• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de labioplasti oldum. Sorusu olan varsa buyursun

benim 1. ayım dün doldu ve 1 hafta 10 gündür inanılmaz bir kaşıntım var. tek şikayetim bu oldu ameliyata dair, uykumdan bile uyandım bi kaç kere. sanırım dikişler iyileştiği için. hafta içi kontrole gideceğim

benim 1. ayım dün doldu ve 1 hafta 10 gündür inanılmaz bir kaşıntım var. tek şikayetim bu oldu ameliyata dair, uykumdan bile uyandım bi kaç kere. sanırım dikişler iyileştiği için. hafta içi kontrole gideceğim
Bende öyle oldugunu zannettim ama geçti inşallah tekrarlamaz ama 1 ay olmuş sizin dikişleriniz falan atmadı mı daha rahat değil misiniz

Benımde bugun acımaya basladi :( 4.günüm.. ve çok şiş ya kötü gorunuyor morarma yok ama blmyıorum.. ne zaman gececek cıdden sınır oldum. Doktorda bu hafta boyunca olmayacakmıs:( ayrca 1 ayda dıkısler dusmuor mu

Benımde bugun acımaya basladi :KK43: 4.günüm.. ve çok şiş ya kötü gorunuyor morarma yok ama blmyıorum.. ne zaman gececek cıdden sınır oldum. Doktorda bu hafta boyunca olmayacakmıs:KK43: ayrca 1 ayda dıkısler dusmuor mu
Bende bilmiyorum 1 ayda dikişler düşer mi. Dün inanılmaz bir acım vardı gece. Sanki bir uyuşturmadan beşterle kesiyor gibi neredeyse bayılıyordum. Sonra uyuyp uyandımda o acıyan yerde bi kanama.ve pıhtılaşmasını gördüm. Aşağıda neler oluyor inan bilmiyorum. 7.günüm bu gün. İlk kez dışarı çıktım pet kullanmıştım kanama yapmış. Ve yine görüldüğü üzere saat beş buçuk bana uyku yok. Şişliği söylemiyorum bile bütün içi dışarda sanki. Bir an önce kurtulalım ya 😢

Ben sadece 3. Gün kontrole gittim. Batikon vr su yasak dendi. Bi sprey verdi dezenfektanmış. 6 gün sonunda yıkan dedi. Bu gün de giremedim dışarda oldugumdan ve akşam ağrım oldugundan. Yarın yıkanıvam. Her dr farklı şeyler istiyor ve söylüyor sanırım. Hangisine inanacagımızı şaşırdık. Bidaha görüşmemize gerek yok 1. Aya kadar dediler. Randevumu oluşturup gönderdiler yani. Bişe olsa kimle muhattap olacagımı bile bilmiyorum doktorum venedikte geziyor

Eski hali cok daaha iyiydi cektıgımız acı yanına kar.. bende anlamadim bu isi.. cok asırı bır acım yok benım ama ben batikon falan surmuyorum ve wcye de gtsem sadece suyla yıkayp oda bir iki sanıye hemen gazlı bezle kuruluyorum. Gunluk ped yada gazlı bez koyuorum yine kıloda. Ve oturmayı terch etmıorm yatarken daha iyi. Snin enfeksıyon kapmıs olma ihtımaln var bence:( oyuzden dıkıslerde gec kaynar. İster istemez enfeksıyondan dolayı orası nemlı yada ıslak kalıo cunku. Hıc yoktan resm cek doktora ulastrsınlar.. orda burda gezıoda olsa bakmak ve bu surecte ılgılenmek zorunda!!! Goruntusuyle de yasadıgın kanama acı dolaysyla da.. para almayı bılıyorlar. Benım dr da yok haftaya randevum var. Bakalım ne dıyecek. İçi dısında olsun dıe bı dunya acı cektım ( lokal oldum bde!) bi dunya para verdım. Trajıkomık!!

Sen daha dusa gırme bence.. enfeksıyon varsa kotu olabilir. Mutlaka klınıgı ara ve resım atıcam ulastırın de. O sekılde yapıorlar.. burda olmasına gerk yk

Sen daha dusa gırme bence.. enfeksıyon varsa kotu olabilir. Mutlaka klınıgı ara ve resım atıcam ulastırın de. O sekılde yapıorlar.. burda olmasına gerk yk
Sen kaç bin tl ödedin? Bende lokal oldum gözlerimle görmesem çıkan parçayı olmadım herhalde diyeceğim. Bugün sanki biraz daha rahatım henüz ağrı kesici falan almadım bacak arasına değmedrn yastık koyarak 7 gündür ilk kez yan yatabildim.

5 bın tl.. yamuk yumuk gorunuyor dıkısler falan. Hıc bı duzluk yok.. snın ıyılesmen gec oluyordur dedıgm gbı kısıden kısıye dgısıyor bak bugun rahatlamışsın. Peki hala şişmi yada dıkıslerın nizami mi dıkılmıs sence baktıgında

5 bın tl.. yamuk yumuk gorunuyor dıkısler falan. Hıc bı duzluk yok.. snın ıyılesmen gec oluyordur dedıgm gbı kısıden kısıye dgısıyor bak bugun rahatlamışsın. Peki hala şişmi yada dıkıslerın nizami mi dıkılmıs sence baktıgında
Sen benden de çok vermişsin. Bana 8,5 dediler 4 e yaptırdım. Yaptırtana kadarmış yani. Belki de erken konuşuyorum bilmiyorum. Duşa girdim valla duramadım daha fazla. Klitoris üzerindeki dikişlerin yarısı yok gitti herhalde. Ama dediğin gibi nizami değil boylamasına zaten değil dikiş. Enlemesine dicem ama oda değil böyle yatay bi dikiş ve tırtık tırtık gibi duruyor sanki. Umarım şişliği yüzünden öyle duruyodur. şişliğin Geçmesi zaman alıyormuş zaten. Bide aşa taraf inanılmaz sert taş gibi. Bi iki kişi de aynı şeyi yazmış. Hatta bi üye demiş ki 3 ay oldu hala nohut kadar yerde sertlik var demiş. Sanki bi taraf daha büyük bırakılmış gibi dikişler desen dediğim gibi. 🤷🏼‍♀️

evet benim 1. ayım doldu, dikişlerin çoğu kendiliğinden düştü çok küçük bir kısım kaldı gözle görebildiğim. bütün şişlikler morarmalar geçti. bu hafta kontrole gideceğim. kaşıntı dışında bir şikayetim yok, mikrop mu kaptım acaba diye düşünüyorum ama başka bir belirti de yok :( şekli tabi ki kusursuz değil, hatta kesilen tarafla diğer taraf arasında dikkatli incelenmedikçe belli olmayan bir asimetri de var ama bunada şükür diyorum, eski haline göre iyi çünkü. 1 ay dolmadan şeklinin oturması mümkün değil, üzmeyin kendinizi. şikayetleriniz günden güne azalıcak umarım

evet benim 1. ayım doldu, dikişlerin çoğu kendiliğinden düştü çok küçük bir kısım kaldı gözle görebildiğim. bütün şişlikler morarmalar geçti. bu hafta kontrole gideceğim. kaşıntı dışında bir şikayetim yok, mikrop mu kaptım acaba diye düşünüyorum ama başka bir belirti de yok :KK43: şekli tabi ki kusursuz değil, hatta kesilen tarafla diğer taraf arasında dikkatli incelenmedikçe belli olmayan bir asimetri de var ama bunada şükür diyorum, eski haline göre iyi çünkü. 1 ay dolmadan şeklinin oturması mümkün değil, üzmeyin kendinizi. şikayetleriniz günden güne azalıcak umarım
Kaşıntı içten gelen bi kaşıntıysa travozol krem kullanın yada sirkeli su hazırlayıp taretinizde onu kullanın mutlaka hafifletecektir. İnşallah bizde 1 ayı atlattıktan sonra görüntüde sizin kadar memnun oluruz.

Kaşıntı içten gelen bi kaşıntıysa travozol krem kullanın yada sirkeli su hazırlayıp taretinizde onu kullanın mutlaka hafifletecektir. İnşallah bizde 1 ayı atlattıktan sonra görüntüde sizin kadar memnun oluruz.
inşallah kızlar iyi dileklerim hep sizinle:KK200:

Sen benden de çok vermişsin. Bana 8,5 dediler 4 e yaptırdım. Yaptırtana kadarmış yani. Belki de erken konuşuyorum bilmiyorum. Duşa girdim valla duramadım daha fazla. Klitoris üzerindeki dikişlerin yarısı yok gitti herhalde. Ama dediğin gibi nizami değil boylamasına zaten değil dikiş. Enlemesine dicem ama oda değil böyle yatay bi dikiş ve tırtık tırtık gibi duruyor sanki. Umarım şişliği yüzünden öyle duruyodur. şişliğin Geçmesi zaman alıyormuş zaten. Bide aşa taraf inanılmaz sert taş gibi. Bi iki kişi de aynı şeyi yazmış. Hatta bi üye demiş ki 3 ay oldu hala nohut kadar yerde sertlik var demiş. Sanki bi taraf daha büyük bırakılmış gibi dikişler desen dediğim gibi. 🤷🏼‍♀️
. Altta dkısler varya ondan sert. Benım annem hemsıre bende eczacıym ama cok dikiş vs bilmiyorum acıkcası iyileşme surecınde nasıl oluyor. Annemın dedıgne gore sorun yok. Taş gibi olması dikişlerden dokulunce de birsıre sert kalır ama yumusar dıyor. Haftaya randevum var gıdınce sorcm. Ayrca dıkıslern nizami gorunmemesi de dustukten sonra degısıyormus yine dedgne gore annemn:) o kat yerleri acılıp dumduz kalıyormus uzunluk kısalık yoksa sorun olmaz dedi baktıda bugun... bılemıorm ama ıstedgm gbi olmadı hıc oyzden uzuluyrm

. Altta dkısler varya ondan sert. Benım annem hemsıre bende eczacıym ama cok dikiş vs bilmiyorum acıkcası iyileşme surecınde nasıl oluyor. Annemın dedıgne gore sorun yok. Taş gibi olması dikişlerden dokulunce de birsıre sert kalır ama yumusar dıyor. Haftaya randevum var gıdınce sorcm. Ayrca dıkıslern nizami gorunmemesi de dustukten sonra degısıyormus yine dedgne gore annemn:) o kat yerleri acılıp dumduz kalıyormus uzunluk kısalık yoksa sorun olmaz dedi baktıda bugun... bılemıorm ama ıstedgm gbi olmadı hıc oyzden uzuluyrm
İçime su serptin şu an inşallah annenin dediği gibi olur. Ben bu gün daha şükür iyiyim diyebiliyorum. Ama yine de direk düz oturamıyorm oda zamanla olsun ağrım sızım olmasın da. Dezenfektan spreyi günde bi kez kullanmamı söyledi işte aradığımda. Her gün yıkan sabun şampuan köpüğü değsin oraya dediler. Bide bu gün iş görüşmesinr gittim hadi başla deseler ilk günlerde zorlanmasam bari 🙈 hepimiz iyi olalım ya. O kadar para döktük istediğimiz tek şey pişman olmasak bari nizami olda idi yani

Kesınlıkle..bır aya kadar beklıcem bakalm umarım bır duzelme olur.. işe bır hafta sonra falan basla bırsekılde canım ne dıkıslerıni rıske at ne de kendıne eziyet et. Hersey gonlunce olsun🙏

Kesınlıkle..bır aya kadar beklıcem bakalm umarım bır duzelme olur.. işe bır hafta sonra falan basla bırsekılde canım ne dıkıslerıni rıske at ne de kendıne eziyet et. Hersey gonlunce olsun🙏
Teşekkür ederim sağol senin de :) iyileşmelerden haberdar et sende arada sırada bakalım

Suan nasil acaba sislikler falan indimi bende yaptrcam korkuyorum o seklde kalirsa diye :D

Back
X