bildiğim kadarıyla yasak değil fiyat vermek...aralık verseniz peki 2500-3000 falan diye
ben ekol kbb a gittim.Bora Karaali ye muayene oldum.Burnumun sağ ve sol tarafındaki iki tane eti alacak.Burnumun içinde sağ taraftaki eğri kemiği düzeltecek.Yine burnumun dışından görünen baya büyük olan kemeri düzeltecek ve baya bi düşük olan burun ucumu kaldıracak.Bana burnumun içindeki problemleri halledip,estetik olarakta burnumu düzelteceğini söyledi.Ama psikolojimin bozulmaması için yüz hattıma uygun bir burun yapacağını söyledi.Diğer türlü çok küçük ya da çok kalkık bir burun ya da hastanın hayalinde çizdiği bir burun onu yıpratır dedi.Doğal görünümlü ve hafif kavisli,kemeri düzeltilmiş,ucu kalkmış bir burnum olacakmış.16 temmuzda amelliyatım var.Bora Bey tavsiye üzerine gittim beni rahatlattı ve herkes memnun duyduğum kadarıyle.Üstelik benim burnum gbi bir burnuda yapıldıktan sonra görünce bu adam çok iyi galiba dedim.Zaten ekol de İzmir'in en iyi kbb hastanesi diyorlar.Hem sağlık olarak hem estetik olarak çok fazla çalışması varmış.Yurtdışındada çalışmış galiba.
gizeml fotograf göremiyorum cünkü 25 msjı gecmem gerekiyomuş..ama burnun uzaktan gayet güzel estetik gözüküyor.başka kim cenk beye ameliyat olmuştu..onları da ekleyeyim 25 msjı gecince görebilcem heralde..
can kopala ameliyat oldum eklerseniz fotolarıma bakıp fikir edinebilirsiniz
kesinlikle Can kopal diyorum.zaten doğal burun yapmasıyla tanınıyor.ben 15 gün önce ameliyat oldum.nefes problemimi fark etmemiştim ama sol tarafım komple kapalıymıs et ve kemik aldı.10.günümden itibaren eskisinden daha iyi nefes aldıgımı hissetmeye başladım.Çokta ilgili bi doktor,kadınlar klubünde bi çok hastası var sayfalarca yorumda var tek bitane şikayetci olan yok.fotolarım açık istersen fikir edinebilirsin.
kesinlikle Can kopal diyorum.zaten doğal burun yapmasıyla tanınıyor.ben 15 gün önce ameliyat oldum.nefes problemimi fark etmemiştim ama sol tarafım komple kapalıymıs et ve kemik aldı.10.günümden itibaren eskisinden daha iyi nefes aldıgımı hissetmeye başladım.Çokta ilgili bi doktor,kadınlar klubünde bi çok hastası var sayfalarca yorumda var tek bitane şikayetci olan yok.fotolarım açık istersen fikir edinebilirsin.
can kopala ameliyat oldum eklerseniz fotolarıma bakıp fikir edinebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?