İzmir de Kadın Doğum Doktoru Tavsiyesi

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.320
8.576
Merhaba Hanımlar,

1sene 2,5 aylık evliyim , 3 aydır bebek çalışması içindeyiz. İlk 2 ay yumurta takibi olmadan gelişi güzel yaptık. Çalışmalarımızın 3.ayda ovulosyon testi ile bilinçli şekilde devam ettik ama bu ayda çöp oldu, dün regli oldum. Doktora gidip kan verip değerlerime baktırmadım , çalışıyorum bunun için vaktim yok. En son mayıs 2017 tarihinde 2mm kist patlaması yaşadım , zaten o ay adet düzensizliğim sivilcelenmemde olmuştu , hormon bozukluğun var dediler, gebelik düşünüyorum herhangi bir problem var mı dedim , yok dediler.

2015 te çikolata kisti ameliyatı olmuştum , devlet hastanesinde mesleğini çok iyi yapan , işin ehli doktorum vardı ki malesef kendisi bu yıl başka devlet hastanesine başhekim olarak atanmış. Tıbbi sekreterlk mezunuyum özel hastanelerde çalıştım neler çevirdiklerini duysanız aklınız almaz , bir de vicdansız bir doktora denk geldiyseniz vay halinize.

Özelde ve üniversite hastanelerinde yaşadığım olaylardan ve yanlış teşhislerden dolayı inanın ki doktor fobim var, doktora gidemiyorum güvenemiyorum kimseye. 3 aydır gebe kalamadığım için doktor takibinde devam etmek istiyorum , İzmir içinde sizin güvendiğiniz , işinde başarılı düzgün bir doktor önerebilir misiniz? En azından cumartesi günleri muayeneye gidebilirim.

Canim merhaba kent hastahanesinde dilek aslani onerebilirim cumartesi oglene kadar bakiyor cok guleryuzlu ve rahatlatiyor karsindakini kibirli bi domtor asla degil istedigin sorulari sorabilirsin rahatlikla gidip bi gorus derim memnun kalacaksin eminim

Bu arada bende iki defa kist ameliyati oldum ve kistler yumurta kalitesini dusuruyor dilek hanim ddemisti bana ve yumirtaligiimin biri yok ameliyatla alindi 15cm kistim yuzumden bunun icin hamile kalamadim iki defa tup bebek tedavisi gecirdim ama yine olmadi megerse tulumde hidrosalpink yani sivi birikmesi varmis yani transfer edilen embriyolari tutunmasini engeliyor zehirliyormus amelyatla baglanmasi yada alinmasi lazim oncesinde tek yumirtalim oldugu icin yumurta toplanip dondurulduktan sonra olmami soyledi dilek hanim cunku ameliyatta zarar gorebilirmis yumurtaligim simdilik ara verdim ve soyledigin cok dogru domtorlara guvenmek ve iyi doktora denk gelmek cok zor bunu cok iyi biliyorum

X