• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de anne kiz yasayabileceğimiz semtler

Konudan alakasız olacak ama bu Menemen neymiş arkadaş:KK1: merak ettim şimdi kimler yaşar ne halt yer:KK1:

Menemen arabayla geçtiğimiz bi yer yolumuzun üstü.
Pek bi şeyi yok sadece izban geçiyor.
Güzel ülkemin küçük bir ilçesi ama Izmir'in o insanın içini açan göze hitap eden tarafı yok :).

Hayal kur hedef koy ki gerçek olsun.

Biz evlenmeden önce karşıyakada bir çatı katında yaşadık. Eşimin bekar eviydi. 1+1 şirin bi evdi. Şimdi gel otur deseler bu koca evi bırakıp oraya gidebilirim. O yüzden çatı katı dedim sana da. Çok var karşıyakada.
Bakalim, doğru düzgün de bir iş bulabilirsem bu tarz hedeflere ulaşabilirim. İş her türlü bulunur ama düzgün olanını bulabilmek önemli olan, İzmir gibi bir yerde. Burada da o sıkıntı var işte, şehir iyi hoş da... Hiçbir şey kafama yatmazsa ya da istediğim gibi olmazsa mecbur düz memur olmak için uğraşirım da onu da ben istemiyorum pek. Hayırlısı. :)

500-600 ev var diyenler ben hiç rastlamadım açıkcası.. Anne kız konak asansör sokağı - üçyol - güzelyalı-göztepe buralar çok ferah relax her saat çıkabileceğiniz semtler ben konakta oturuyorum .. kiralar 800 den başlıyor güzel deniz gören evlerdir ..

500-600 ev var diyenler ben hiç rastlamadım açıkcası.. Anne kız konak asansör sokağı - üçyol - güzelyalı-göztepe buralar çok ferah relax her saat çıkabileceğiniz semtler ben konakta oturuyorum .. kiralar 800 den başlıyor güzel deniz gören evlerdir ..

Aaa var gerçekten Yani gidip görmedim tabi de internette var gerçi genelde sobali evler o fiyatlarda biz burada soba kullanmiyoruz orda hayatta kullanmam

Ben Fethiyeye bayilmistim..Ilerde esimle orda yasama hayalimiz var.Is imkani acisindan bilmiyorum ama pisman olacaksiniz ordan kactiginiza sonra.

Hayatimin yarisini burada geçirdim buradan ekmek yedim halada yiyorum ama su varki burasi tatil için muhteşem bir yer ama onun dişinda hic birşey yok bütün bir kis yapilacak tek şeyin AVM de pineklemek olduğunu düşünün memur değilseniz düzenli bir geliriniz yoksa çocuğunuzun ihtiyaçlarini karsilayamazsiniz burada çocuk yetistirmenizi zaten onermiyorum insanlarinin iyisi bir elin beş parmagini geçmez ewet fethiye gerçekten çok güzel bir yer Ölüdeniz muhteşem saklikent gizemli kayaköy mistik calista gunbatimini izlemek olağanüstü faralya doğal olduğu kadar yapay fethiye bitti bu kadar 15 günlük tatilinizi dolu dolu gecirirsiniz ama yasamaya gelince hayalet şehirlerde kimse uzun sure kalamaz aradiginiz hic birseyi bulamazsiniz pişman olmaya gelince bn zaten istanbulluyum şehrin keşmekeşine kargasasina alisigim pişman olacagimida buraya donecegimide zannetmiyorum

Son düzenleme:
Menemen merkeze gitmiştim. İstanbuldan sonra bana güzel sakin gelmişti. Bir karşıyaka bir konak değil olamaz tabii ama kötü değil. Oraya gelin gideceğim açıkçası azıcık gözüm korktu. Asarlık zaten ayrı bir dünya diyorlar. Gerçekten çok kötüymüş. Öğretmenler bile oraya atanmak istemiyor...

Sirinyer ve bucayi onerebilirim,bucada zaten universiteden dolayi ogrenciler cok gece ciktiginiz zaman her yer kalabalik oluyor yalniz da yasasaniz sorun olmaz ,tabi bucanin merkezi ogretmenevleri ve belediye civarindan bahsediyorum ,sirinyerde hareketli sikilmazsiniz izbana yakin ulasimi cok ozellikle yazin forbes caddesi gec saatlere kadar civil civil oluyor 850 civari dogalgazli evler var yakin zamanda kuzenime baktik ordan biliyorum fiyatlari da

Kimse dememiş onu da ben diyeyim bari, Urla'yı da düşünebilirsiniz. Evet çok merkezi değil belki ama merkeze inmeye çok ihtiyacınız da olmuyor. Devlet hastanesi de var, gayet iyi. Özellikle yazın cıvıl cıvıl oluyor. Annenizin yüzmesi gerekiyor sanırım, denize girilen sahilleri de var. Kira aralığı biraz geniş ama apartman dairesi bulunabilir. düğün organizasyon demişsiniz, bu taraflar da öyle yerler de var mesela biriyle anlaşabilirsiniz. Bir de Urlaya bakın derim ben, anne kız çok rahat edersiniz.

Ben de urla diyorum. 700 800 lirayi gozden cikardiginizda bahceli dubleks evde yasarsiniz
Yazin civil civil ozellikle cesmealti taraflari
Anne kiz rahat edebileceginiz bir yer
Annenizin yuzmesi de gerekiyormus sahile yakin bi yer tuttunuz mu tamamdir
Gercekten cennet gibi

Aaa var gerçekten Yani gidip görmedim tabi de internette var gerçi genelde sobali evler o fiyatlarda biz burada soba kullanmiyoruz orda hayatta kullanmam
Mecbur kalırsan kullanırsın :) Da gerek yok 500 değil 750-850 arası evler var doğalgazlı metro 2 dk her yere merkezi konak ve diğer dediğim bu yerler ..

Back