- 21 Haziran 2021
- 5
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Matteacher
-
Merhaba neden vazgeçtiniz acaba Murat Beyden. Ben Fahri Molayı düşünmedim. Kbbciye ameliyat olmak istedimMerhaba, bende Murat Songu yu düsünüyordum ama sonradan vazgectim. Suan kararsizim kuzenim bana fahri mola yi önerdi ama daha bilmiyorum malesef
Murat songuyu devlet hastanesindeyken bende düşünmüştüm taa ki özel hastaneye gidene kadarMerhabalar. İzmirde burun ameliyatı için Murat Songu ve Yunus Gürkan Aladağla görüşeceğim. Bu doktorlar hakkında bilginiz var mı? Ameliyat oldunuz mu kendilerine?
murat beyi ınsta dan takip ediyorum ve beğeniyorum açıkçası ama nasıl olur bilemiyorum hiç karar veremedimMurat songuyu devlet hastanesindeyken bende düşünmüştüm taa ki özel hastaneye gidene kadarMustafa Yazır diye bi doktor var buca Seyfi Demirsoy devlet hastanesinde bende onunla görüşmeyi düşünüyorum.
Ben de kendisini dusunuyorum revizyon icin burnunuzu paylasmaniz mumkun mu acaba? Son durumunuz nedir? Ameliyat sonrasi ilgisi nasil? Cok gecmis olsunBende 1 hafta önce Sezgin Öztürk’e ameliyat oldum şimdilik memnunum ilgili bi dr süreç rahat geçti
Hayirli olsun ve gecmis olsun, sevindim sizin adiniza. Ben daha karar veremedim malesef randevu ve ameliyat günü icin ne kadar beklediniz ? Ve fiyatlar nasilYunus Gürkan ALADAĞa ameliyat oldum. Çok memnun kaldım. Hem iletişimi çok iyi hem de işinde mükemmeldi gerçekten. İzmir de ameliyat olmayı düşünen varsa tavsiye ederim arkadaşlar.
Hayirli olsun ve gecmis olsun, sevindim sizin adiniza. Ben daha karar veremedim malesef randevu ve ameliyat günü icin ne kadar beklediniz ? Ve fiyatlar nasil
Fotoğraf nasıl paylaşılıyor bilmiyorum tarif ederseniz atmaya çalışayım. 1 ayı geçti hala şişlik var ama ben yinede memnunum ki şişliğin olacağını kalın derili olduğun için geç geçebileceğini falan söylemişti ameliyat öncesinde herşeyi açık açık söylüyor zatenBen de kendisini dusunuyorum revizyon icin burnunuzu paylasmaniz mumkun mu acaba? Son durumunuz nedir? Ameliyat sonrasi ilgisi nasil? Cok gecmis olsun
Hayır hâlâ devlet hastanesinde .Dr Mustafa yazır özele geçmiş. Peki dr abdülkadir imreye bilen var mı
Bana artık özele geçtim hasta kabul etmiyorum dedi kendisi instagramdan, anlamadımHayır hâlâ devlet hastanesinde .
Murat songuya ben ameliyat oldum ve şu an revizyon olmam gerekiyor mahvoldu burnummurat beyi ınsta dan takip ediyorum ve beğeniyorum açıkçası ama nasıl olur bilemiyorum hiç karar veremedimfiyatları da yüksekmiş sanırım
aa gerçekten mi çok geçmiş olsun..pek çok yorum var ama insanın böyle şeyleri duydukça kafası karışıyor. deniz yazıcı veya yücel birinci demişti geçen birisi bana özelden ama karar vermek çok zorMurat songuya ben ameliyat oldum ve şu an revizyon olmam gerekiyor mahvoldu burnum
murat songuyu hiç tavsiye etmem ben şu an tekrar ameliyat olacağım ve ciddi bir deformitem varMerhabalar. İzmirde burun ameliyatı için Murat Songu ve Yunus Gürkan Aladağla görüşeceğim. Bu doktorlar hakkında bilginiz var mı? Ameliyat oldunuz mu kendilerine?
Çok teşekkür ederim.Yani bana göre eren taştan veya emre ilhan daha güvenilir gibi sanki ben revizyon olacağım için artık para biriktirip en iyisine gitmek istiyorum acele etmeden. Murat songuyu ben araştırmadan iki defa ameliyat olmuştum ve sonuç hüsranaa gerçekten mi çok geçmiş olsun..pek çok yorum var ama insanın böyle şeyleri duydukça kafası karışıyor. deniz yazıcı veya yücel birinci demişti geçen birisi bana özelden ama karar vermek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?