D demredemre Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2010 45 0 15 Şubat 2010 Konu Sahibi demredemre #1 arkadaslar tavsiye edebileceginiz bir endokrin dr var mı tavsıye edıyorum.com dan ve cevrmdekı genel duyumlardan dr erdal dumanın işinde iyi olduğunu duydum bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim .
arkadaslar tavsiye edebileceginiz bir endokrin dr var mı tavsıye edıyorum.com dan ve cevrmdekı genel duyumlardan dr erdal dumanın işinde iyi olduğunu duydum bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim .
gulumsehayata Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 276 0 16 Şubat 2010 Konu Sahibi demredemre #2 canım buyuk bı sorun yoksa central hospitalde kı doktorda iyi. ben ona gitmiştim. ama dediğin gibi erdal duman ı bend eduydum
canım buyuk bı sorun yoksa central hospitalde kı doktorda iyi. ben ona gitmiştim. ama dediğin gibi erdal duman ı bend eduydum
M maritime Nirvana Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2007 70 14 47 16 Şubat 2010 Konu Sahibi demredemre #3 merhaba benim kardeşim erdal beye gidiyor çok ilgili bir doktor tavsiye ederim geçmiş olsun
D demredemre Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2010 45 0 18 Mart 2010 Konu Sahibi demredemre #4 tesekurler arkadaslar erdal by gıttım gayette memnun kaldım herkese tavsıye ederım