• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir de gozalti isik dolgusu ve botox

HappyLifeXx

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2007
505
803
303
Arkadaslar gozalti isik dolgusu ve botox yaptirmak istiyorum. Novar da yaptiracaktim ama burada hic olumlu yorum gormedim . Sizin memnun kaldiginiz yerler neresi cevaplarsaniz sevinirim.

Burdan arastirdigim kadariyla
Cenk Tokat
Ahmet Seyhan
Sevinc Gunduz (Heraderma)
Ufuk Bilgekaya
Devrim Elmas
Adnan Menderes
Ulvi Guner
Cemil Tugay
Yasemin Amato var
ama kafam cok karisti, bazilari ucuk fiyatlar istiyormus ben hem iyi hemde cok ucuk olmayan fiyatlarda birisini ariyorum

Merhaba, ben sürekli aynı klinikte işlem yaptırıyorum. Işık Dolgusu bana uygulanması, kardeşime yaptılar. redensity 2 ile ben kanülle uygulandı. Çok güzel oldu, hiç morarma, şişme de olmadı. Dudak dolgum juvederm volift ile 10 ay önce yapılmıştı. Hala aynı duruyor. Acılı bir işlem değildi, morarma dan korkuyordum ama morluk olmadı.

Merhaba, ben sürekli aynı klinikte işlem yaptırıyorum. Işık Dolgusu bana uygulanması, kardeşime yaptılar. redensity 2 ile ben kanülle uygulandı. Çok güzel oldu, hiç morarma, şişme de olmadı. Dudak dolgum juvederm volift ile 10 ay önce yapılmıştı. Hala aynı duruyor. Acılı bir işlem değildi, morarma dan korkuyordum ama morluk olmadı.
Unutmuşum yer yazmayı, Heraderma Polikliniği. Başka sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

Burdan arastirdigim kadariyla
Cenk Tokat
Ahmet Seyhan
Sevinc Gunduz (Heraderma)
Ufuk Bilgekaya
Devrim Elmas
Adnan Menderes
Ulvi Guner
Cemil Tugay
Yasemin Amato var
ama kafam cok karisti, bazilari ucuk fiyatlar istiyormus ben hem iyi hemde cok ucuk olmayan fiyatlarda birisini ariyorum
Merhaba, üc sene olmus. Yaptirdin mı? Yatırdıysan hangi doktorda? Memnun kaldın mı?

Back