• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir burun estetiği için doktor tavsiyesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben de 11 gün önce izmirde fahri molaya ameliyat oldum, alçıdan çıktığında çok beğendim :16:

Kizlar ben de ufuk bilkay dan hazirana gun aldim.bircok kisi iyi doktor oldugunu soyluyor.ama ameliyat surecinden cok korkuyorum.ameliyat olanlar biraz bilgi verebilir mi.cok aci duydunuz mu ameliyat sonrasi nasil gecti.

ekolde hangi dr. oldu aceba, biliyormusun?

Ekolde bora karaaliye ameliyat oldum. Henüz 19. Gün ama memnunum. Gören herkes bir değişiklik var diyor ama uzun uzun bakmayan çıkartamıyor. Şuan hala şiş ama yinede başarılı sonuç. Ayrıca hastanede harikaydı ve 2500tlye yaptı

Merhaba, ben ameliyatim icin can kopala karar verdim ancak karar verdikten sonra ogrendimki bizim ortak arkadasin biri ameliyatini ekol e yaptirmis ve sunu soyleyebilirim ki mukemmel bir degisim. Super oldu onunki inanilmaz da dogal , umarim seninkide oyle olur...[/

ben halis beye gittim cok ikna olmadım içime sinmedi siz hangisine gittiniz

Halis bey için çok Birşey bilmiyorum ama bora beye ameliyat oldum ve memnunum

DR. Tamer Kanoğlu'ya burun estetiği yaptıran varmı ya da doktor hakkında bilgisi olan birisi.. eğer varsa ve yazarsanız çok sevinirimmm

Kizlar ben de ufuk bilkay dan hazirana gun aldim.bircok kisi iyi doktor oldugunu soyluyor.ama ameliyat surecinden cok korkuyorum.ameliyat olanlar biraz bilgi verebilir mi.cok aci duydunuz mu ameliyat sonrasi nasil gecti.

öncelikle ben narkoz verildiği an bir bulanıklık hissettim gözlerimde, 2 saniye sonra da bayıldım sanırım. ameliyattan çıktıktan sonra ne bir acı ne de ağrı hissettim. anca eve geldiğimde biraz sıkıntılar başladı haliyle. Ufuk bey iyi bir cerrah. ben ayın 20sinde oldum. şu an çok taze her şey. burnumda ağrı yok allaha şükür. sadece tıkanıklığı beni çok zorluyor. umarım yakın zamanda o da geçer..

ben Prof. Dr. Cüneyt Özek e ameliyat oldum. ve çok memnunum.

benim de 1 ay oluyor olalı ama önden görüntüde asimetri var geçer mi acaba

Onun nedeni bir tarafın odemi daha fazla olduğundan öyle görünüyor. Benimde birgün yamuk gibi geliyor birgün düzgün ödeme bağlı yani

yeşilyurt hastanesi plstik cerrah önder bey kesinlikle çok memnunum evlenmeden 4 ay önce yaptırdım burnumu ne kanamam oldu ne de bir sıkıntım fiyat aralığı yanılmıyorsam ilk önce 500 lira harç yatırıyorsun sonra ne kadar tutarsa 3000 e kadar çıkabiliyormuş. benim eşimde o hastanede dr. olduğu için ben ücret ödemedim o yüzden çok aydınlatamadım sizi

İki hafta önce ameliyat oldum ege ünv. Doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna şiddetle tavsiye ederim uygun fiyata ege ünv yapıyo ameliyatlarını annem arkadaşım ve ben hepimiz yiğit beye yaptırdık o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum :))

kızlar özür dilerim ama her konuya bunu ekleyeceğim mesaj sayımı doldurmalıyım

Ekolde bora karaaliye ameliyat oldum. Henüz 19. Gün ama memnunum. Gören herkes bir değişiklik var diyor ama uzun uzun bakmayan çıkartamıyor. Şuan hala şiş ama yinede başarılı sonuç. Ayrıca hastanede harikaydı ve 2500tlye yaptı

bora bey hakkında iyi yorumlar okudukça içim rahatlıyor çok sevindim beğenmene umarım bende beğenirim

Ekol de oldum halis ünlü doktorum cok memnunum dogal sorunsuz oldu 3000 oldum 10 gunum iyi ki halis bey olmusum ameliyatimi

Back