- 30 Temmuz 2012
- 623
- 3
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen katılıyorum. Serena estetiğe sakın gitmeyin. Dolandırılmak istemiyosun İzmir tabii. 2010 da gittim. 2500 tl ye lazer oldum. Güya alexandria diye Bi makine kullanıyolarmış hiç tüy kalmıyo muş. Kalırsa da 3-5 tane hiç rahatsız etmeyecek şekilde kalıyormuş dediler. Sonrası fiyasko. Annem bile sen hani lazer olmuştun ne bu kıllar dedi.ıkı senedir kol altı ıcın gittigim alsancaktaki serena poliklinigi ne yazık kı ticarethane adı altında benı 12 seansta oyaladılar. dusuk dozlarda yaptıkları lazer atısları yuzunden seans suresini uzattılar.arkadaslar lazer yerı konsunda cok ıyı arastırma yapın tavsiyem bazı poliklinikler poliklinik altında ticarethane... tıpkıı serena poliklinigi gibi
Serena Estetiğe hiç bir uygulama için gitmeyin. Tavsiye etmiyorum kimseye. Resmen ticarethane burası. 2500TL verdim, uygulamanın yan etkisi olması sebebiyle, başka bir uygulamayla değiştirmek istedim. Evet değiştirdiler ama 250TL kestiler. Benim 2500TL, oldu 2250TL. Ha, paramı geri aldığımı sanmayın. Paranızı verdiniz mi bir daha geri almayı unutun zaten.Aynen katılıyorum. Serena estetiğe sakın gitmeyin. Dolandırılmak istemiyosun İzmir tabii. 2010 da gittim. 2500 tl ye lazer oldum. Güya alexandria diye Bi makine kullanıyolarmış hiç tüy kalmıyo muş. Kalırsa da 3-5 tane hiç rahatsız etmeyecek şekilde kalıyormuş dediler. Sonrası fiyasko. Annem bile sen hani lazer olmuştun ne bu kıllar dedi.
Valla cnm artik dolandirici oldu bu salonlar benimde basima geldi ama kendime yeni bir salon buldum bica özmen caddesinde cevik bir meydani cadde üzerinde the clinic subesi açti ve izmirde cihaz onlarda harika etkili makinasi var lazerde allah var emekleride ayrica guler yüz ve garanti hatta numarasi tavsiye ederim 05534677593Serena Estetiğe hiç bir uygulama için gitmeyin. Tavsiye etmiyorum kimseye. Resmen ticarethane burası. 2500TL verdim, uygulamanın yan etkisi olması sebebiyle, başka bir uygulamayla değiştirmek istedim. Evet değiştirdiler ama 250TL kestiler. Benim 2500TL, oldu 2250TL. Ha, paramı geri aldığımı sanmayın. Paranızı verdiniz mi bir daha geri almayı unutun zaten.
Uygulamalarını da bilahare anlatırım.
Kısacası güzellik işine ticarethane mantığıyla bakan bu tip merkezlerin kapısından geçmeyin, benim gibi üzülürsünüz.
Neyse ki, Allah'ın hesabı var... Haram olsun bu ticarethaneye benim 250 liram.