ilacın adını yazmamışsınız ama tahminimce Roaccutane yada Zoretanin olmalı. Bu 2 ilaç sivilce tedavisinde kullanılan en güçlü ilaçlardan. ıkiside içerik olarak aynı. Önemli not bu ilaçlar KESıNLıKLE DOKTOR denetiminde kullanılmalıdır. ınternette bir çok yan etkisi yazar, hatta prospektüsünde de bir çok yan etki bulabilirsiniz. Kafanıza takılan sorularda doktorunuz size yardımcı olur. Ben 6 ay boyunca doktor denetiminde kullandım. Doktorunuz size göre ayarlama yapar ve rutin kontrollerinize aksatmadan giderseniz hiç bir sorun yaşamazsınız. Herkesin yaşadığı yan etkiler dudaklarda kuruluk ama bu sorun degil çünkü bepanthen krem yada merhem size çok yardımcı olucaktır. Hatta rujların üzerine sürüldüğünde çok hoş görünmektedir. Bunu çantasında taşıması tavsiye edilir. 1 ay tedavi görmüş birisinde sonuç görememeniz normal çünkü cilt tedavileri uzun süreli tedavilerdir. Bu ilaçta 2. aydan snra net etkiler görülmeye başlanır. Tedavi süresinde bir dönemde sivilcelerde artış görülmesi olasıdır (ama bende olmadı) bu dönemde yapılması gereken şey ilacı bırakmak DEĞıLDıR, doktor kontrolinde devam etmektir. Daha ileriki dönemlerde cildinizle ilgili ne kadar güzel oldu diye itifatlar almaya başlarsınız. Doktorunuz tedavinin bittiğini söyleyene kadar dediklerine tam olarak uyarsanız hiç bir sorun çıkmaz. Tedavi süresinde kan vermek kesinlikle YASAKTIR ve bunun gibi bazı yasakları vardır. Tedavi bittikten sonra ilk 6 ay içinde cilde peeling yada soyma gibi işlemler uygulamanamaz. Eğer çok çukurlu bir ciltse tedavi sonunda izler kalması normaldir ama siyah noktalar tamamen geçicektir. Bu kalan çukurlar için de endişeye gerek yoktur çünkü doktor kontrolünde peeling gibi işlemlerle düzeltilmektedir. Yani bu işin esası doktorunuza güvenmek ve dediklerini uygulamaktır. Kızınızı yaşını yazmamışsınız ama doktorunuz onun yaşına, kilosuna göre bir doz ayarlaması yapmıştır. Tedavide başarı için her durumda doktorunuza haber verip dediklerini uygulamanız gerekir. Asla 2 gün 1 hafta 1 ay gibi bir zamanda mucize sonuçlar beklemeyin ve size bunu vaad eden olursa da inanmayın. Cilt tedavileri 1 2 günde bitmez. Herhangi bir sorunuz olursa bana ulaşabilirsiniz burdan özel mesaj atarsanız size yardımcı olmaya çalışırım. 6 ay boyunca Zoretanin kullandım ve bu ilaçları kullanan tek kişi değilim. ınternette bazı sitelerde doktorlar sorularınızı yanıtlıyor roaccutane kullananlar için yardım gibi başlıklar altında herkes sorunlarını yazıyor oralara da bakabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de akneden muzdaribim yıllardır ve 2005 yılında 18 yaşındayken Roaccutane tedavisiyle biraz azaldıysa da %100 sonuç alamadım. Yasemin Fatih ve Can Ceylan sitelerine de bakılırsa çok iyi doktorlar gibi görünüyor ve aynı zamanda da çok pahalı görünüyorlar :)
İzmirde ya da Ankara'da daha uygun fiyatla muayene yapan doktorlar biliyor musunuz, özellikle akne ile ilgilenen?

Back