Merhaba. Bu hesabı sırf yorum atabilmek için açtım. Mağdur olmayın diye..
1 yıl önce ben de burun ameliyatı olabilmek için bu sayfalardan vs araştırma yaptım ama Yücel Birinci hakkında hiç kötü yorum görmedim. Ben de oo adam işini iyi yapıyor demek ki diyip ona gittim. Ama yanılmışım. (büyük ihtimalle yorumlar reklam amaçlı yapılmış olabilir). Ameliyattan hiç memnun kalmadım param olunca başka birine tekrar yaptırıcam. Ameliyat sonrası sorunlarımı anlatayım.
1. En büyük sorun benim için burnumun ucu yamuk.
2. Burun delikleri orantılı değil.
3. Ben ucunu kalkık yapmayın diye 100defa söylememe rağmen ucu kalkık ve çok kötü biçimde duruyor.
4. Burnumun bir tarafı daha şişik duruyor.
5. Burun deliklerinin ortasındaki kıkırdak/kemik kısım hiç ellenmemiş eskisi gibi bırakılmış. Yani şöyle düşünün büyük bi burnu kaldırıyor ve o orta kısma müdahale etmiyor. O kadar kötü duruyor ki.
Doktora bu sorunları söylediğimde yüzümün çok orantısız olduğunu ve bu yüzden burun ucumun yamuk olduğunu söyledi
ne alaka yani burun ucuyla o.
diğer sorunlar hakkında da burnun zaten önceden de böyleydi dedi. Önceki burnumu istesem para verip yenisini yaptırmam dimi. Düzeltme işlemi yapacak gibi de durmuyordu o yüzden boşverip bıraktım ben de. Dava vs uğraşamadım çünkü başka sorunlarım vardı maalesef. Ama yaptırmayı düşünenler için isteyen olursa fotoğraf atabilirim.
Çok iyi araştırma yapın arkadaşlar. Yani kendi burnumuzu allah böyle yaratmış diyip bi yere kadar kabul ediyoruz ama para verip üstüne ağrı çektiğimiz bi ameliyat sonrası memnun kalmamak çok kötü bu durum maalesef.