İzmir ' de fal baktırmak isteyenler ?

helen92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
1
0
32
Alsancakta yeni bir kafe keşfettim fal baktırmak için. Cumbalı sokakta Şık Cafe. Personel çok güleryüzlü , çok canayakın. Zaten öğrendiğime göre ailecek işletiyorlarmış. Ben Özlem hanıma baktırdığım faldan çok memnun kaldım. Hem sohbet ettik hem de benim merak ettiğim çözüm bulamadığım konularda tarot kartlarına başvurduk. Kahve falı 20 tl. Tarot ise 30 tl. Sunulan hizmete göre fiyatları çok iyi. Merak ettiğiniz başka şeyler varsa yardımcı olabilirim.

Az önce Sevdam cafeden çıktım daha önce orda sevda ve barışa fal baktırmıştım sevda eskisi gibi değil işi ticarete dökmüş artık Barış desen hiçbir halttan anladığı yok. Yeni biri vardı Aynur oradaki görevlilerin övmesi nedeniyle baktırayım dedim efsane bir falcı şok olacaksın bana teşekkür edeceksin çıkarken dedi çalışan çocuk. Sonuç berbatttt ötesi 35 lirama mı yanayım salak yerine konulduğuma mı yanayım bilemedim 10 dk sürmemiştir baktığı fal söylediklerinin fal ile uzaktan yakından alakası yok kendince kişilik analizi yapmaya çalıştı ama o da tırt gidip de pişman olmayın benim gibi

X