Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
(( Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun..... Bende cok üzüldüm... Mekanı cennet olsun... (( Bende cok korkuyorum... Ve kendimce arastırmaya calısıyorum... Bizde ege uni ye gidiyoruz. 2 aydır evre 1 dediler. prof seckin cagırgana gidiyoruz.. ve ben bu doktorun tedavi ettigi hastalara ulasmak istiyorum.. yada baska hangi hocalara gidenler var onları merak ediyorum... ( inşallah atlatırız bu zorlu günleri bu mübarek günlerde dua ediyorum.... Cevap verdigin icin teşekkür ederim. Tekrar tekrar başınız sağolsun arkadasım.. Rabbim sizlere Bol sağlıklı bir hayat nasip etsin... kendine iyi bak
Babama Non Hodgkin Lenfoma teşhisi kondu. Diffüz B hücreli lenfoma... Ege universitesinde en iyi hoca kim ne olur bilenler ve bu hastalıgı yasayanlar varsa cevap versin......
(( Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun..... Bende cok üzüldüm... Mekanı cennet olsun... (( Bende cok korkuyorum... Ve kendimce arastırmaya calısıyorum... Bizde ege uni ye gidiyoruz. 2 aydır evre 1 dediler. prof seckin cagırgana gidiyoruz.. ve ben bu doktorun tedavi ettigi hastalara ulasmak istiyorum.. yada baska hangi hocalara gidenler var onları merak ediyorum... ( inşallah atlatırız bu zorlu günleri bu mübarek günlerde dua ediyorum.... Cevap verdigin icin teşekkür ederim. Tekrar tekrar başınız sağolsun arkadasım.. Rabbim sizlere Bol sağlıklı bir hayat nasip etsin... kendine iyi bak
Bahar cok sagol canım... ALlah razı olsun hayırlı dualarınız icin.... evet basladık tedaviye... Ege unide proflardan birine gidiyoruz seckin beye.... NAsipse yarın Allahın izni ile 4. kürümüzü alıcaz... 6 kür alcakmışız öle dedi doktor... Tetkiklere ve pet cekimine göre erken evre dedi umarım öledir.... işte yarınki kemodan 20 gun sonra tekrar tüm vucudu taranacak ve inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh başka biryerlerinde herhangi bir sorun olmayacak.... o belli edicek tedavi iyimi kötümü seyir ediyo diye... genel durum olarak babam MAŞALLAH ki cok iyi... sadece sacları döküldü kel kalmadı ama baya bi döküldü hani seyreldi.... hali ile rengi sararıo bazen kemo aldıgı hafta.... ama tahmin ettigimden daha iyi..... RABBİM E şükürler olsun.... Bütün Hastalarımıza şifa versin... Sizin durumunuz nasıl ??? eşin ???? tedaviniz ??? eger buralara gelme durumunuz varsa murat tombuloglu veya seckin beyi tavsiye ederim... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım.....
Babama Non Hodgkin Lenfoma teşhisi kondu. Diffüz B hücreli lenfoma... Ege universitesinde en iyi hoca kim ne olur bilenler ve bu hastalıgı yasayanlar varsa cevap versin......