Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

AAA kötü olmuş yaa...benimde yüzüm tüy dokuydu bende lazere başladım once komple yüz yapıyordum simdi sadce cenemde var ve azcik elmacık kemiklerimde tabi bi 10 sene sonra....keske ta en basinda igneli yaptirsaydim.ama nerden bilcem o zamnlar 18 yasindaydim ve lazer demişlerdi bana.

Çok kötü olmuş, geçmiş olsun.

Medislim denilen yere para gömmeyin bosuna o kadar berbat bi yer ki. Onun dışında bi yer olabilir. Alsancak diyince orası çok gidilen bir yer oldugu için uyariyim dedim.

yok sonunda buldum :) diğer yerlerden biraz pahalıda gelse karsıyakada ki epidermis polikliniğine gittim açıkçası her soruma o kadar ilgili ve bilgili cevap verdiler ki ben tatmin oldum hiç bir kuruluş bu kadar bilgi vermiyor şu kadar para kesin biter diyip gönderiyorlarlar. Birde test atışı attılar o kadar yere gittim gerçekten çevremdeki herkese söylüyorum sıfır acı arkadaşlar tabi hissediyorsunuz ancak diğerleri gibi değil yok gibi bir şey neyse ki 2.500 tl civarında tüm vücudum bitti i-na-nıl-maz mutluyum allah razı olsun önerenlerden

Bu kadar bariz yalan reklam yapmasaydınız keşke...

Bu kadar bariz yalan reklam yapmasaydınız keşke...
Pardon nekadar çirkinsiniz!! kimsiniz nesiniz bilmem ama elalemin lazercisi için bana kim oluyorda yalancı diyorsunuz? tabikide REKLAM YAPICAM 1-1bucuk yıl önce buraya tek mesaj bıraktım öğretmenin alsancak veya karşıyaka da lazer epilasyon için öneri diye istersen oku önerenlerden epidermise gittim ve sonuç aldım sonrada bunu paylaştım. Sizi rahatsız ettiğine göre bi kuruluş oldugunuz kesin sizi hemen rapor edeceğim Burası özgür bir platform ve ben hadsizin birisi bana yalancı desin diye üye olmadım.

Çok komiksiniz :) Dürüst günler diliyorum size :) Dilediğiniz yere şikayet edebilirsiniz...

Merhaba heradermada lazer epilasyon yaptırıcam hangi uzmana yaptırayım siz kime yaptırdınız onu seçeyim ben de gidince

Heradermada kime yaptırıyorsunuz ben de heradermaya başlıycam lazer epilasyon için yaptırdığınız memnun olduğunuz kişinin adını verebilir misiniz lütfen

Merhaba ben de lazer Epilasyon için heradermaya başlayacağım siz kime yaptırdınız adını verir misiniz memnun olduğunuz kişi kimdi

Merhaba heradermaya başlayacağım ben de siz kime yaptırdınız adını verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…