- 30 Eylül 2015
- 660
- 1.076
- 63
Konudan alakasız olacak ama bu Menemen neymiş arkadaşmerak ettim şimdi kimler yaşar ne halt yer
Konudan alakasız olacak ama bu Menemen neymiş arkadaşmerak ettim şimdi kimler yaşar ne halt yer
Bakalim, doğru düzgün de bir iş bulabilirsem bu tarz hedeflere ulaşabilirim. İş her türlü bulunur ama düzgün olanını bulabilmek önemli olan, İzmir gibi bir yerde. Burada da o sıkıntı var işte, şehir iyi hoş da... Hiçbir şey kafama yatmazsa ya da istediğim gibi olmazsa mecbur düz memur olmak için uğraşirım da onu da ben istemiyorum pek. Hayırlısı. :)Hayal kur hedef koy ki gerçek olsun.
Biz evlenmeden önce karşıyakada bir çatı katında yaşadık. Eşimin bekar eviydi. 1+1 şirin bi evdi. Şimdi gel otur deseler bu koca evi bırakıp oraya gidebilirim. O yüzden çatı katı dedim sana da. Çok var karşıyakada.
500-600 ev var diyenler ben hiç rastlamadım açıkcası.. Anne kız konak asansör sokağı - üçyol - güzelyalı-göztepe buralar çok ferah relax her saat çıkabileceğiniz semtler ben konakta oturuyorum .. kiralar 800 den başlıyor güzel deniz gören evlerdir ..
Mecbur kalırsan kullanırsın :) Da gerek yok 500 değil 750-850 arası evler var doğalgazlı metro 2 dk her yere merkezi konak ve diğer dediğim bu yerler ..Aaa var gerçekten Yani gidip görmedim tabi de internette var gerçi genelde sobali evler o fiyatlarda biz burada soba kullanmiyoruz orda hayatta kullanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?