Enazından elektriği olmayan köye buzdolabı, suyu olmayan köyede camaşır makinası vermelerinden daha iyidir....
Unutmayın bu ülkeyi sosyal değil, sadaka devleti yapan Akepedir. Seçimlerde geliyor, izleyin siz filmi, neler neler dağıtılacak.....
Çok güzel söyledin arkadaşım,ben akp li belediyelerle çalışıyorum,müteahhit bir firmayız,inşaat ruhsatı alana kadar bir imza için cemaate koyun kurban para akıtmaktan rüşvet vermekten bıktık artık,ben van depremınde yardım goturdum belediyeye gıtmısler akp nın antrepolarına ıstıflemısler boyle seyl olurmu ya,bıde memurlar yuzume soyledı ,aksırana tıksırana kadar yeyin bakalım
yani burda yazmakla bitmez,kaymakmlıklar seçimden bır gun önce gece para dağıttılar 200 tl, devletin malını nasıl yağmaladıklarını gozumuzle goruyoruz,anası kızı devletin uçağıyla gezmeye gıdıyorlar bır ucagın kalkısı korumalar konaklama vs 400.000 usd ,sadece özelleştirmeler ve egıtım sıstemınde yapılan suistimaller için bile istiklal mahkemelerinde yargılanmalılar,senin rızkını yiyene kızmıyorsunda muhalefet partisi başkanından acısını cıkarıyorsun :)) vatandaşlık bilinci gelişmemiş insanlara makarna odun versen ne işe yarar memlekete faydası olmayan insanın?
İzmir belediyesinin yapmış oldugu ihtiyaç sahiplerine yardım kışa girişte belirlenmiş ki memleketin haline bak hala odun yakan insanlar var olaya birde burdan bakmak lazım
Belediyenin vatandaşa dağıtılmak üzere odun stoklaması Twitter'da, "İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tayyip'in izinde" yorumlarına neden oldu.
Eki Görüntüle 828352
AK Partili belediyelerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı kömür ve makarna yardımı sık sık Chp'li seçmen tarafından eleştiri konusu oluyordu. Belediyenin yaptığı yardımdan yararlananlar da "makarnacı" olarak adlandırılıyordu.
ODUNLAR STOKLANDI
Başbakan Erdoğan yaptığı hemen her açıklamada sosyal devlet vurgusu yaparak devletin vatandaşın ihtiyacını karşılaşaması gerektiğini belirtiyordu. AK Partili belediyelerin yaptığı kömür ve makarna yardımının bir benzerini Chp'li İzmir Büyükşehir Belediyesi yaptı. Belediyenin isminin de yazılı olduğu odun çuvalları, ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere depolara stoklandı.
TWİTTER'DA ALAY KONUSU OLDU
Seçmen kitlesi ağırlıklı olarak Chp'li olan ve belediyeyi de bir Chp'linin yönettiği İzmir'de görüntülenen odun çuvalları sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Twitter kullanıcıları "İzmir Büyükşehir Belediyesi Tayyip'in izinde" şeklinde yorumlar yaptı.
Kaynak: Haberler.com
Çok güzel söyledin arkadaşım,ben akp li belediyelerle çalışıyorum,müteahhit bir firmayız,inşaat ruhsatı alana kadar bir imza için cemaate koyun kurban para akıtmaktan rüşvet vermekten bıktık artık,ben van depremınde yardım goturdum belediyeye gıtmısler akp nın antrepolarına ıstıflemısler boyle seyl olurmu ya,bıde memurlar yuzume soyledı ,aksırana tıksırana kadar yeyin bakalım
yani burda yazmakla bitmez,kaymakmlıklar seçimden bır gun önce gece para dağıttılar 200 tl, devletin malını nasıl yağmaladıklarını gozumuzle goruyoruz,anası kızı devletin uçağıyla gezmeye gıdıyorlar bır ucagın kalkısı korumalar konaklama vs 400.000 usd ,sadece özelleştirmeler ve egıtım sıstemınde yapılan suistimaller için bile istiklal mahkemelerinde yargılanmalılar,senin rızkını yiyene kızmıyorsunda muhalefet partisi başkanından acısını cıkarıyorsun :)) vatandaşlık bilinci gelişmemiş insanlara makarna odun versen ne işe yarar memlekete faydası olmayan insanın?
İzmir belediyesinin yapmış oldugu ihtiyaç sahiplerine yardım kışa girişte belirlenmiş ki memleketin haline bak hala odun yakan insanlar var olaya birde burdan bakmak lazım
Sosyal devlet ihtiyacı olan vatandaşına yardım etmekle mükelleftir , bunu gerek hükümet yasalarla gerek yerel belediyeler yardım çalışmaları ile yapar .Buraya kadar sorun yok ya da tek sorun var keşke devletin eline bu şekilde ihtiyaç azalsa ülkede.
Ha bunun seçim zamanında sıklaşarak yapılması da , adı üzerinde ''siyaset'' tir .
Sen ak , ben kara seçmenin düştüğü oyundur bence , tencere dibin kara senin ki benden kara ...
Konunun açılmasının asıl sebebi muhalefet karalamak değil bence ; sadece tek taraf bunu uyguluyormuş gibi dillerde olmasına , diğer taraftan bir örnek .
Kim ne dağıtmış dert etmek yerine , bu dağıtılanlara muhtaç insanların varlığı üzücü olan .
Ayrıca siyasi görüş bizim ülkemizde zihinlerde yerine oturmuştur , kolay kolay taşı yerinden oynamaz . Yani o makarnaya muhtaç adamın da bir görüşü vardır ve en fazla ona da tamam buna da tamam der ama gider sandıkta ''AKLI'' kime oy vermek istiyorsa onu seçer.
Ausencia,
Hernekadar zıt görüşlerde olsakda, öncelikle yapmış olduğunuz yorumları büyük zevkle okuyorum. Çok seviyeli ve düzeyliler
Kesinlikle sosyal devlet halkına yardım etmek zorundadır. Ama maalesef son günlerde bu olay, yardımdan ziyade hem insanları küçük düşürücü, hemde büyük bir parti propagandası şeklinde yapılmakta. Böyle siyaset olurmu?
Eşim ve işi gereği üç Avrupa ülkesi gördüm. Bunların ikisinde kısa süreli kaldık, üçünçüsünde ise yaşıyoruz. Amacım reklam yapmak değil ama sosyal devlet bumudur evet bu.
Mesela, yaşadığım ülke her vatandaşına bir vatandaşlık numarası bide hesap numarası verimiş. Herkesin gelirini giderini kontrol altında tutuyor ve ihtiyacı olanın hesabına parayı yatırıyor. Kimse geceden gidip, karda kışta soğukda beklemiyor, yada kadınlar kuyrukta saç baş birbirine girmiyor vs....
Para olarak değilde herhangi bir ihtiyac yardımındada insanları küçük düşürmüyor. Mesela çoçuk yardımı. Hamile olan kişi hamileliğini bildiriyor, devlet bi kağıt gönderiyor, size küçük bir katkımız olsun bebeğiniz için paramı istersiniz, kıyafet vs. Seçim yapıp gönderiyorsun. Paraysa hesabına yatar, ruhun duymaz, eşya ise eve bir kağıt gelir gider postahaneden kargonu teslim alırsın. Beyaz bir kutu üzerinde ne parti adı, ne bakanlık, ne başkanlık hiçbirşey yazmaz. Kimse nerden ne aldığı anlamaz. Kendini kötü hissetmezsin. Öle iki don bi fistanda vermezler enaz 250 parça. Bezi, tarağı,kışlık tulumu, yazlık mayosu.....
Vs. Vs... Böyle şeyleri görünce insan kızıyor. Benim ülkemde, insanlar arasında uçurumlar var. Zengin çok zengin, fakir çok fakir. Devlette bu farkı kapatmak yerine iyice arayı açıyor. Insanlara balık tutmayı öğretmek yerine, onlara balık dağıtmayı tercih ediyor, insanlar hep muhtaç olsunlar diye. Üzücü bi durum(
Ha bugünkü parti kötüde, öncekiler cokmu iyiydi, tabiki hayır. Ama son zamanlarda durum daha vahim. Gecen Seçim zamanında Tunceli'de elektriği olmayan köye buzdolabı bile verdiler. O parayla köye elektrik götürseler daha mantıklı değilmi.
Yıllarca yaşadım canım ülkemde, son zamanlardaki kadar seçim saçmalığında hiç görmedim valla, ne diyelim.
Kesinlikle haklısın aklı olan yardımı alır, kime isterse ona oy verir, ama ben Akepeli olmadığı halde, nede olsa bu parti bir-iki pakette olsa makarna veriyor diye o partiye oy veren bisürü insan tanıyorum. Çünkü muhtaçlar, Yazık!!!!
AKP’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan işadamı Mehmet Uğur Tatar, "Denizli’ye deniz getirerek bir liman kenti yapacağım" dedi.
yalan haberin daniskası budur.. nereden buldunuz bu haberi?
çuıvallara odun koyup parti dağıttı bile dedirtirler bu makarnacılara.. kardeş haberin kaynağını gösterde bilelelim.
Haberin kaynağı yazıyor. Okumadınız sanırım.
Ayrıca izmir büyükşehir belediyesi sitesinde de mevcut.
Ben araştırmadan bir haberi yayınlamam.
Lütfen saygılı yorumlar yapın!
Haberin kaynağı yazıyor. Okumadınız sanırım.
Ayrıca izmir büyükşehir belediyesi sitesinde de mevcut.
Ben araştırmadan bir haberi yayınlamam.
Lütfen saygılı yorumlar yapın!
yalan haberin daniskası budur.. nereden buldunuz bu haberi?
çuıvallara odun koyup parti dağıttı bile dedirtirler bu makarnacılara.. kardeş haberin kaynağını gösterde bilelelim.
üye konusuna kaynak göstermiş zaten, haber sitelerinde karalama amaçlı haber yapıldıysa parti bunu yalanlar zaten.
Bir parti makarna dağıttı deyince inanıyorsunuz, başka bir parti odun dağıttı denince inanmıyorsunuz, dağıtmış olabilir seçeneği de düşünülmeli, oy insana neler yaptırır bilemeyiz değil mi?
Üye konusuna kaynak göstermiş zaten, haber sitelerinde karalama amaçlı haber yapıldıysa parti bunu yalanlar zaten.
Bir parti makarna dağıttı deyince inanıyorsunuz, başka bir parti odun dağıttı denince inanmıyorsunuz, dağıtmış olabilir seçeneği de düşünülmeli, oy insana neler yaptırır bilemeyiz değil mi?
:))) Hadi bakalım Denizli Belediye başkan adayının vaadi de yer almış konuda, benim partim seni döver, bakalım ipi kim göğüsleyecek:))
Partiler yanlış yapıyor, sizleri seçim meydanlarına çıkarmaları lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?