Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelinlik fuarı halka açık değil malesef.konak piyerin karşısında melek moda evi var.bide melek moda evinin hisarönünde mağazası var.ben ordan almadım gelinliğimi ama ordada begendiğim gelinlikler oldu.eger kemeraltına gidiyosan ilk oraya bak derim.
kızlar yarın gelinlik fuarı var ben oraya gidicem bakayım ne var ne yok
bende gidicektım ama dun gezdıgım moda evlerındekı satıcılar gıtsenızde bosuna gidersiniz sizlerle ilgilenmezler toptancıkar olucak onlarla ilgilenirler dedi.ve moda evlerınde de sadece cumartesıye kadar toptancılara yer varmıs
Kesinlikle gezip dolaşmak çeşitleri görmek açısından iyi.
Ben kemeraltında bir gelinlik beğendim 1750 tl den 1000 tl ye kadar düştüler. Siz de böyle indirimler yaptırabilirsiniz.
canım üçyolda nadide moda var çok çok güzel modeller var ve fiyat konusunda yardımcı olurlar.haa bide gaziemirde açıldı yeni şubeleri benim arkadaşımın kayınvalidesine ait nadide moda.web sayfalarıda var bakarsan beğeneceğine eminim
Defne'ye çok diyoruz ama en güzeli valla ondaydı
Kumaşını bile anlıyorsun giydikçe herkes pronovias istiyor ama anca çakmasını
giyebiliyoruz.Çünkü duvağı 2000 bileeee tutuyor mübareğin.
O yüzden her yere gidin amaa kemeraltı ucuz sanmayın
Ben berikadaki bir gelinliğin çakma ve çokkk çirkin kumaşa yapılmıi halini gördüm
gidip sordum ne kadar diye mağazadaki fiyatından pahalıydı şok oldum
Burası kemeraltı be kardeşim dedim içimden
çok saçma gelinliği giycek olanlara niye açık olmaz ki.esas para kazanacakları insanları almıyolar:SSs
bu arada canım zaten kemer altına ilk gidicez başkada bildiğimiz biyer yok.:SS arkadaşlar saydı ama çok eleştiriyolar hiç şöyle hem uygun,hem yeni moda,hemde kaliteli bişeyler imkansız sanırımDD neyse artık hayırlısı neyse o olsun yapcak bişiy yokDD
arkadaslar merhaba bugun gelınlıkcılerı dolastım yarın fuar oldugu ıcın butun gelınlıkcilerin burnu kalkmıs kimse ilgilenmedı daha dogrusu bır cogu ılgılenmedı dıyebilirim..cumartesıye kadar fuar var zaten fuarda bıze acık dııl yoptan satıs yaptıkları ıcın...fiyatlar 4000 tlden başlıyor ilk girdiğim yerde begendım 4000 tl dedi ama cok sıktı..sadece cankaya caddesi mimarkemalletin cad. gezdim gittim yerlerin adını yazıcam size ilk girdigim
lilyum..(vivienangel.net) harıka bir gelınlık denedım bayıldım..
sonra berika ya girdim denemedim ve fazla model bakmadım aklımda bir model vardı onu sordum o da fuar nedenıyle cumartesi gelicek falan dedi..
sonra white house girdim cok havalı bir yer ve harıka seyler var.burasıda fuar nedenıyle denetmedı..nasıpse bu cumartesi alısverıse gidecez ins. denetırler
miss defne zaten reklamlrı var orası cok pahalı ve bu hafta fuar yuzunden ilgilenmediler
aysira cok uygundu %25 indirim vardı guzel gelınlıkler var
simge moda evıde yarın gel suan herkes fuarla ilgileniyor dedı..
mode suare de vardı uzaktan baktım
en son gumruge yakın lerona vardı hiç baktırmadı bile cumartesi 3ten sonra gel dedi asagalıklar neymıss buda fyar derdındee
ay delirdim martın 27 de dugun veee kımse benle ilgilenmedı bugun carsıda