izmir burun estetiği için doktor tavsiyesi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pea

diren!
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
1.045
8
66
Balıkesir
merhaba kızlar,
ben burnumdan 3 yıl önce hem kemik hem et aldırdım,fazlasıyla nefes alamama sorunum vardı,estetik olarak düzeltilmedi, ama bu bikaç yıl içinde zayıflayınca nedense eskiden bana güzel gelen burnum beni rahatsız etmeye başladı,hala nefes problemi de yaşıyorum.bunlardan dolayı 1-2 ay sonra hem burun estetiği olayım,hem nefes problemim tamamen düzelsin hem de çogzel hokkamsı burnum olsun istediğim için sizlere fikir danışmak istedim.burnumun küçüklüğünden alt kısmından gayet fazlasıyla memnunum,canımı sıkan zayıflayınca ortaya çıkan kemiksi eğri duruş...
doktor öneren var mı kısacası?
hem şöyle bütçemi sarsmayacak cinsten hem de accayip memnun kalırsın diyceğiniz?

ben ekol kbb a gittim.Bora Karaali ye muayene oldum.Burnumun sağ ve sol tarafındaki iki tane eti alacak.Burnumun içinde sağ taraftaki eğri kemiği düzeltecek.Yine burnumun dışından görünen baya büyük olan kemeri düzeltecek ve baya bi düşük olan burun ucumu kaldıracak.Bana burnumun içindeki problemleri halledip,estetik olarakta burnumu düzelteceğini söyledi.Ama psikolojimin bozulmaması için yüz hattıma uygun bir burun yapacağını söyledi.Diğer türlü çok küçük ya da çok kalkık bir burun ya da hastanın hayalinde çizdiği bir burun onu yıpratır dedi.Doğal görünümlü ve hafif kavisli,kemeri düzeltilmiş,ucu kalkmış bir burnum olacakmış.16 temmuzda amelliyatım var.Bora Bey tavsiye üzerine gittim beni rahatlattı ve herkes memnun duyduğum kadarıyle.Üstelik benim burnum gbi bir burnuda yapıldıktan sonra görünce bu adam çok iyi galiba dedim.Zaten ekol de İzmir'in en iyi kbb hastanesi diyorlar.Hem sağlık olarak hem estetik olarak çok fazla çalışması varmış.Yurtdışındada çalışmış galiba.

İzmir Novar Poliklinik. - Can Kopal... Fiyat vermek yasak sanırım o yüzden bişi diyemem..

kesinlikle Can kopal diyorum.zaten doğal burun yapmasıyla tanınıyor.ben 15 gün önce ameliyat oldum.nefes problemimi fark etmemiştim ama sol tarafım komple kapalıymıs et ve kemik aldı.10.günümden itibaren eskisinden daha iyi nefes aldıgımı hissetmeye başladım.Çokta ilgili bi doktor,kadınlar klubünde bi çok hastası var sayfalarca yorumda var tek bitane şikayetci olan yok.fotolarım açık istersen fikir edinebilirsin.

bildiğim kadarıyla yasak değil fiyat vermek...aralık verseniz peki 2500-3000 falan diye

bildiğim kadarıyla yasak değil fiyat vermek...aralık verseniz peki 2500-3000 falan diye

her burna göre islem degistigi gibi fiyatta degisiyor oyüzden fiyat vermek dogru olmaz.ama can beyin görüsmeleri ücretsiz kendisinden net bi fiyat alırsanız daha dogru olur.ama emin olun cay bey paracıl bi doktor degil yaptıgı islere göre çok uygun fiyatlar söylüyor bence.

ekol hakkında çok yaı okudum ama siz ameliyat olunca bilgi verirseniz tekrar çok sevinirim şimdiden geçmiş olsun

can kopal mı ufuk bilkay mı desem.. nasıl bir kıyaslama yaparsınız?? şans sanki biraz bu iş.. :/

burda ufuk bilkayin reklami yapiliyor gibi geliyor. can kopal'in hastalarini ve cemil beyin bir hastasinin resimlerini gorebildim sadece ama ufuk bey hakkinda sadece reklam var gibi gelmeye basladi

ben cenk beye yaptırdım.4 ay oldu..
memnunum, tavsıye ederım.
daha once meme buyutme yaptırdım ve sonucundan memnun oldugum için
burundada aynı cerrahıı tercıh ettim.
arastırın derım..

gizeml fotograf göremiyorum cünkü 25 msjı gecmem gerekiyomuş..ama burnun uzaktan gayet güzel estetik gözüküyor.başka kim cenk beye ameliyat olmuştu..onları da ekleyeyim 25 msjı gecince görebilcem heralde..

gizeml fotograf göremiyorum cünkü 25 msjı gecmem gerekiyomuş..ama burnun uzaktan gayet güzel estetik gözüküyor.başka kim cenk beye ameliyat olmuştu..onları da ekleyeyim 25 msjı gecince görebilcem heralde..

canım evet 25 mesajda goruyosun..burda cogunluk cenk beye meme buyutme oldu..burun olarak ben , kuzenım bırde yasadıgım ılden bır arkadasım oldu.
face kullanıyosan faceden ekle..orda hem benımkını hemde kuzenımınkını gorebılırsın
ayrıca avatarım degıl ama profılımde burun resmım var ..ısmımın ustune tıklayıp profıl bılgılerınde sayfamdan bakabılırsın.

Son düzenleme:

forumlardan bir kaçında can kopal hakkında olumsuz yorumlar okudum,çok kararsız kaldım yoğun olduğu hastasıyla pek ilgilenmediği vs... senin yorumuda okudum muallaktayım şimdi..

:18:

forumlardan bir kaçında can kopal hakkında olumsuz yorumlar okudum,çok kararsız kaldım yoğun olduğu hastasıyla pek ilgilenmediği vs... senin yorumuda okudum muallaktayım şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…