Izmir burun estetigi

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Benim tamponlarım 4. günde çıkmıştı sizin çok uzun kalmış umarım çok fazla tıkanıklık ve nefes problemi yaşamamışsınızdır. Tamponlar çıktıktan sonraki nefes alma hissi müthiş!
Memnun kaldınız mı doktordan ? Bende ali oğuz demir ve düzgün ateş arasında kararsız kalıyorum

Memnun kaldınız mı doktordan ? Bende ali oğuz demir ve düzgün ateş arasında kararsız kalıyorum
ben çok memnunum hiçbir aksilik yaşamadım. süreç hep konuştuğumuz şekilde ilerledi. tavsiyem araştırdığınız bütün doktorlarla görüşüp içinize en sineni tercih etmeniz, ben öyle yaptım :)

ben çok memnunum hiçbir aksilik yaşamadım. süreç hep konuştuğumuz şekilde ilerledi. tavsiyem araştırdığınız bütün doktorlarla görüşüp içinize en sineni tercih etmeniz, ben öyle yaptım :)
teşekkür ederim ☺️ fiyatlar çok artmış en makul ve iyisini bulmakda zor artık

Merhaba bende düzgün ateşi düşünüyorum nasıl geçti memnun musunuz

Merhabalar ben yaklaşık 2 Yıldır gezmediğim doktor kalmadı 😁 iki kez burun ameliyatı yaptırırdım verdiğim muayene paralarıyla velhasıl en son İsa kayaya gittim ve benim dönüm noktam oldu 20.01.2023 te ameliyatım yapıldı şuan 13.günümdeyim ve beni gören bütün arkadaşlarım burunlarından pişman oldu 🙈 diğerleri gibi öyle resimlerle vs vs şöyle çizelim şöyle daraltalım yapmadı İsa hoca ve beni ikna eden de bu oldu bir göz atmanızı danışmanızı tavsiye ederim aynı zamanda çok iyi bir ressam portrelerdeki burunlar gibi bir şaheser burnum var ☺️🙏
Bu gönderiyi okumuştum ancak iki kez ameliyat olduğunuz detayını kaçırmışım.İsa Kaya üçüncü ameliyatınızı mı yaptı? Şu an hala memnun musunuz?
Geçen yıl bir yakınım ameliyat olurken fiyat sordurmuştum ve makul gelmişti.Sonra revizyon için güvenemedim. Geçenlerde yaptığı burnu tekrardan yakından gördüm.Gayet güzel görünüyordu. Gördüğüm Primer ameliyattı ama benim ilk ameliyatım da öyle zarif değildi.

Merhabalar ben yaklaşık 2 Yıldır gezmediğim doktor kalmadı 😁 iki kez burun ameliyatı yaptırırdım verdiğim muayene paralarıyla velhasıl en son İsa kayaya gittim ve benim dönüm noktam oldu 20.01.2023 te ameliyatım yapıldı şuan 13.günümdeyim ve beni gören bütün arkadaşlarım burunlarından pişman oldu 🙈 diğerleri gibi öyle resimlerle vs vs şöyle çizelim şöyle daraltalım yapmadı İsa hoca ve beni ikna eden de bu oldu bir göz atmanızı danışmanızı tavsiye ederim aynı zamanda çok iyi bir ressam portrelerdeki burunlar gibi bir şaheser burnum var ☺️🙏
merhaba ben de ısa hocaya ameliyat olmak ıstıyorum mesajıma bakmadıgı için nasıl bir fıyat bandında yapıyor bılmıyorum fıyatları cok yuksek mı acaba

X