hiç matematiği olmayan için bir tavsiye lütfen.. :(

Başlamadan bunalıma girme hiç.Zaten dgs de hermat konunsundan en az 2-3 soru çıkıyor.Sen basit 5 konu seçsen mesela ek olarak bölme bölünebilme ve üslü sayılarıda eklersen onlarda çok zor değiller.Bunlara çalışarak 2şer soru desen 10 net çıkarırsın böyle düşün.Zamanın çok uzun DGS'ye daha çok zaman var.Çalışıcağınsa 5 konu.Gözünde çok büyütme.Bir konuuya 2-3 ay çalışabilicek konumdasın.Dert etme o yüzden.

çalışacağıma inanıyorum çok şükür zamanım da var.. küçük çocuğumla önlisansa hırs yapıp başladım ve bitirdim çok şükür...
şimdi oğlum okula da başladı epeyce vaktim olur nasipse... vakit sıkıntım yok ama dediğim gibi çok korkuyorum inan mat denilince nefesim hızlanıyor...

canım inan mat'a okadar yabancıyım kidgs de hangi konular mevcut onu bile bilmiyorum.. çünkü hiç bilmiyorum.. sizlerin tavsiyesi ile konuları ve kaynakları not aldım şimdi...arkadaşın bahsettiği konular yokmu? bilmiyorum ki..
senin dediğin konuları da not alacağım, inşallah üç beş soruluk biişeyler öğrenirim yaa çok tedrginim hiç bilmiyorum naparım ne ederim yapabilirmiyim :KK43:

hangi konular kolaydır peki? kolay olanlara bi bakayım önce...
Konu olarak birsey diyemem 9yil oldu benim kazanali ozele msj attim dedigim ste tum sorularina yanit verir uye ol online yazarak ,konu acarak orada sorularina daha iyi yanit alirsin.

iki kere iki dört eder kadarcık mat'ı olmayan biri için videolar ağır gelmez mi :)
iyice moralim bozulmasın da :)
Incele sen karar ver bence :-) bir de antremanlarla matematik kitabını muhakkak al çok faydası olacak sana çünkü baş konuları gerçekten el alıştırma için hemde çözdükce hızlanırsin. Dgs matematik konularını da araştır. Ve en önemlisi stres yapma sana 5 6net yetiyorsa yaparsın. Dediğim videolarda kolay korsan yolla çözüm de anlatılıyor. Sadece konu değil yani.
Hakkında hayırlısı olsun canım :-)

Incele sen karar ver bence :-) bir de antremanlarla matematik kitabını muhakkak al çok faydası olacak sana çünkü baş konuları gerçekten el alıştırma için hemde çözdükce hızlanırsin. Dgs matematik konularını da araştır. Ve en önemlisi stres yapma sana 5 6net yetiyorsa yaparsın. Dediğim videolarda kolay korsan yolla çözüm de anlatılıyor. Sadece konu değil yani.
Hakkında hayırlısı olsun canım :-)

çok sağolasın cnm... dediğiniz her tavsiye çok değerli benim için.. pazar günü merkeze gideceğim nasipse alacağım inşallah...

Üstte de yazılmış, kesinlikle antremanlarla matematik serisini kullan. Basitten başlayarak, temeli oluşturuyor. Kitaptaki gün kavramından daha hızlı bitirmeye çalışırsın, bitirip temelini oluşturduğunda üstüne de sınav düzeyinde kitap çözersin.

Antremanlarla matematik ve karekök ü aynı anda almanı tavsiye ederim antremanlarla matematik en temelden yani toplama çıkarmadan başlar karekökse bunun bi tık daha üstü üstte konuyla ilgili formül varsa verir örnek soru çözümü olur altında da aynı soruya benzer 6 soru daha her soru tipi için aynısı mevcut konu sonunda tarama testi de var paralel şekilde gidersen pekişmiş olur yani aynı soru tiplerini mümkün olduğunca farklı kaynaklardan çözmeye çalış

yorumları okumadım belki arkadaşlar önermiştir, ben de sıfır matematikle kpss ye çalışmaya başladım,doğan ulu adında süper bi hoca var,onun videoları ve kendi gayretimle 2014 kpss de 18 net yaptım,videoların çoğu sitesinde var,olmayanlar için ise cd almıştım,kesinlikle öneririm...

1) önce video izleyebilirsin youtubede çok güzel videolar var tonguç akademei vs.
2)sonra konuların özelliklerini içeren notlar çıkar
3) çözümlü soruların olduğu siteler var bol bol çözümlü soru çöz ki yapamadıklrının çözümünden anlayabilirsin.
4) test çöz bol miktarda. konuna da yazarsan yapamadıklarına herkes yardımcı olur kolay gelsin

eşim matematik öğretmeni sordum
1.antrenmanlarla matematik 1-2
2.fem zengin matematik
bu 3 kitap yazdıgım sırayla bitirsin dedi

eğer iyiyim diyorsanız dersaneye gitmeyin gel, git yolda harcayacağın zamana dünyanın sorusunu çözersin ki dersanelerde temelin yoksa sana pek bişey katıyor diyemem DGS açısından.

antremanlarla matematik, ve karekök yayınlarının sıfır matematik kitabını öneririm canım başarılar Allah gönlüne göre versin :KK51:

Yorumlari okumadim soylendi mi bilmem. Oncelikle ibrahim kucukkaya nin antrenmanlarla matematik kitaplariyla baslayin. Ardindan karekoy yayinlarinin natematik sifir adli kitabini bitirin. Daha sonra seviyeyi yukseltin. Matematikten cok uzagim diyorsaniz tum konulari halletmeye calismayin. Kolay konular belirleyin ve onlara asilin. Matematigi cok zayif ve hedef neti dusuk ogrencilerde bu yolu izleriz. 10 net icib en guzeli kolay konular belirleyip onlara asilmaktir. Matematik ogretmeniyim bu arada. Sormak istediginiz birsey olursa yanitlarim. Unutmadan bi de youtube da senol hoca nin anlatimini begeniyorum. Onun videolari da izlenmeli.

Bende hiç bisey anlamıyorum ya temelim yok.Hic bisey anlayamıyorum sınavlarda yaklaştı.bildiğiniz lise konuları videolu anlatan bi yer varsa söyler misiniz?

X