İzmir de diyetisyen tavsiyesi

bsragencc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
48
13
31
Herkese merhaba fazla kilolarım var ve artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum izmirde devlet Hastanesi'ne gitmek istiyorum ama muayene ücreti cebini yakmayan bildiğiniz özel hastanede veya muayehanesi olan doktorları da yazarsanız çok sevinirim diyetisyen doktor deneyimi olan kişiler fikirlerini paylaşsın lütfen

Merhaba, izmirde Deniz Berksoy tavsiye ederim. iyi bir doktor. 6 ay gibi sürede arkadaşıma 15 kilo verdirdi. Diyete başlamadan önce 80 kilo idi.

Uzman Diyetisyen Duygu Baydur var Alsancak'ta özel bir klinikte, uzun yıllar İstanbul'da Acıbadem Hastanesi'nde çalışmış. Kendisiyle çok güzel kilo verdim ve daha da önemlisi gerçekten sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Tek istediğim hızla kilo vermekti ancak anladım ki sağlıklı beslenerek de direkt yağdan ve hızlı kilo verilebiliyor.
Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Ücretsiz ön görüşme randevusu alıp bir görüşün derim.
Çalıştığı yer değişirse diye doktortakvimi linkini paylaşıyorum ben de buradan yorumları okuyup gitmiştim.

Uzman Diyetisyen Duygu Baydur var Alsancak'ta özel bir klinikte, uzun yıllar İstanbul'da Acıbadem Hastanesi'nde çalışmış. Kendisiyle çok güzel kilo verdim ve daha da önemlisi gerçekten sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Tek istediğim hızla kilo vermekti ancak anladım ki sağlıklı beslenerek de direkt yağdan ve hızlı kilo verilebiliyor.
Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Ücretsiz ön görüşme randevusu alıp bir görüşün derim.
Çalıştığı yer değişirse diye doktortakvimi linkini paylaşıyorum ben de buradan yorumları okuyup gitmiştim.
Ben de Duygu Hanım'a gittim ve dediklerinize aynen katılıyorum. İzmir'deki arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

X