ben de aynı yere gidiyorum evet gerçekten en iyi makina onlarda diye düşünüyorum ..çünkü daha önce bir çok yere gittim fakat sonuç alamadım..evet jilet değdirmek istemiyor yüzüne çünkü cildinin bozulmasını istemiyorlar çok haklı bebek gibi suratım var şu anda son seansa gidicem tamamen bitti diyebiliriz benimkiler için :) sorun yok yani devam :)
ben bostanlıda epidermis diye bir yere gidiyorum..sanırım önerebileceğim tek yer çünkü epilasyon sistemleri ve makinaları çok araştırarak gittim sanırım kaliteli makinaları ve başka yerde yok ..öyle duymuştum zaten..son seansa gideceğim yakında her şeyden çok memnunum..jilet değdirmiyorlar cildinize ne batık problemim kaldı ne de bir problem yaşadım zaten acı hiç yok sıfır. inanamadım ben de.
Ben yarın mediderm e gitcm bn memnunum bnce denemelisin..Merhaba arkadaşlar iki arkadaş burayı cok okuduk her kafadan bir ses cıkıyor mediderme gittik seans basi 540 tl bi fiyat aldık epidermise gittik seans bası 650 tl gibi bi fiyat aldık novaraya gittik 350 lira 3 undede alexandirte 3 undede farklı cihaz test atışları atıldı vs şimdi iki seans daha uygun oldugu ıcınde novara gittik hem 1 ay doldugu gibi aynı sekilde cıkıyor hemde ben bırraz dayanıyorumda arkadasım acısına dayanamadıgından birdaha gelmeyeceğini söyledi. Onumuzdeki haftadalarda biyerlere baslamamız gerekiyor. Yaz gelmeden gerçek bi öneri lütfen mesajlada olur tesekkürler.
Cok haklisinIzmirde bildigin aleksandrite yapan yer var miArkafaşlar alex makina hariç ötekiler bitirmiyor diye biliyorum boşuna para vermeyin ötekilere
Cok haklisinIzmirde bildigin aleksandrite yapan yer var mi
Eyvahh... bende geçirdim bu günleri :) neyse sonuçta bir şekilde bitiyor. Her yere gidip kendin görüş bence. Novara uzun süre gitmek istemezsiniz zaten. Forumda yazan her paylaşım herkesin kendi doğrusu. Belli ki hekimi göreceğin bir yer istiyorsun, buna göre eleme yaparsan doğru yer mutlaka karşınıza çıkar. En azından gittiğin yerler bu kuralın dışında kaldı:) kolay gelsin:)Merhaba arkadaşlar iki arkadaş burayı cok okuduk her kafadan bir ses cıkıyor mediderme gittik seans basi 540 tl bi fiyat aldık epidermise gittik seans bası 650 tl gibi bi fiyat aldık novaraya gittik 350 lira 3 undede alexandirte 3 undede farklı cihaz test atışları atıldı vs şimdi iki seans daha uygun oldugu ıcınde novara gittik hem 1 ay doldugu gibi aynı sekilde cıkıyor hemde ben bırraz dayanıyorumda arkadasım acısına dayanamadıgından birdaha gelmeyeceğini söyledi. Onumuzdeki haftadalarda biyerlere baslamamız gerekiyor. Yaz gelmeden gerçek bi öneri lütfen mesajlada olur tesekkürler.
off kaç sayfa okudum bilmiyorum, arkadaşlar ben öğretim üyesiyim çok kazanamıyoruz malum param da boşa gitsin istemiyorum herkes biyerleri önerirken digerleri kötülüyor araştırmalarımdan bildiğim tek şey lazer epilasyon sadece sağlık kuruluşlarında bulunuyor tıbbi bi cihaz olduğu için lütfen bana karşıyaka veya alsancak bölgelerinde bir kaç poliklinik önerebilirmisiniz, mesajda olur teşekkürler.
Siz hangi bölge için kaç seans gitmiştiniz?Medislim denilen yere para gömmeyin bosuna o kadar berbat bi yer ki. Onun dışında bi yer olabilir. Alsancak diyince orası çok gidilen bir yer oldugu için uyariyim dedim.
Siz hangi bölge için kaç seans gitmiştiniz?
Geçmiş olsun, ben koltuk altına gittim oraya senans sayısını unuttum artık ama tüy bitmedi, bitmiyor...Ben yüz bölgesi için gitmiştim. alex. başladılar ki yüz bölgesi için kesinlikle önerilmiyor. yandı resmen yüzüm ve yayıldı her yere. ayrıca dolandırıcı bir kurum, bana yazın diode lazer yapılmadığı gibi komik bir yalan söylenmişti, hatta internette şikayet yayınlayınca rica minnet silmemi istediler.
sadece uyarı amaçlı yazdım buraya para kaptırmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?