izmir burun estetiği için doktor tavsiyesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne Kadar ödediniz? Medikal parkta Aralık Ayında doğum yaptım ve hiç memnun kalmadım. Dediğiniz gibi doktor çok önemli bu konuda..bilgi verirseniz çok sevinirim

merhaba, ben ekol prof. dr. halis ünlüye 25 şubatta ameliyat oldum.
genel aneztezi, hiç birşey hissetmiyorsunuz zaten, çıktığımda odaya aldılar ve çok az agrı vardı o kadar, onda da agrı kesici verdiler ve brşey hissetmedim. aynaya baktım tabiki hemen, hiç bir şişlik morluk yoktu. buz koydular hastanede sadece ilk gün. şiş ve morluk olmadığı için buz koymadım ben sonrasında.

o yönden çok şaşkınım hala.
cuma günü tamponların alındı.
hiç ağrı sızı yok, sadece tamponlar çıkarken acıyo normal olarak.
bu cuma da atel alınacak, dikişler alınıyo mu bilmiyorum.
cumadan sonra tekrar yazarım.

unutmadan söyliyim, burnum hem solumun açısından sorunluydu, kemik eğriliği ve et büyümesi,
hem de görüntü olarak ucu baya düşük ve kemerliydi.
morarmaması o yüzden beni çok memnun kıldı o andan itibaren.

sonucunu görünce tekrar paylaşırım.

murat can mimana ameliyat olan varmı aranızda pek bir bilgi bulamadım internette ?

anladığım kadarıyla stabil bir fiyat söz konusu değil kişiden kişiye göre değişen bir fiyat bu

bende dusunuyorum amelıyat olanlar once ve sonralarını bana gonderebılırmı acaba ( foto) sımsıden tesekkurler

Merhaba beim almanyadan gelecegim Dr..Can Kopal ile görüstüm.sizim resimlerinizi göremiyorum birtürlü iletseniz cok yardimci olursunuz. saygilarimla.
Slm cnm bende belcikada kaliyorum acaba burun ameliyati oldun mu hangi doktora ve fiyat bilgisi icin yardimci olursan sevinirim :)

Fiyat ve Dr tavsiyesi verir misiniz lütfen burnumdan yillardr rahatsizim biran önce kurtulmak istiyorm

Bir de malum yaz geliyor ameliyattan ne kadar sonra denize girebiliyrz

saygilar kaçıncı günden itibaren açılıyor

2 haftalikken falan çalışmaya baslanabiliyormu sialikler ne zamn iniyor

Mrb iyi gunler Bora beye ne kadara ameliyat oldunuz? Bir de yeni seklinden menunmusunuz doğal bi gorunumu yakalayabildimi doktor.bende 1 ay içinde olmak istiyorum Lütfen yardimci olursaniz minnettar kalırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…