3bin lira ama tanidik indirimi ile beraber ve oda fiyati haricNe kadara oldunuz acaba ?
Geçmiş olsun canım3bin lira ama tanidik indirimi ile beraber ve oda fiyati haric
Tesekkurler :)Geçmiş olsun canım
ben ameliyat olalı iki buçuk yıl oldu.O zaman 2500 i bulmuştu.estetik için ne kadar fiyat verdi acaba ? ekol pahalı diyorlar?
Benim onceki sayfada yazdiklarima bak tatlim ben oldum.murat can mimana ameliyat olan varmı aranızda pek bir bilgi bulamadım internette ?
Slm cnm bende belcikada kaliyorum acaba burun ameliyati oldun mu hangi doktora ve fiyat bilgisi icin yardimci olursan sevinirim :)Merhaba beim almanyadan gelecegim Dr..Can Kopal ile görüstüm.sizim resimlerinizi göremiyorum birtürlü iletseniz cok yardimci olursunuz.saygilarimla.
Mrb iyi gunler Bora beye ne kadara ameliyat oldunuz? Bir de yeni seklinden menunmusunuz doğal bi gorunumu yakalayabildimi doktor.bende 1 ay içinde olmak istiyorum Lütfen yardimci olursaniz minnettar kalırım :)merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm AMELİYAT 21.09.2014 PAZARTESİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?