Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar gozalti isik dolgusu ve botox yaptirmak istiyorum. Novar da yaptiracaktim ama burada hic olumlu yorum gormedim . Sizin memnun kaldiginiz yerler neresi cevaplarsaniz sevinirim.
Burdan arastirdigim kadariyla Cenk Tokat Ahmet Seyhan Sevinc Gunduz (Heraderma) Ufuk Bilgekaya Devrim Elmas Adnan Menderes Ulvi Guner Cemil Tugay Yasemin Amato var ama kafam cok karisti, bazilari ucuk fiyatlar istiyormus ben hem iyi hemde cok ucuk olmayan fiyatlarda birisini ariyorum
Merhaba, ben sürekli aynı klinikte işlem yaptırıyorum. Işık Dolgusu bana uygulanması, kardeşime yaptılar. redensity 2 ile ben kanülle uygulandı. Çok güzel oldu, hiç morarma, şişme de olmadı. Dudak dolgum juvederm volift ile 10 ay önce yapılmıştı. Hala aynı duruyor. Acılı bir işlem değildi, morarma dan korkuyordum ama morluk olmadı.
Merhaba, ben sürekli aynı klinikte işlem yaptırıyorum. Işık Dolgusu bana uygulanması, kardeşime yaptılar. redensity 2 ile ben kanülle uygulandı. Çok güzel oldu, hiç morarma, şişme de olmadı. Dudak dolgum juvederm volift ile 10 ay önce yapılmıştı. Hala aynı duruyor. Acılı bir işlem değildi, morarma dan korkuyordum ama morluk olmadı.
Selam tesekkurler cevap icin. Bende bu yaz orda yaptirdim ve cok memnunum her sene yaptiracagim isik dolgusunu resmen gozaltlarim acildi ve ince kirisikliklar gitti.
Burdan arastirdigim kadariyla Cenk Tokat Ahmet Seyhan Sevinc Gunduz (Heraderma) Ufuk Bilgekaya Devrim Elmas Adnan Menderes Ulvi Guner Cemil Tugay Yasemin Amato var ama kafam cok karisti, bazilari ucuk fiyatlar istiyormus ben hem iyi hemde cok ucuk olmayan fiyatlarda birisini ariyorum