Attım msj :)kızlarrr can kopala olanlar mesaj atabilirmi burayaaaa ??
Çok üzüldümmm :/ geç olsunda güç olmasın inşallah ya.. Tmm memnun deilsin ama inşallah zamanla tam istediğin gibi olurBen buca tip daTamer Kanogluna rinoplasti ameliyati oldum. Burun deligimin birinde tikaniklik vardi ve burun ucum baya sisti ve ben burun yuksekligiminde biraz alcalmasini istemistim. Ameliyat oncesi ve sonrasinda bana gore cok ilgisizdi. Ameliyat sonrasi tam bir kabustu. Alci cikinca, neredeyse hic fark yoktu ki kimse farketmedi zaten. Tabi morluklarim indikten sonra. Yoksa felaket yuzum sisti ve gozlerim kanlandi etrafi mosmor oldu. Kontrole gittigimde cildimin cok hassas oldugunu bu yuzden oldugunu soyledi hakli olabilir ancak yetersiz bilgilendirmesi bence iyilesme surecimi cok uzatti. Suan 4 ay olmasina ragmen goz cevremde derin morluklar var umarim kalici olmaz. Ve sonuc;evet artik tikaniklik yok.burun sisligim biraz azaldi ama hala hantal bir burnum var. Katlandigim surece, bir ay evden cikmama gibi bakarsak, karsiligini cok az aldigimi dusunuyorum.hastanedeki tecrubesiz hemsireler de trajikomikti. Ameliyat sonrasi tansiyonum biraz dustugu icin yatagimi basa dogru egimli pozisyona getirdiler oysa uzanmak bile dogru degildi. Kanlar genzime akti ve toparlanip yatagi duzelttim. Sizin memnuniyetinizle ilgilenmeyen bir doktordu bana gore. Bilenler bosuna ameliyat oldugumu soyluyor.Neyse tabi belki sizin icin Tamer bey dogru bir secim olur. Ama ona nasil beklentiniz oldugunu iyice anlatin ve anlatabildiginizden emin olun. Bana seni anladim demisti anlamamis ya da umursamamis bilemiyorum.
kotayı doldursakda baksakBora Karaali yi merak edenler albümüme bakabilir.
bence harika görünüyor.Çok üzüldümmm :/ geç olsunda güç olmasın inşallah ya.. Tmm memnun deilsin ama inşallah zamanla tam istediğin gibi olur
inşallahinşallah bende olucam hayırlısı++++
inşallahinşallah
iyiymişBen Ekol Kulak Burun Bogazda Bora Karaaliye burun ameliyatı oldum geçen yıl ve cok memnun oldum.
neden öyle az acabaCok mukemmel olmus ve Can Bey bu ıs ıcın 3000TL cıvarında bır para almıs
bizi biraz aydınlatsan nasıl ulaşırız? foto falan var mı?İki hafta önce ameliyat oldum ege ünv. Doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna şiddetle tavsiye ederim uygun fiyata ege ünv yapıyo ameliyatlarını annem arkadaşım ve ben hepimiz yiğit beye yaptırdık o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum :))
.....bende25 yorumu tamamlayıp resimlerinisi görmek için sabırsızlanıyorum kızlar. Ayrıca lütfen reklam amaçlı yorum yapılmasın, bu ameliyatı gerçekten geçirmiş, deneyimlemiş kişiler yorum yapsın. Bu ameliyatı düşünen insanların parasından ziyade bence bütün bir hayatını etkileyecek görünümleri söz konusu. Biraz vicdan:)
offf ne 25 yorummuş ama ya.............bende
of 25 yorum dolsana offf........merhaba kızlar,
ben burnumdan 3 yıl önce hem kemik hem et aldırdım,fazlasıyla nefes alamama sorunum vardı,estetik olarak düzeltilmedi, ama bu bikaç yıl içinde zayıflayınca nedense eskiden bana güzel gelen burnum beni rahatsız etmeye başladı,hala nefes problemi de yaşıyorum.bunlardan dolayı 1-2 ay sonra hem burun estetiği olayım,hem nefes problemim tamamen düzelsin hem de çogzel hokkamsı burnum olsun istediğim için sizlere fikir danışmak istedim.burnumun küçüklüğünden alt kısmından gayet fazlasıyla memnunum,canımı sıkan zayıflayınca ortaya çıkan kemiksi eğri duruş...
doktor öneren var mı kısacası?
hem şöyle bütçemi sarsmayacak cinsten hem de accayip memnun kalırsın diyceğiniz?
fotoları görsek fikir sahibi olacağız ama bu 25 yorum olayı var ya derinden sarsıyor insanı ..:)()()()(can kopal mı ufuk bilkay mı desem.. nasıl bir kıyaslama yaparsınız?? şans sanki biraz bu iş.. :/
Anlamadım :/bence harika görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?