mune dağıtsın ihtiyaç sahiplerine odun ,kömür,kira herşey olabilir keşke daha fazlasını bütün partiler yapabilse ve seçim zamanı değil her zaman olsa :) sevgiler
Üye konusuna kaynak göstermiş zaten, haber sitelerinde karalama amaçlı haber yapıldıysa parti bunu yalanlar zaten.
Bir parti makarna dağıttı deyince inanıyorsunuz, başka bir parti odun dağıttı denince inanmıyorsunuz, dağıtmış olabilir seçeneği de düşünülmeli, oy insana neler yaptırır bilemeyiz değil mi?
:))) Hadi bakalım Denizli Belediye başkan adayının vaadi de yer almış konuda, benim partim seni döver, bakalım ipi kim göğüsleyecek:))
Partiler yanlış yapıyor, sizleri seçim meydanlarına çıkarmaları lazım
evet ama yerel haber kaynağı olduğu için bana inandırıcı gelmedi, diğer sitelerdende araştırdım hiç haber olmamış bazı adını bile duymadığım haber sitelerinde vardı. Türkiye gündeminde haber olsaydı daha inanadırıcı gelirdi. tabii sonrasında izmir büyükşehir belediyesini aramadım mı? aradım. şu anda olmadığını ama gündemde olduğunu ve herkese değil sadece ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi. ama henüz dağıtılmış yokmuş gündemde olursa böyle olacak şeklinde söyledi. ayrıca parti başkanlığı olarak değil belediye olarak yardım yapıldığını da ekledi. üzerinde belediye amblemi olabilir ama parti asla dedi.
dağıtım amacı seçim propagandası olması yanlış, ama ihtiyaç sahiplerinin olması daha yanlış. muhtaç bırakıp sonra ne kadr iyiyim bak odun kömür dağıtıyorum demekle olmaz, olmamalı...
ben hiçbi partiye üye olmam açıkçası, siyasettede bulunmam. ancak muhalefet olurum böylesi daha güzel[/QUO
ŞU BÖLÜME KESİNLİKLE KATILMIYORUM İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN ALMASI HİÇ YANLIŞ DEĞİL ,ŞU SOĞUKTA KİM NE VERSE İHTİYAÇ SAHİBİ OLSAM KESİNLİKLE ALIRDIM ,İŞİN ÖZÜ ÜLKEMİZİN STANDARTLARI NİYE BU KADAR DÜŞÜK ASGARİ ÜCRET VS İLE İLE ÇALIŞAN BİR İNSAN KİRASINIMI ÖDESİN ?YAKITINI MI ALSIN ?ÇOCUK MU OKUTSUN? AVRUPA BİRLİKLERİYLE KIYASLANIRIZ YA MESELA ALMANYA İŞSİZSENİZ BİLE KİRANIZ ,YAKITINIZ, ÇOCUK YARDIMLARINIZ ÖDENİR,İŞSİZSENİZ BİLE STANDART BİR HAYATINIZ OLUR,BİZDE ZATEN MİLLET KAN AĞLIYOR GENELDE ,BİR PARTİ YADA BELEDİYE YARDIM MI YAPACAK ,İHTİYAÇ SAHİBİYSEM ALIRIM,PARTİNİN KİM OLDUĞUDA ÖNEMLİ OLMAZ ,ÜLKEMİN PARTİSİ HEPSİ ÇOĞUNLUK SEÇMİŞKİ GELMİŞ,OYUMU VERİRMİYİM VERMEM :) YİNE DE KİME İSTERSEM ONA VERİRİM,SEVGİLER.
istanbulda benim tanığım 1 aile var belediyeden yardım alıp sonrada bunları satan. çünkü evinde doğalgaz kullanıyor.
Ayrıca budadıkları ağaçları kesip dağıtıyorsa bu dahada güzel birşey. 1 taşta 2 kuş. Ben aradığımda bu konuda bilgilendirilmemiştim mesela.
istanbulda benim tanığım 1 aile var belediyeden yardım alıp sonrada bunları satan. çünkü evinde doğalgaz kullanıyor.
ayrıca budadıkları ağaçları kesip dağıtıyorsa bu dahada güzel birşey. 1 taşta 2 kuş. ben aradığımda bu konuda bilgilendirilmemiştim mesela.
evet ama yerel haber kaynağı olduğu için bana inandırıcı gelmedi, diğer sitelerdende araştırdım hiç haber olmamış bazı adını bile duymadığım haber sitelerinde vardı. Türkiye gündeminde haber olsaydı daha inanadırıcı gelirdi. tabii sonrasında izmir büyükşehir belediyesini aramadım mı? aradım. şu anda olmadığını ama gündemde olduğunu ve herkese değil sadece ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi. ama henüz dağıtılmış yokmuş gündemde olursa böyle olacak şeklinde söyledi. ayrıca parti başkanlığı olarak değil belediye olarak yardım yapıldığını da ekledi. üzerinde belediye amblemi olabilir ama parti asla dedi.
dağıtım amacı seçim propagandası olması yanlış, ama ihtiyaç sahiplerinin olması daha yanlış. muhtaç bırakıp sonra ne kadr iyiyim bak odun kömür dağıtıyorum demekle olmaz, olmamalı...
ben hiçbi partiye üye olmam açıkçası, siyasettede bulunmam. ancak muhalefet olurum böylesi daha güzel
ŞU BÖLÜME KESİNLİKLE KATILMIYORUM İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN ALMASI HİÇ YANLIŞ DEĞİL ,ŞU SOĞUKTA KİM NE VERSE İHTİYAÇ SAHİBİ OLSAM KESİNLİKLE ALIRDIM ,İŞİN ÖZÜ ÜLKEMİZİN STANDARTLARI NİYE BU KADAR DÜŞÜK ASGARİ ÜCRET VS İLE İLE ÇALIŞAN BİR İNSAN KİRASINIMI ÖDESİN ?YAKITINI MI ALSIN ?ÇOCUK MU OKUTSUN? AVRUPA BİRLİKLERİYLE KIYASLANIRIZ YA MESELA ALMANYA İŞSİZSENİZ BİLE KİRANIZ ,YAKITINIZ, ÇOCUK YARDIMLARINIZ ÖDENİR,İŞSİZSENİZ BİLE STANDART BİR HAYATINIZ OLUR,BİZDE ZATEN MİLLET KAN AĞLIYOR GENELDE ,BİR PARTİ YADA BELEDİYE YARDIM MI YAPACAK ,İHTİYAÇ SAHİBİYSEM ALIRIM,PARTİNİN KİM OLDUĞUDA ÖNEMLİ OLMAZ ,ÜLKEMİN PARTİSİ HEPSİ ÇOĞUNLUK SEÇMİŞKİ GELMİŞ,OYUMU VERİRMİYİM VERMEM :) YİNE DE KİME İSTERSEM ONA VERİRİM,SEVGİLER.
evet tabiki ihtiyaç sahiplerinin alması yanlış değil ama neticede ihtiyaç sahibimi diye araştıran birde komisyonları var. Onlar kılıfına uydurup eşe dosta veriyorlar ihtiyaç sahibimi diye gözetilmiyor. üniveristeye giderken bir arkadaşımız aracılığı ile bizde 2006 yılında 400 tl burs aldık. Hemde ibb den bursu veren bilmiyormuydu ihtiyacımız olup olmadığını? Biliyordu tabiki. Sonrada burs veren kişi bizi akp ye kayıt ettirdi. Ben devam etmedim gitmedim. Eden arkadaşlarım cvlerine akp yi ekledi ve şu anda ibbde çalışıyorlar. şimdiye kadar sözleşmeliydiler. şimdi sözleşmeliler kamuya geçti. Bununlada bitmedi. Maaşları memur maaşınada düşmedi teknik personel oldular. Yani büyo yönetimi yada kamu yönetimi bitiren kişiler nasıl teknik personel oldular sence? Torpil var ve bende buna fazlasıyla şahit oldum. Arkadaşım 5 yıl belbim de çalıştı, hatta müdürlük yaptı orada.. Nasıl mı amcası sayesinde. Bu nedenle akp çok düzgün palavralarına inanmıyorum. Bunu sen söyledin diye demiyorum. Be inanmıyorum diyorum yanlış anlaşılmasın.
Ama zaten farkındaysan fotolarda parti logosu yok, konunun adında da parti geçmiyor, belediyenin adı geçiyor, dağıtsınlar hepsi dağıtsın, gerçek ihtiyaç sahiplerine yapılan her yardım helali hoş olsun. Buna kimsenin karşı olacağını sanmıyorum, evet haklısın bu halkın bir bölümünün hala ihtiyaç sahibi olacak kadar yoksulluk çekiyor olması yakışmıyor bizlere, bunun iyileştirilmesi, işsizlik sorunun çözülmesi lazım, 2022 engelli maaşı alanların bir kısmının maaşı kesildi mesela, bir kısmı sahtekarlık nedeniyleymiş ama o maaşa muhtaç olup gerçekten engelli olan insanların maaşları da gitti arada, daha birkaç gün evvel tvde yer aldı konu((
pyonist şu parti bu parti olarak olaya yaklaşmıyorum ,farkındaysanız açıklamalarımda hiçbir parti ismi geçmiyor ,benim söylemek istediğim ihtiyaç sahibiysen gerçekten mağdursan yardımın nerden geldiğine bile bakmazsın,ama ihtiyaç dışı hile hurda yapanlara inanın bende sizin kadar tepkiliyim,hayatın her yerinde torpil olayı var malesef bu konuda haklısınız,ama inanın ben daha torpil yapmayan parti görmedim,artık değerlendirmelerim kötünün iyisi diye gidiyor zaten ,sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?