izmir burun estetiği için doktor tavsiyesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben buca tip daTamer Kanogluna rinoplasti ameliyati oldum. Burun deligimin birinde tikaniklik vardi ve burun ucum baya sisti ve ben burun yuksekligiminde biraz alcalmasini istemistim. Ameliyat oncesi ve sonrasinda bana gore cok ilgisizdi. Ameliyat sonrasi tam bir kabustu. Alci cikinca, neredeyse hic fark yoktu ki kimse farketmedi zaten. Tabi morluklarim indikten sonra. Yoksa felaket yuzum sisti ve gozlerim kanlandi etrafi mosmor oldu. Kontrole gittigimde cildimin cok hassas oldugunu bu yuzden oldugunu soyledi hakli olabilir ancak yetersiz bilgilendirmesi bence iyilesme surecimi cok uzatti. Suan 4 ay olmasina ragmen goz cevremde derin morluklar var umarim kalici olmaz. Ve sonuc;evet artik tikaniklik yok.burun sisligim biraz azaldi ama hala hantal bir burnum var. Katlandigim surece, bir ay evden cikmama gibi bakarsak, karsiligini cok az aldigimi dusunuyorum.hastanedeki tecrubesiz hemsireler de trajikomikti. Ameliyat sonrasi tansiyonum biraz dustugu icin yatagimi basa dogru egimli pozisyona getirdiler oysa uzanmak bile dogru degildi. Kanlar genzime akti ve toparlanip yatagi duzelttim. Sizin memnuniyetinizle ilgilenmeyen bir doktordu bana gore. Bilenler bosuna ameliyat oldugumu soyluyor.Neyse tabi belki sizin icin Tamer bey dogru bir secim olur. Ama ona nasil beklentiniz oldugunu iyice anlatin ve anlatabildiginizden emin olun. Bana seni anladim demisti anlamamis ya da umursamamis bilemiyorum.

Benim doktorum Mustafa Yilmaz. Dokuz eylulden prof. 1 ay oldu ameliyat olali gerci ama memnunum burnumdan. Tavsiye ederim kendisini. Normal estetik ucreti 4000den basliyor ama revizyonu bilmiyorum.

Çok üzüldümmm :/ geç olsunda güç olmasın inşallah ya.. Tmm memnun deilsin ama inşallah zamanla tam istediğin gibi olur

bizi biraz aydınlatsan nasıl ulaşırız? foto falan var mı?

.....bende

of 25 yorum dolsana offf........

Ento kbb den Tuncay Kodaş diyorum lütfen gidin inanın ameliyat olmuş biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…