ne açıdan manidardı
ben izlemedim merak ettim
Şöyle ki, son kısımlarını izleyebildim ama izlediğim yerinden konuşmasının sonuna kadar Binali Yıldırım çok ılımlıydı, takdir edilesi düzeyde. Kendisini tanımıyorum bilemiyorum İzmir için aday olduğundan dolayı mıdır yoksa gerçekten karakteri bu şekilde mi o konuda net bir şey söyleyemem. Ama programın sonunda Cüneyt Özdemir tam olarak ağzından çıktığı şekilde yazamayacağım ama şöyle bir soru sordu, bu yanıtlarınıza ve tavrınıza çok şaşırdım çünkü miting meydanlarında sizin aksinize çok sert yorumlar yapan bir başbakan var, ayrıştırıcı bir şekilde konuşuluyor ama siz tam tersi yönde gayet olumlu konuşuyorsunuz nasıl oluyor? diye sordu. Binali Yıldırım da başbakana direkt kötü bir şey söylemedi ama yine de onun gördüğümüz tepkilerine katılmadığını belirten açıklamalarda bulundu. Başbakanının sözlerini bilmesem gerçekten Binali Yıldırım'ı + listeme alabilirdim, ama şu durumda acaba İzmir'e aday olduğu için mi bu kadar "geniş bakabiliyor" diye sormadan da edemedim. Kesinlikle hakkını yemek istemem, gerçekten içinden gelerek de söylemiş olabilir, ama siyaset bu.... Ben artık duyduklarıma gördüklerime direkt inanmak yerine önce bi acaba mı? diye düşünüyorum ister istemez.
anladım
seçim için mi bilmiyorum ama o normalde de böyle ılımlı biri diye biliyorum söylemlerinden
ama şu aşamada kim ne ne düşünüp yapıyo hiç bilmiyorum
Umarım gerçekten öyle biridir.
Eski ben olsaydım kendisine karşı şu an çok olumlu hislerim olurdu, ama sanırım hemen insanların iyi niyetine inanan biri olma özelliğimi yaşadığım hayal kırıklıklarından sonra kaybetmeye başladım. Hangi durum benim için daha iyi buna karar veremiyorum gerçi :)
ben şu seçim aşamasında kendisini beğendim açıkçası samimi buldum
şu anda da foxta konuşuyo
çıkıp projeleriyle konuşuyo en azından
ama izmirde şansı olduğunu pek düşünmüyorum
çünkü yıllardır belli bi parti alıyo insanlar yine ona verir diye düşünüyorum
Farklı adaylar her zaman için denenmelidir bence. İzmir'de CHP oldu diye her zaman CHP olacak diye bir şey yok, ama şu durumda işler biraz değişik. Olayı belediyecilikten siyasi rantlara çevirenler yüzünden insanlar dilediği şekilde davranamıyor. Belki de bir CHP'li bu sefer Binali Yıldırım'a oy verip bir de onu denemek istiyordur ama Binali Yıldırım AKP'den aday olduğundan dolayı bu seçeneği seçmesi ona bazı şeylere ihanet edeceği hissini veriyor olabilir ya da tam tersi başka bir şehir AKP'li başkanıyla devam etmek istemeyip bir de CHP'yi denemek istiyor olabilir, ama şu durumda insanların elini kolunu bağladılar. Belki de istenen de buydu, bilemiyorum
bana mı yazdınız anlamadımİzmir'de sadece CHP zihniyeti var o parti alıyor diyenlere ''Burhan Özfatura'' dönemini bıraz araştırmasını tavsiye ediyorum.
Sevgiler.
Konusu geçmiş ondan yazdım.Genel anlamda kafalarda olan o profili görmeniz açısından belirttim.
Burhan Özfatura dönemini hatırlamanız güzel.
O zaman daha önce de İzmirde olan merkez sağ'ın ideoloji kale vs dinlemeyip belediyecilik yapması olasıdır.
Kaldı ki anketler % 45 civarında gösteriyor şu anda ama bu 17 Aralık yolsuzluk operasyonudan sonra bu civara çıktı.17 Aralık yolsuzluk operasyonu öncesi Binali Bey'in alması muhtemel görünüyordu çünkü İzmirlinin genel kanısı bu yöndeydi.O kilit kitle erimişti.Burda açılan hani artık oyumu akp'ye vereceğimler İzmirde çoğunluktaydı.
Yani bu dönem Aziz Kocaoglu İzmiri alacaksa bu ideoloji değil yolsuzluklara yapılan tepkidir bir bakıma.
geçen yaz tatil için akrabamızın yanına gittik ve birçok yerini gezdik İZMİR in . ancak ne kadar şaşkın olduğumu anlatacak kelime dahi bulamıyorum.
gittiğimiz semtin(buca) çöp toplama günü vardı ve o güne dek sokakta çöp 1 hafta resmen yığıldı. inanamadım ist. çocukluk yaşadığım zaman geldi aklıma. ne kadar da geriden geliyorlar dedim . adı tvlerde en çok anlan ilin akıbeti ürküttü beni.
denize girmek için hazırlık yaptık arabaya doluştuk 1 saat buca da denize girecek yer aramamıza rağmen tek bir bile bulamadık. yoldaki polis memuruna sorarak buralarda plaj olmadığını en az 1,5 saatlik yol sonucunda kumsala varabileceğimizi söyledi . biz yine şok .ve o kadar zaman sonra eve geri geldik maalesef
halbuki haliç te bile gölgelenirken denize rahatça giren insanlarla doluyu parklar
diğer ilçeleri gezrken hiç abartmıyorum resmen gecekondular tarafndan oluşan bu şehiri keşfettikçe hayal kırıklığım her geçen dakika artıyordu.
sadece 6 gün kaldım ve hiç bir şey anlamadım. İstanbul cennetmiş meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?