• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir de devlet hastanesinde ameliyat olacağım..korkuyorum :(

çok şükür bomba gibiyim ilk günler pişman olmuştum canım acıdıkça ama iyiki olmuşum çok şükür ..yaşasınnn oleyyyyy :16: sen nasıl oldun ebru iyimisn ?

çok şükür bomba gibiyim ilk günler pişman olmuştum canım acıdıkça ama iyiki olmuşum çok şükür ..yaşasınnn oleyyyyy :16: sen nasıl oldun ebru iyimisn ?

Ohh ne güzel canım çok şükürr :)) cok sevindim beybim bende daha iyiyim 10 gün oldu artık ağrı var ama okadar zorlayacak kadar değil bnde pişman olmuştum zamanla siniyor içime boyutlarıda küçüldü ele avuca geliyo tamam :))) sen neler yapıyosun korseye devam

özel msj yazamıyorum canım..urdan konuşmak istersen konuşabiliriz...

aa bende bekliyorum neden cevap vermedi diye :1: pardon canım görmemişim ben nasıl gittin diye merak ediyorum direk ben ciciklerimi :9: yaptırmak istiyorum diyemi gittin ve herşey dahil nekadar para ödedin canım ben devlet hastaneleri yapmıyor diyebiliyodum sağlık sorunu olmadığı sürece :26:

aa bende bekliyorum neden cevap vermedi diye :1: pardon canım görmemişim ben nasıl gittin diye merak ediyorum direk ben ciciklerimi :9: yaptırmak istiyorum diyemi gittin ve herşey dahil nekadar para ödedin canım ben devlet hastaneleri yapmıyor diyebiliyodum sağlık sorunu olmadığı sürece :26:

hasteneden estetik cerrahi bölümne sıra aldım netten ben silikon yaptırmak istiyorum dedim doktora bana ameliyat günü verdiler protezlere 1250 hastaneyede 900 tl yatırdım bi gece kaldım hastanede ücretli hasta olarak giriş yapıyorsun maliyet bu canım benim ilk günler çok zorlandım ağrılarım hiç geçmicek sandım ama çok şükür şimdi çoook mutluyum sporcu sütyeni takıyor olmanın mutluluğu harikaaa birşeymiş senelerce destekli sutyenlerle maf olmuştum :D bende devlet hastanelerinin yaptığını duyunca çok şaşırmıştım ve araştırma hastanesinde yapılıyor olması çok ii başka bisorunda müdahale edecek birsürü doktorun olması bana güven verdi açıkçası darısı inş. başına ;)

hasteneden estetik cerrahi bölümne sıra aldım netten ben silikon yaptırmak istiyorum dedim doktora bana ameliyat günü verdiler protezlere 1250 hastaneyede 900 tl yatırdım bi gece kaldım hastanede ücretli hasta olarak giriş yapıyorsun maliyet bu canım benim ilk günler çok zorlandım ağrılarım hiç geçmicek sandım ama çok şükür şimdi çoook mutluyum sporcu sütyeni takıyor olmanın mutluluğu harikaaa birşeymiş senelerce destekli sutyenlerle maf olmuştum :D bende devlet hastanelerinin yaptığını duyunca çok şaşırmıştım ve araştırma hastanesinde yapılıyor olması çok ii başka bisorunda müdahale edecek birsürü doktorun olması bana güven verdi açıkçası darısı inş. başına ;)

ay çok güzelmiş yaa çok ucuz gerçekten :21: ben küçülttürmeyi düşünüyorum canım düğünden sonra inş. bide kilo vermem lazım tabi :27:

kesinlikle korkulacak birşey yok sonunu düşünün 2-3 gün ağrı oluyor dayanılmaz değil 4 sene oldu operasyon geçireli çok da güzel oldu ağrı falan umrumda değildi 7. gün işe başlamıştım bile meme altından kesi açıldı ege üniv prof dr yalçın bey ve yiğit bey yaptı ameliyatı kendime söylediğim tek şey niye daha önceden yaptırmadım olmuştu özgüven arttı hekimler artık sudyen takabilirsen dediğinde ilk işim düz dantelli bir iç çamaşırı almak oldu hiç kullanamamıştım çünkü :(

patass bu 1250+900 den başka fiyat yok mu yani 2150 mi oldun sen toplamda ? doktor ücreti ve kalıs ücreti ne kdr doktor ücreti yok mu ayrı?

öncelikle merhaba demek istiyorum..23 ağustos da devlet hastenesinde operasyon geçireceğim hangi ölçü hengi protez takılcak hiç bilmiyorum 19 ağustos günü doktor gel dedi sanırım ogün karar vericekmişiz inanılmaz korkuyorum heycanlıyım sitedeki meme estetiğindeki bütün topikleri okudum ama kaygılarıma engel olamıyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

Hangi hastahanede olcaksin yada oldun mu :)bende ariyorum ve maliyeti nasil

patas35 nasil oldun albumun varmi.bende dusunuyorum yakinlarda oturuyorum hatta;sok oldum bu f'yati duyunca hacettepeyi dusunuyordum dibimdeki hastaneden haberim yoktu forum sagolsun;izlerin haric iyiylestinmi agrin falan kalmamistir

patass35 kullanıcısından alıntı öncelikle merhaba demek istiyorum..23 ağustos da devlet hastenesinde operasyon geçireceğim hangi ölçü hengi protez takılcak hiç bilmiyorum 19 ağustos günü doktor gel dedi sanırım ogün karar vericekmişiz inanılmaz korkuyorum heycanlıyım sitedeki meme estetiğindeki bütün topikleri okudum ama kaygılarıma engel olamıyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

canım güle güle kullan cicişlerii. bizimle paylaştığın için yaşadıklarını teşekkürler.
cevap verebilirsen murat tüzünerle ilgili birşeyler sormak istiyorum. bende görüşmeye gittim. ameliyat için gün vermedi haberleşelim dedi fakat yazını okumadan önce çok kararsızdım. şimdi daha rahatladım.

ayrıca çok şanslısın . fiyatlar artmış. silikon için firma 1450 tl hastanede 1600tl fiyat çıkardı .

murat bey kendinden emin güven veren birine benziyor. fakat insanın tereddütleri oluyor. bana ameliyattan sonra dire takılacağının ve kanamam durmadan yani drenleri çıkarmadan hastaneden çıkartmayacağını söyledi.
şimdi olsa gene aynı doktoru tercih edermiydin.

Hepiniz çok şanslısınız yaptırdığınız için. Darısı biz yaptıracaklara :) Ama öğrendim ki sizden en az 300CC taktırmalıyım olmadı 350 CC. Lütfen biraz daha özendirin bizi :18:

Patass35 hastane ortami nasildi .yani ozel odadami kaldin personelin ilgi alakasi nasildi.
kusura bakma cok sey sordum ama sdni bulmusken herseyi sormak istedim.
:50:

ay çok güzelmiş yaa çok ucuz gerçekten :21: ben küçülttürmeyi düşünüyorum canım düğünden sonra inş. bide kilo vermem lazım tabi :27:

belki söyleyen olmuştur bilmiyorum ama görünce cevap yazmak istedim meme küçültmeyi devlet karşılıyor para vermiyorsunuz

size de geçmiş olsun bende izmirde mi denizli de mi olsam karar veremiyorum aslında kararsızlık değil de maddi boyutu var o yüzden kısmet olmadı bir türlü :( devlet hastanesinde çok uygun olmuş güle güle kullanın

belki söyleyen olmuştur bilmiyorum ama görünce cevap yazmak istedim meme küçültmeyi devlet karşılıyor para vermiyorsunuz

Belirli büyüklükte olanları yapıyolar diye biliyorum bende. Benimki devasa büyüklükte degil ama ben kücük istiyorum ve sarkık oda düzeltilmiş olur tabi :23:

patass 35 lütfen cevap yazaramısın. :52: çok merak ediyorum .karar verdim ameliyata fakat devlet hastanesi hala beni korkutuyor. lütfen lütfen cevap yaz.

Back