izmir burun estetiği için doktor tavsiyesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bahsettiğiniz fotoları görmek için 25 mesajı doldurmam gerekiyormuş Üstelik boş birkaç ayım var evde geçireceğim hazır fırsat varken de mi ama:)

25 yorumu tamamlayıp resimlerinisi görmek için sabırsızlanıyorum kızlar. Ayrıca lütfen reklam amaçlı yorum yapılmasın, bu ameliyatı gerçekten geçirmiş, deneyimlemiş kişiler yorum yapsın. Bu ameliyatı düşünen insanların parasından ziyade bence bütün bir hayatını etkileyecek görünümleri söz konusu. Biraz vicdan:)

7 ay önce ege üniversitesinde plastik cerrah yiğit tiftikçioğluna ameliyat oldum hiç bi reklam yada çıkarım yok zaten özelde çalışmıyo yiğit bey ege üniversitesinde ana bilim dalı başkanı hatta çok yoğun bi doktordur hem ücreti de çok uygun dışarıya göre doğallıkta yiğit beyin üstüne tanımıyorum muayene ücreti de zaten yok 0232 390 30 42 bu numarayı arayıp yiğit beyle görüşmek için randevu alabilirsin görüşünce fikir sahibi olursun karar senin hakkında hayırlısı :)

Merhaba beim almanyadan gelecegim Dr..Can Kopal ile görüstüm.sizim resimlerinizi göremiyorum birtürlü iletseniz cok yardimci olursunuz. saygilarimla.

ameliyatin acikmi olmusdun canim yazarsan sevinirim

ameliyatin acikmi olmusdun canim yazarsan sevinirim

Selam kızlar bende haftaya Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu na burun ameliyatı olucam.Daha önce yaptırmış olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.İstedikleri burunu mu anlattılar yoksa doktora bırakmak mı en iyisi bilemedim.Doktoruma güvenim sonsuz tabiki ama yine de heyecan ve stres var..Kafam çok karışık ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

yiğit beyde karar kıldım aylardır ameliyat sırası bekliyorum diyebilirim hatta.genç ve başarılı bir dr ancak konuşup tam anlamıyla bilgi alamamak can sıkıcı işte o kadar yogunki ve bende calışan biri oldugumdan sık gidemiyorum konuşamıyoruz sonuç iyi olur umarım

benimde haftaya belki karşılaşırız canım şimdiden geçmiş olsun iyi geçer umarım.ben henüz drla konuşamadım perşembe gidip konuşmayı planlıyorum sen konuşabildinmi

kizlar merhaba onumuzdeki hafta bora karaali ve cemil tugayla randevum var bakalim beni neler bekliyor 😊ayrica resimleri gormek icin 25 msj a gerek varmis sanirim simdiden kusura bakmayin 😊

Benim doktorum Fahri Mola, kendisinden çok memnunum. Yine ameliyat olsam onu tercih ederim. güven verdi bir kere.

Ayrıca Ufuk Bilkay'ın yada diğer doktorların yaptığı burunlar doğal ama kusursuz olamayabilir. Bir yede okumuştum, burundaki ufak kusurlar burnu doğal gösterirmiş. Yüzümüzün iki yarısının simetrik olmadığını düşünürsek ufak kusurlar sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama UFAK kusurlardan bahsediyorum, yanlış anlaşılma olmasın.

kizlar merhaba onumuzdeki hafta bora karaali ve cemil tugayla randevum var bakalim beni neler bekliyor 😊ayrica resimleri gormek icin 25 msj a gerek varmis sanirim simdiden kusura bakmayin 😊
Bora beyın fıyatını banada solermısın cnm bnde olucam hnz gdemedım senınde fıyatını ogrenırsem sevınırım

Mrb. Yıgıt beyle smdı gorusmeye gıtsem cok ılerı tarıhe mı amelıyat gunu verıyor acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…