Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu başlık süper olmuş.benimde haziranda düğünüm var.ve nereye gidicem nerden başlıcam hiç bi fikrim yoktu.önce burda tavsiye edilen yerleri gezicem.ama hazır gelinlik daha iyi değilmi ya diken kişi kaliteli malzeme kullanmaz işlemelerini fln kötü yaparsa fotografta gösterilen modelden bambaşka bişşey cıkar ortaya diye düşünüyorum ben.
peki ozaman izmirde gördüğüm gelinliği alabileceğim gelinlikçiler hangisi.mimar kemalettindeki gelinlikçiler hep dikim üzerine çalışıyo.hazır gelinlik nerde bulabilirim.bide kemeraltındaki gelinlikçileri hiç gezmendim ama sanki ordaki esnaf kaptıkaçtı gibi pazarlık işi resmen çingene pazarlığına dönüyo sonra bide kullanılan kumaşlar fln nasıl?yalnış anlamayın beni bende heryeri dolaşıcam aklıma nere yatarsa oradan alıcam ama bi mimarkemalettindeki moda evlerine bakıyorum işi cok önemsiyolar yani mazalardan içeri girince önemsendiğin anlaşılıyo ama kemeraltı bi tuaf sanki satmak için satıyolar.
Bende Osmanli Moda diye bir Modaevine diktiriyorum gelinligimi. Istanbul'da 3500 TL denilen gelinligi ben Izmir'de 2000 TLye indirdim hemde Swarowski taslarla süslenicek...Eki Görüntüle 120838
evet bende defneden beğendim bi model 2500 dedı ve ındırımde yapmadı çünkü denemedım şubatta tekrar gitçem baklım umarım alıcı lunca ındırım yapar