Canım ömer ambarcıoğlu normalde 4.500 -5000 arası bana yıllardır tanıdık diye 3.000 oldu hersey dahil tabiki olur canım nasıl yardımcı olalım
arkadaş olarak ekleyip albümünü görebilirim. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ömer ambarcıoğlu normalde 4.500 -5000 arası bana yıllardır tanıdık diye 3.000 oldu hersey dahil tabiki olur canım nasıl yardımcı olalım
çok şükür bomba gibiyim ilk günler pişman olmuştum canım acıdıkça ama iyiki olmuşum çok şükür ..yaşasınnn oleyyyyy sen nasıl oldun ebru iyimisn ?
özel msj yazamıyorum canım..urdan konuşmak istersen konuşabiliriz...
aa bende bekliyorum neden cevap vermedi diye pardon canım görmemişim ben nasıl gittin diye merak ediyorum direk ben ciciklerimi yaptırmak istiyorum diyemi gittin ve herşey dahil nekadar para ödedin canım ben devlet hastaneleri yapmıyor diyebiliyodum sağlık sorunu olmadığı sürece :26:
hasteneden estetik cerrahi bölümne sıra aldım netten ben silikon yaptırmak istiyorum dedim doktora bana ameliyat günü verdiler protezlere 1250 hastaneyede 900 tl yatırdım bi gece kaldım hastanede ücretli hasta olarak giriş yapıyorsun maliyet bu canım benim ilk günler çok zorlandım ağrılarım hiç geçmicek sandım ama çok şükür şimdi çoook mutluyum sporcu sütyeni takıyor olmanın mutluluğu harikaaa birşeymiş senelerce destekli sutyenlerle maf olmuştum bende devlet hastanelerinin yaptığını duyunca çok şaşırmıştım ve araştırma hastanesinde yapılıyor olması çok ii başka bisorunda müdahale edecek birsürü doktorun olması bana güven verdi açıkçası darısı inş. başına
hasteneden estetik cerrahi bölümne sıra aldım netten ben silikon yaptırmak istiyorum dedim doktora bana ameliyat günü verdiler protezlere 1250 hastaneyede 900 tl yatırdım bi gece kaldım hastanede ücretli hasta olarak giriş yapıyorsun maliyet bu canım benim ilk günler çok zorlandım ağrılarım hiç geçmicek sandım ama çok şükür şimdi çoook mutluyum sporcu sütyeni takıyor olmanın mutluluğu harikaaa birşeymiş senelerce destekli sutyenlerle maf olmuştum bende devlet hastanelerinin yaptığını duyunca çok şaşırmıştım ve araştırma hastanesinde yapılıyor olması çok ii başka bisorunda müdahale edecek birsürü doktorun olması bana güven verdi açıkçası darısı inş. başına
öncelikle merhaba demek istiyorum..23 ağustos da devlet hastenesinde operasyon geçireceğim hangi ölçü hengi protez takılcak hiç bilmiyorum 19 ağustos günü doktor gel dedi sanırım ogün karar vericekmişiz inanılmaz korkuyorum heycanlıyım sitedeki meme estetiğindeki bütün topikleri okudum ama kaygılarıma engel olamıyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
ay çok güzelmiş yaa çok ucuz gerçekten ben küçülttürmeyi düşünüyorum canım düğünden sonra inş. bide kilo vermem lazım tabi
belki söyleyen olmuştur bilmiyorum ama görünce cevap yazmak istedim meme küçültmeyi devlet karşılıyor para vermiyorsunuz