• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri İzmir' de Lenfoma Tedavisi Gören Arkadaslar Hangi Uni. Hangi Prof. a gidiyorsunuz ?

LaSeRa

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
19
0
286
İzmir
Babama Non Hodgkin Lenfoma teşhisi kondu. Diffüz B hücreli lenfoma... Ege universitesinde en iyi hoca kim ne olur bilenler ve bu hastalıgı yasayanlar varsa cevap versin...... :14::14::14:

iyi geceler çok üzüldüm babanın hastalığına bende izmirde ikamet ediyorum izmirliyim benimde babam omur ilik kanseriydi ğeç teşhis edildi organlara sıçramıçtı 3 ay içinde vefat etti ege üniversitesine gidiyorduk her seferinde yeni tahlil istediler yeni emar bilmemne bilmemne sadece araştırdılar özel bir doktoru yoktu onkoloji polikliniğinde o gün kim varsa o bakıyordu raporlala herseferinde yeniden anlatıyorduk derdimizi aslında sana moral vermek isterdim ama hayatın gerçekleri umarım maddi durumunuz iyidir ve iyibir doktor denk gelir allah yardımcınız olsun.....

:((( Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun..... Bende cok üzüldüm... Mekanı cennet olsun... :((( Bende cok korkuyorum... Ve kendimce arastırmaya calısıyorum... Bizde ege uni ye gidiyoruz. 2 aydır evre 1 dediler. prof seckin cagırgana gidiyoruz.. ve ben bu doktorun tedavi ettigi hastalara ulasmak istiyorum.. yada baska hangi hocalara gidenler var onları merak ediyorum... :(( inşallah atlatırız bu zorlu günleri bu mübarek günlerde dua ediyorum.... :( Cevap verdigin icin teşekkür ederim. Tekrar tekrar başınız sağolsun arkadasım.. :( Rabbim sizlere Bol sağlıklı bir hayat nasip etsin... kendine iyi bak:58:

:((( Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun..... Bende cok üzüldüm... Mekanı cennet olsun... :((( Bende cok korkuyorum... Ve kendimce arastırmaya calısıyorum... Bizde ege uni ye gidiyoruz. 2 aydır evre 1 dediler. prof seckin cagırgana gidiyoruz.. ve ben bu doktorun tedavi ettigi hastalara ulasmak istiyorum.. yada baska hangi hocalara gidenler var onları merak ediyorum... :(( inşallah atlatırız bu zorlu günleri bu mübarek günlerde dua ediyorum.... :( Cevap verdigin icin teşekkür ederim. Tekrar tekrar başınız sağolsun arkadasım.. :( Rabbim sizlere Bol sağlıklı bir hayat nasip etsin... kendine iyi bak:58:

çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız Allah yardımcınız olsun.bişey sormak istiyorum belirtileriniz nelerdi?yada hangi süreçlerden tahlillerden geçtiniz tanı konulabilmesi için?benimde boynumda 9 aydır 2cmlik lenf nodu vardı solumda şimdi 3cm olmuş yani baya büyüdü küçük küçük de var bi kaç tane. kan tahlillerim yapıldı ama daha çıkmadı sonuçlar.lütfen yardımcı olur musunuz? çok korkuyorum desteğinize ihtiyacım var

Babama Non Hodgkin Lenfoma teşhisi kondu. Diffüz B hücreli lenfoma... Ege universitesinde en iyi hoca kim ne olur bilenler ve bu hastalıgı yasayanlar varsa cevap versin...... :14::14::14:

merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun...uzun zaman olmuş yazalı belki başlamışsınızdır bile tedaviye ama ben yinede yazayım dedim... benim eşimde hodgkin lenfomaydı... eşim ilk tedavisini konyada oldu kemoterapi aldı 1 sene... tedavi bittikten 1.5 sene sonra hastalığı tekrarladı... ben öğretmen olduğum için konyadan balıkesire atanmıştım... izmirdeki tıp fakültesi daha iyi diye tedavisini ege üniversitesine aldırdık... eşimin doktoru hemotoloji bölüm başkanı prof. dr. murat tombuluğluydu... biz doktorumuzdan çok memnunduk... eşim aylarca hastanede yattı kemoterapi, kök hücre nakli, radyoterapi hepsini gördü ve allaha şükür atlattı... tedavisi biteli 1,5 sene oldu allahım bidaha o kötü günleri göstermez inş... allah yardımcınız olsun inş babanızda yener bu hastalığı ve sağlığına kavuşur...

Canım sanada cok gecmiş olsun... içini karamsar etme hemen.... benim babamın lenfleri hafif şişti... bayadır öle idi ama biz normal karsılıyorduk cünkü hani genel durumu normaldi yani... hasta dencek seyi yoktu... Ben hastanede calısıyorum tıbbi sekreterim... Her 6 ayda bir kan degerlerine baktırırım anne ve babamın ve kendimin... onlardada bir sorun yoktu..... ŞUNU ANLADIM KAN DEGERLERİ HERSEYİ BELLİ ETMİYOR..... herneyse sonra bademcigi büyüme yaptı tek taraflı bizde götürdük ege uni ye aldılar komple oraları temizlediler vs... cıkan parca patolojiye gittiginde neticesi lenfoma olarak geldi.... babamda yanlız geriye dönüp baktıgımda sık nezle grip olma yada allerji nezlesi gibi durumlar olurdu, ve geceleri gec yattıgından halsizligi olurdu... bunlar tamamen bagısıklık sistemi hastalıgı..... sen hemen karamsar olma bence... parca alınmadan net tanı konamıyo ayrıca.... Umarım senin herseyin temiz cıkar... ama şöle diim parca aldırabilcek durumda isen aldır... Kan degerleri cok da saglıklı netice vermiyo... yada şöle diiim kanserli hastadan kanser markırları istendi ve temiz cıkdı gerisini sen düşün tatlım...... ??? Allah tan tüm hastalarımıza şifa diliyorum..... :(( Babacıgıma ve tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin... bizlerede sabır....

Milky arkadasım yukarıdaki msjı sana itafen yazmıstım göya ama kendi msjıma yazmısım ya kusura bakma... cok uyksuzumm :/ karıstırdım herseyii huff...

Bahar cok sagol canım... ALlah razı olsun hayırlı dualarınız icin.... evet basladık tedaviye... Ege unide proflardan birine gidiyoruz seckin beye.... NAsipse yarın Allahın izni ile 4. kürümüzü alıcaz... 6 kür alcakmışız öle dedi doktor... Tetkiklere ve pet cekimine göre erken evre dedi umarım öledir.... işte yarınki kemodan 20 gun sonra tekrar tüm vucudu taranacak ve inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh başka biryerlerinde herhangi bir sorun olmayacak.... o belli edicek tedavi iyimi kötümü seyir ediyo diye... genel durum olarak babam MAŞALLAH ki cok iyi... sadece sacları döküldü kel kalmadı ama baya bi döküldü hani seyreldi.... hali ile rengi sararıo bazen kemo aldıgı hafta.... ama tahmin ettigimden daha iyi..... RABBİM E şükürler olsun.... Bütün Hastalarımıza şifa versin... Sizin durumunuz nasıl ??? eşin ???? tedaviniz ??? eger buralara gelme durumunuz varsa murat tombuloglu veya seckin beyi tavsiye ederim... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım.....

Bahar cok sagol canım... ALlah razı olsun hayırlı dualarınız icin.... evet basladık tedaviye... Ege unide proflardan birine gidiyoruz seckin beye.... NAsipse yarın Allahın izni ile 4. kürümüzü alıcaz... 6 kür alcakmışız öle dedi doktor... Tetkiklere ve pet cekimine göre erken evre dedi umarım öledir.... işte yarınki kemodan 20 gun sonra tekrar tüm vucudu taranacak ve inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh başka biryerlerinde herhangi bir sorun olmayacak.... o belli edicek tedavi iyimi kötümü seyir ediyo diye... genel durum olarak babam MAŞALLAH ki cok iyi... sadece sacları döküldü kel kalmadı ama baya bi döküldü hani seyreldi.... hali ile rengi sararıo bazen kemo aldıgı hafta.... ama tahmin ettigimden daha iyi..... RABBİM E şükürler olsun.... Bütün Hastalarımıza şifa versin... Sizin durumunuz nasıl ??? eşin ???? tedaviniz ??? eger buralara gelme durumunuz varsa murat tombuloglu veya seckin beyi tavsiye ederim... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım.....

lasera allah babana şifa versin inş biran evvel kurtulursunuz... daha önceki yazımda da yazdığım gibi eşim zaten murat tombuloğlunun hastasıydı... biz memnun olduğumuz için ben size murat hocayı tavsiye ettim... yazımda ayrıntılı bişekilde yazmıştım ama tam okumadın galiba... eşimin tedavisi bitti allaha şükür... allah yardımcınız olsun

merhabalar öncelikle Rabbim hepimizin hastasına şifa versin.benimde babama NHL tanısı kondu.yüksek grade yazıyır raporda patoloji sonuçlarından biri d.bakır ünv. hastanesinde onun sonucunu bekliyoruz.şimdilik 4 kür 5. kür d.bakırdan gelecek olan sonuca bağlı.1. kürü aldı babam 1 hafta önce. 2. yi 21 gün sonra alacak.bana bu süreçte neler yapmamız gerekir bilgi verir misiniz.neler yapmalıyız yada bizi neler bekliyor...yardım ederseniz çok sevinirim.Allah babanıza şifa versin

Benim oglumda nhl tedavisi gordu harika bir hocayla bu hastaligi astik 9 eylul univ hast prof dr H. Nur Olgun kendisi onkoloji ana bilim dali bskani ayrica oglum su idamede sadece hapla devam edior ve cok iyi hamdolsun oraya gdin saglikla kalin en iyi hocalar 9 eylulde bu konuda

merhaba, kardeşime hodgkin lenfoma tanısı düşünülüyor fakat emin olamadılar ileri tetkik için egeye yönlendirdiler izmir göğüs hastanesinden.yarın egeye gideceğiz, yorumları okudum murat tombuloğlu ile seçkin hocayı tavsiye etmişsiniz.çok fazla da bir yorum yapılmamış bu konuya.hodgkin tanısı alan var mı aramızda yakın zamanda?nasıl bir süreç bizi beklıyor?birisi lütfen yardım etsin

Back