öncelikle merhaba demek istiyorum..23 ağustos da devlet hastenesinde operasyon geçireceğim hangi ölçü hengi protez takılcak hiç bilmiyorum 19 ağustos günü doktor gel dedi sanırım ogün karar vericekmişiz inanılmaz korkuyorum heycanlıyım sitedeki meme estetiğindeki bütün topikleri okudum ama kaygılarıma engel olamıyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
izmir de devlet hastanesinde ameliyat olacağım..korkuyorum :(
- Konu Sahibi patass35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşım merhaba vermiş olduğun karar için hayırlı olsun demek isterim önceliklee..bende senin gibi ameliyat korkusu olan biriyim ameliyat olucam ama bir türlü karar veremiyodum senin korkun tam olarak ne konuda bilemiyorum ama benimkisi anesteziYDİ eğer sana destek olan birileri varsa yanında bence hiç korkma benim yok şuan o yüzden çekiniyorum bi kaç gün önce bir doktorla görüştüm bana meme estetik ameliyatının konforlu basit bir ameliyat olduğunu hafif bir anesteziyle güzel sonuçlar çıkacaracağını söyledi korkulacak bir şey yokmuş inan bu ameliyatı olmadığım her gün bana daha çok ızdırap veriyo yapabilcemmi yapamıycammı biri bana engelmi olucakk içinde kocamn bir yük gibi kalıyo BAK SEN EN AZINDAN AMELİYAT GÜNÜN BİLE ALMIŞSIN eğer doktorunada güveniyosan sana güven verdiyseve en önemlisi varsa destekçinn hiç düşünmee derim git ve ol ve rahatla bende çok cesaretlendimm tabikiii doktor sayesinde mutlaka bu ameliyatı olucamm ben karabükte yaşıyorum ankara hacettepede olmak isityorum ameliyatımı ama bunun için bgidip bi kaç gün kalmam lazım ne diycem babama göndermez annemde zaten soğukk bakıyo bu konuyla ilgili deha oldum diyebilirim ama bana destek kimse yokk :'( yoksa bir an düşünmem şimdiye olmuştum biyere kıpırdayamıyorumm ki anlayışlı bir nişanlım olsun onunla yaptırcam Allh nasip ederse bence sende vakit kaybetme inanılmaz büyük haz veren bir ameliyat bu ...
arkadaşım merhaba vermiş olduğun karar için hayırlı olsun demek isterim önceliklee..bende senin gibi ameliyat korkusu olan biriyim ameliyat olucam ama bir türlü karar veremiyodum senin korkun tam olarak ne konuda bilemiyorum ama benimkisi anesteziYDİ eğer sana destek olan birileri varsa yanında bence hiç korkma benim yok şuan o yüzden çekiniyorum bi kaç gün önce bir doktorla görüştüm bana meme estetik ameliyatının konforlu basit bir ameliyat olduğunu hafif bir anesteziyle güzel sonuçlar çıkacaracağını söyledi korkulacak bir şey yokmuş inan bu ameliyatı olmadığım her gün bana daha çok ızdırap veriyo yapabilcemmi yapamıycammı biri bana engelmi olucakk içinde kocamn bir yük gibi kalıyo BAK SEN EN AZINDAN AMELİYAT GÜNÜN BİLE ALMIŞSIN eğer doktorunada güveniyosan sana güven verdiyseve en önemlisi varsa destekçinn hiç düşünmee derim git ve ol ve rahatla bende çok cesaretlendimm tabikiii doktor sayesinde mutlaka bu ameliyatı olucamm ben karabükte yaşıyorum ankara hacettepede olmak isityorum ameliyatımı ama bunun için bgidip bi kaç gün kalmam lazım ne diycem babama göndermez annemde zaten soğukk bakıyo bu konuyla ilgili deha oldum diyebilirim ama bana destek kimse yokk :'( yoksa bir an düşünmem şimdiye olmuştum biyere kıpırdayamıyorumm ki anlayışlı bir nişanlım olsun onunla yaptırcam Allh nasip ederse bence sende vakit kaybetme inanılmaz büyük haz veren bir ameliyat bu ...
çok tşkkr ederim bana birşeyler yazdığın içinçok şükür eşim destekçi kaygılarım ameliyat nasıl olur sonrası nasıl olur ya kötü bişeyler olursa diye allahın izniyle inşallah hayırlısıyla atlatırım bu süreci..ve bu kompleksten kurtulurum
Merhaba patates hepimiz ameliyat öncesi senin yasadigin korkulari yasadik. Ben eski bir saglikciyim. Genel anestezi konusunda benimde önyargilarim verdi,hastanede ameliyat olan arkadaşlar imi gördükçe ,uyanma sürecindeki sikintilarini ,iki doğum umuda spinal anestezi ile yaptim.
Meme silik onu yaptirirkrn de ameliyata on gün kalana kadar korktum.ama ameliyat sevincim korkuma baskin geldi.kork ama izin vermedim.ameliyattan ciktiktan sonra çok sakin bir süreç yasadim.bir kere eşime aciyor dedim.o oldu.
Silikonlarin boyutu ,sonra nasil duracagi konusunda hepimiz tedirgin olduk.buda boyut konusunda çekingen davranmama sebep oldu.ben 2ay önceden boyutu biliyordum.bana 275 Cc yuvarlak takildi. Önemli olan ne istediğini doktora anlatmak.ben çok öne öne ciksin istemiyorum dediğim için doktorun düşük profil kullandi.simdi keşke yuksek profil olsaymis diyorum.
Çok büyük olur saniyoruz korkuyoruz.
Doktorun meme tabani olcunden bahseetimi sana?o taban ölçüsü enine maksimum büyüklüğü gösterir.o taban ölçüsünden geniş olmamali silikon.taban ölçüsü sana uygun olan protezlerin profil yuksekligi de memenin öne doğru cikintisini belirler.ayni taban ölçüsü ile farkli profil yüksekliklerinde,farkli cc de protezler takilabilir.
Öncelikle nesil bir görüntü istediğine karar ver.biz yillarca meme konusunda sikinti çektik.bizi tatmin etmeli.
Ben de devlet hastanesinden yeni arastirma hastanesi olan bir hastanede oldum,içini ferah tut.
Meme silik onu yaptirirkrn de ameliyata on gün kalana kadar korktum.ama ameliyat sevincim korkuma baskin geldi.kork ama izin vermedim.ameliyattan ciktiktan sonra çok sakin bir süreç yasadim.bir kere eşime aciyor dedim.o oldu.
Silikonlarin boyutu ,sonra nasil duracagi konusunda hepimiz tedirgin olduk.buda boyut konusunda çekingen davranmama sebep oldu.ben 2ay önceden boyutu biliyordum.bana 275 Cc yuvarlak takildi. Önemli olan ne istediğini doktora anlatmak.ben çok öne öne ciksin istemiyorum dediğim için doktorun düşük profil kullandi.simdi keşke yuksek profil olsaymis diyorum.
Doktorun meme tabani olcunden bahseetimi sana?o taban ölçüsü enine maksimum büyüklüğü gösterir.o taban ölçüsünden geniş olmamali silikon.taban ölçüsü sana uygun olan protezlerin profil yuksekligi de memenin öne doğru cikintisini belirler.ayni taban ölçüsü ile farkli profil yüksekliklerinde,farkli cc de protezler takilabilir.
Öncelikle nesil bir görüntü istediğine karar ver.biz yillarca meme konusunda sikinti çektik.bizi tatmin etmeli.
Ben de devlet hastanesinden yeni arastirma hastanesi olan bir hastanede oldum,içini ferah tut.
Merhaba patates hepimiz ameliyat öncesi senin yasadigin korkulari yasadik. Ben eski bir saglikciyim. Genel anestezi konusunda benimde önyargilarim verdi,hastanede ameliyat olan arkadaşlar imi gördükçe ,uyanma sürecindeki sikintilarini ,iki doğum umuda spinal anestezi ile yaptim.
çok tşkkr ederim benim yaşadıklarımı sanırım birçok arkadaş yaşamış..doktorumle protezler hakkında hiç konuşmadık ne marka kaç cc acaba bana hangi ölçü olur falan..aslında ben büyük istiyorum bunca senenin acısı çıksın diye çünkü benim hiç göğsüm yok dümdüz..bitaraftanda utanıyorum etrafımdan ya anlarlarsa slikon takdırdığımı diye sadece eşim ve ben başka kimse bilmiyor çevremin dalga geçmesini istemem benle silikonlu diye..kafam okadar karışık kii etraftan tepkiler olursa çok utanırım hatta vazgeçmeyi bile düşündüm ama bitaraftanda diyorum sonunda hayallerim gerçek olucak bilmiyorum pöfffff canımya sana bir şey sormak istiyorum sana ne marka kullanıldı dün forumda araştırma yaptım nagor çok iyiymişş doğallık bakımından acaba devlet hastanesi hangi marka kullanıyorki seninki yuvarlakmı damlamı?? doktorum bana yuvarlak kullancakmış zamanla zaten damla şeklini alıcak o zaten dedi yaa bakalım :/
Canım öncelikle silikonlarda marka seçimi doktora ait birşey.hastanenin kendisi ile alakası yok.Doktorun hangi firma ile çalışıyorsa onu getirtiyor.benimki mentor yuvarlak siltex yüzey protezdi.Doktorum o markayı kullanıyormuş.
Büyüklüğü konusunda hiç endişe etme.Şimdiye kadar tam dolgulu sütyen kullandıımız için zaten çok belli olmuyor.benim öyle hafif bol tişörtlerde eskisi gibi duruyor,tek fark sütyen değil benim meme olması.Eşin bildikten sonra gerisini boşver.Bu senin yaşamın ve kendini nasıl görmek istiyorsan onu yap.Zaten yaptıracaksın,bıçak altına yatacaksın.
sana yapılacak protezin belli bir sınırı var yani meme tabanının belli bir ölçüsü var.bu sınırı aştığında koltuk altına taşar,sanırım oda hoş durmaz.profil yüksekliği high profileden az olmasın bence.
boyun,kilon.meme altı ve üstü ölçün yazarmısın?
Büyüklüğü konusunda hiç endişe etme.Şimdiye kadar tam dolgulu sütyen kullandıımız için zaten çok belli olmuyor.benim öyle hafif bol tişörtlerde eskisi gibi duruyor,tek fark sütyen değil benim meme olması.Eşin bildikten sonra gerisini boşver.Bu senin yaşamın ve kendini nasıl görmek istiyorsan onu yap.Zaten yaptıracaksın,bıçak altına yatacaksın.
sana yapılacak protezin belli bir sınırı var yani meme tabanının belli bir ölçüsü var.bu sınırı aştığında koltuk altına taşar,sanırım oda hoş durmaz.profil yüksekliği high profileden az olmasın bence.
Canım öncelikle silikonlarda marka seçimi doktora ait birşey.hastanenin kendisi ile alakası yok.Doktorun hangi firma ile çalışıyorsa onu getirtiyor.benimki mentor yuvarlak siltex yüzey protezdi.Doktorum o markayı kullanıyormuş.
yuvarlak top gibi durmaz demi? inş. ne küçük nede çok küçük olur..boyum 1.78 kilom 55 ama meme üstüaltı ölçülerimi bilmiyorum
Belki yaniliyorumdur ama benim kiler sanki asagi inmeye basladi.yani oyle göğüse iki portakal konmuş gibi durmuyor.benimki kasalti.
Aslinda son hallerini koyacagim ama forumda çok arkadasimiz sutyenli koyuyor,ben de daha sutyen almadim.ne kadar denediysem yakismadi.ben de bir sure sutyen almamaya karar verdim.o yüzdende bekliyorum.
Aslinda son hallerini koyacagim ama forumda çok arkadasimiz sutyenli koyuyor,ben de daha sutyen almadim.ne kadar denediysem yakismadi.ben de bir sure sutyen almamaya karar verdim.o yüzdende bekliyorum.
Patass merhaba,arkadaşlık isteğini kabul ettim canım.İnşallah seninde istediğin gibi sorunsuz bir ameliyatın olur.Yeni topik te açmışsın hayırlı olsun.Yaşadıklarını buradan yazarsın bizde elimizden geldikçe yardımcı oluruz.Eşler ne kadar destekte olsa bir kadını en iyi bir kadın anlar...
Patass merhaba,arkadaşlık isteğini kabul ettim canım.İnşallah seninde istediğin gibi sorunsuz bir ameliyatın olur.Yeni topik te açmışsın hayırlı olsun.Yaşadıklarını buradan yazarsın bizde elimizden geldikçe yardımcı oluruz.Eşler ne kadar destekte olsa bir kadını en iyi bir kadın anlar...
çok teşekkr ederim inş.. sorunsuz olur okadar karmaşık duygular içindeyimki anlatamam..inş 23 ağustos hayırlısıyla atlatırımda buraya iyi haberlerimi yazarım..kesinlikle haklısın canım eşler biyere kadar anlar umarım beni yalnız bırakmazsınız nolurr dua edin herşey yolunda gitsin..yapım gereği ben hep herşeyin enkötüsünü düşünürüm elimde değil pozitif olamıyorum
Belki yaniliyorumdur ama benim kiler sanki asagi inmeye basladi.yani oyle göğüse iki portakal konmuş gibi durmuyor.benimki kasalti.
canım seninde hayırlı olsun cicişlerin ameliyatın daha çok yeni 2 ay geçmesine rağmen ağrın çok oluyormu?ayy eğer okadar uzun ağrı çekersem yandım 2 küçük çocuğum var inş zorlanmam..sutyen takmadanda yaşabileceğimmmm yuppi
Bence doktorun damla dersede yuvarlak olması konusunda ısrar et derim.Benim 17.günüm artık yavaş yavaş şekle girmeye başladı sayılır.Öyle top top gibide durmuyor.Koyduğum resimlere baktıysan sporcu sütyenin üzerine tşört giydiğimde bugüne kadar hiç kimse anlamadı.Zaten uzun bir süre bunu takıcaksın.Üstelik çokta rahat.Tek sıkıntı ince askılılar giyemiyorsun.Diğerlerinin içindende gözükse zaten kalın askılı tşört gibi duruyor.Yani etraftan farkederler falan diye kafaya takma.Heyacınını yaşa boşver.
Lütfen büyüklük konusunda iyi düşün.Forumda bir arkadaş 2-3 gün önce ameliyat oldu.255 cc kas altı protez koymuş doktoru ağlıyordu.Çok üzüldüm doğrusu.Ama şunu da unutma herkesin vücut yapısı istensede büyük protezi kabul etmiyor.Göğüs çapının büyüklüğü ve meme dokusu çok önemli.Senin meme dokun var mı?Şu an kaç beden sütyen kullanıyorsun?
Lütfen büyüklük konusunda iyi düşün.Forumda bir arkadaş 2-3 gün önce ameliyat oldu.255 cc kas altı protez koymuş doktoru ağlıyordu.Çok üzüldüm doğrusu.Ama şunu da unutma herkesin vücut yapısı istensede büyük protezi kabul etmiyor.Göğüs çapının büyüklüğü ve meme dokusu çok önemli.Senin meme dokun var mı?Şu an kaç beden sütyen kullanıyorsun?
Bence doktorun damla dersede yuvarlak olması konusunda ısrar et derim.Benim 17.günüm artık yavaş yavaş şekle girmeye başladı sayılır.Öyle top top gibide durmuyor.Koyduğum resimlere baktıysan sporcu sütyenin üzerine tşört giydiğimde bugüne kadar hiç kimse anlamadı.Zaten uzun bir süre bunu takıcaksın.Üstelik çokta rahat.Tek sıkıntı ince askılılar giyemiyorsun.Diğerlerinin içindende gözükse zaten kalın askılı tşört gibi duruyor.Yani etraftan farkederler falan diye kafaya takma.Heyacınını yaşa boşver.
doktorum yuvarlak protez kullanacağını söyledi yuvarlakta zamanla damla şeklini alıcak ben yuvarlaktan yanayım diyor benimde aklıma yattı açıkçası..meme dokum yokmuş benim tam destekli 80 takıyorum desteksiz takmayı düşünemiyorum bile dümdüzüm ben fotolarını gördüm kac cc seninki çok güzel görünüyorlar ..hala inanamıyorum böyle büyüyeceğine
Beğenmene sevindim canım.Gerçekten de tıpın sağladığı en güzel mucizelerden biri bu.Ameliyat günü insan çok heyecanlanıyor.Acayip bir duygu.Dediğin gibi toplam 2 saatte insanın en büyük hayali gerçek oluyor.Ben olmuşken olsun deyip alabileceği en büyük protezi koymasını istedim doktordan.350 cc deneyeceğini söyledi.Bende 375-400 cc yide denemesini rica ettim.Sağolsun doktorcum beni kırmamış ve 400 cc kullanmış.İlk başlarda büyük geliyor insanın gözüne.Ama gün geçtikçe ödemler gittikçe çok güzel kıvama geliyor.Şu an çok memnunum.Dolu dolu ve tam istediğim gibi gösterişli oldular.İnan en yakın arkadaşlarım dahi kimse anlamadı daha.Yaz olmasına rağmen.Umarım seninde hayal ettiğin gibi olur.
Bende agri cok olmadi zaten.itme.yukari uzanma.kucaklamaya dikkat et sadece.ben cok cabuk normal hauatima dondumcanım seninde hayırlı olsun cicişlerin ameliyatın daha çok yeni 2 ay geçmesine rağmen ağrın çok oluyormu?ayy eğer okadar uzun ağrı çekersem yandım 2 küçük çocuğum var inş zorlanmam..sutyen takmadanda yaşabileceğimmmm yuppi
dün ameliyatımı oldum sanki bağrımda taşbasılı ezildi kaburgalarım :/ mentor 300 cc pürüzlü jel silikon takıldı göğüs kafesim dar olduğu için ve meme dokum hiç olmadığı ve çok zayıf olduğum için 325 patlıcak gibi durdu koltuk altına yayıldı resmen güzel olmadı en iyisi 300 dü dedi doktorum..ben 350 takmıştır diyodum kesin ama bu 300 ler bile füze gibi hala inanamıyorum üzerimde medikal sütyen var desteksiz sutyen takmadan ölcem diyodum çok şükürr bide ağrılarım geçse azcık yumuşasa göğüslerim tahatlıcam taş gibiler gerginimm çokk ..
Sevgi,i patasss cokkk geçmiş olsun..hepsi gerçektende geçecek biraz sabir.sonuçlar seni çok mutlu edecek.yuvarlak ve HIGH profil mi taklidi canim
teşekkür ederim..yuvarlak ama hıgh mı bilmiyorum hep unutuyorum onu doktora sormayı hıgh değilsede bile artık çok geç :/ inş. sonuç güzel olcak şu ağrılar bi geçse hayrlısıyla bu şişlikler gerginlikler .geçince bu silikonar küçülcek gibi bir his var içimde gitti paralar şimdide bunu taktım kafama destekli sutyen istemiyorum artık yaa
- 9 Ağustos 2013
- 173
- 2
- 48
dün ameliyatımı oldum sanki bağrımda taşbasılı ezildi kaburgalarım :/ mentor 300 cc pürüzlü jel silikon takıldı göğüs kafesim dar olduğu için ve meme dokum hiç olmadığı ve çok zayıf olduğum için 325 patlıcak gibi durdu koltuk altına yayıldı resmen güzel olmadı en iyisi 300 dü dedi doktorum..ben 350 takmıştır diyodum kesin ama bu 300 ler bile füze gibi hala inanamıyorum üzerimde medikal sütyen var desteksiz sutyen takmadan ölcem diyodum çok şükürr bide ağrılarım geçse azcık yumuşasa göğüslerim tahatlıcam taş gibiler gerginimm çokk ..
Çok geçmiş olsun canım bende 3 gün oldu ameliyat olalı süreç zor