can kopala ameliyat oldum eklerseniz fotolarıma bakıp fikir edinebilirsiniz
25 yorumu tamamlayıp resimlerinisi görmek için sabırsızlanıyorum kızlar. Ayrıca lütfen reklam amaçlı yorum yapılmasın, bu ameliyatı gerçekten geçirmiş, deneyimlemiş kişiler yorum yapsın. Bu ameliyatı düşünen insanların parasından ziyade bence bütün bir hayatını etkileyecek görünümleri söz konusu. Biraz vicdan:)
kesinlikle Can kopal diyorum.zaten doğal burun yapmasıyla tanınıyor.ben 15 gün önce ameliyat oldum.nefes problemimi fark etmemiştim ama sol tarafım komple kapalıymıs et ve kemik aldı.10.günümden itibaren eskisinden daha iyi nefes aldıgımı hissetmeye başladım.Çokta ilgili bi doktor,kadınlar klubünde bi çok hastası var sayfalarca yorumda var tek bitane şikayetci olan yok.fotolarım açık istersen fikir edinebilirsin.
Bende gönderdim izin verirseniz.can beyde randevu alcam.can kopala ameliyat oldum eklerseniz fotolarıma bakıp fikir edinebilirsiniz
İki hafta önce ameliyat oldum ege ünv. Doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna şiddetle tavsiye ederim uygun fiyata ege ünv yapıyo ameliyatlarını annem arkadaşım ve ben hepimiz yiğit beye yaptırdık o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum :))
İki hafta önce ameliyat oldum ege ünv. Doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna şiddetle tavsiye ederim uygun fiyata ege ünv yapıyo ameliyatlarını annem arkadaşım ve ben hepimiz yiğit beye yaptırdık o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum :))
Selam kızlar bende haftaya Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu na burun ameliyatı olucam.Daha önce yaptırmış olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.İstedikleri burunu mu anlattılar yoksa doktora bırakmak mı en iyisi bilemedim.Doktoruma güvenim sonsuz tabiki ama yine de heyecan ve stres var..Kafam çok karışık ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Bora beyın fıyatını banada solermısın cnm bnde olucam hnz gdemedım senınde fıyatını ogrenırsem sevınırımkizlar merhaba onumuzdeki hafta bora karaali ve cemil tugayla randevum var bakalim beni neler bekliyor 😊ayrica resimleri gormek icin 25 msj a gerek varmis sanirim simdiden kusura bakmayin 😊
Mrb. Yıgıt beyle smdı gorusmeye gıtsem cok ılerı tarıhe mı amelıyat gunu verıyor acaba?yiğit beyde karar kıldım aylardır ameliyat sırası bekliyorum diyebilirim hatta.genç ve başarılı bir dr ancak konuşup tam anlamıyla bilgi alamamak can sıkıcı işte o kadar yogunki ve bende calışan biri oldugumdan sık gidemiyorum konuşamıyoruz sonuç iyi olur umarım
Bora beyın fıyatını banada solermısın cnm bnde olucam hnz gdemedım senınde fıyatını ogrenırsem sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?