Revizyon yapıyor mugülce gürsan tavsiye ederim geçen hafta lkardeşim oldu storydeki burnunu görünce şok geçirdim param olsa bende 2.ameliyatımı gülce hanıma yaptırırdım gerçekten doğal burun yapıyo tekniği çok iyi. instadan erkek ameliyatlarına bakarsın erkek burnu sanki daha zor her dr yapamıyo genelde kavis verip geçiyolar ama baya başarılıydı. haftaya tampon çıkacak çok heycanlıyım bende.
Burun estetiği mi düşünüyorsunuz yoksa revizyon mu?Ben daha yeni üyeyim ve sordugunuz soruyu görmedim. İzmirdeyim ben
İlk ameliyatım olacak nasipse.Burun estetiği mi düşünüyorsunuz yoksa revizyon mu?
Bende fırat demirtaşoğlunu çok beğeniyorum ama çok uzun tarih sonraya randevu veriyor. İbrahim korhana bence olmayın arkadaşım oldu şuan burnu uzun ve büyük benceArkadaşlar İzmir de üç doktor araştırdım uzun süredir takipteyim hastaları genel olarak çok memnun sizin bu doktorlar hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız ? 1) Fırat Demirtasoglu 2) İbrahim Korhan 3) Ali Oğuz Demir
Estağfurullah. Bilerek yapıyorsunuz sandım, siz kusura bakmayın.İlk ameliyatım olacak nasipse.
Bu ara ben farklı kişiler sanıyorum şuan farkettim size sürekli sordugumu gerçekten kusura bakmayın yeni üyeliğin sonucları olmuş
Yok henüz kimseyle görüşmedim.Estağfurullah. Bilerek yapıyorsunuz sandım, siz kusura bakmayın.
Görüştüğünüz doktor var mı?
Ücretsiz danışabileceğim bir doktor arıyorum. Kendisine danışmak ücretsiz mi acaba?Yok henüz kimseyle görüşmedim.
ercan pınarı düşündüm medicanada fiyat olarak uygun geldiği için fakat yorum bulamadım
Sanırım ücretsiz tam olarak bilgim yok hiç gitmedimÜcretsiz danışabileceğim bir doktor arıyorum. Kendisine danışmak ücretsiz mi acaba?
Kuaförde çok güzel burunlu bir kız gördüm. Burnunuzda işlem var mı diye sordum, var dedi. Memnun musunuz dedim. çok memnunum dedi. Can Ercan'a ameliyat olmuş. Bana da asistanının numarasını verdi.Sanırım ücretsiz tam olarak bilgim yok hiç gitmedim
Çok üzgünüm ya.Kuaförde çok güzel burunlu bir kız gördüm. Burnunuzda işlem var mı diye sordum, var dedi. Memnun musunuz dedim. çok memnunum dedi. Can Ercan'a ameliyat olmuş. Bana da asistanının numarasını verdi.
FalcoJeanny ve damaged lemon kızlar tahmin edin ne oldu! Benim burnum güzel mi diye sordum kıza, "Eğri ama sonuçta ameliyat olmadığınız için güzel." dedi. Öyle değil işte, 2 defa ameliyat oldum dedim, ağzı açık kaldı. Böyle bir ameliyat olamaz dedi. Doktorumun bu buruna çok güzel dediğini söyledim, yalan söylüyor dedi. Kendi burnunuz olsa tamam ama böyle ameliyat sonucunu asla kabullenmeyin dedi. Önden sağa doğru kayıyor, yandan düşük ve kemer var dedi.
Cildirmalik. Bizim dediklerimizi o da demiş 2 estetikli burun hatalarla dolu ama sende hata sabirsizsin, 5 10 yil odemin gecmesini bekle duzelecek. Delirmemek elde değil. Yapamayan tecrübemizler, burunları hiç ellemese keşke !Kuaförde çok güzel burunlu bir kız gördüm. Burnunuzda işlem var mı diye sordum, var dedi. Memnun musunuz dedim. çok memnunum dedi. Can Ercan'a ameliyat olmuş. Bana da asistanının numarasını verdi.
FalcoJeanny ve damaged lemon kızlar tahmin edin ne oldu! Benim burnum güzel mi diye sordum kıza, "Eğri ama sonuçta ameliyat olmadığınız için güzel." dedi. Öyle değil işte, 2 defa ameliyat oldum dedim, ağzı açık kaldı. Böyle bir ameliyat olamaz dedi. Doktorumun bu buruna çok güzel dediğini söyledim, yalan söylüyor dedi. Kendi burnunuz olsa tamam ama böyle ameliyat sonucunu asla kabullenmeyin dedi. Önden sağa doğru kayıyor, yandan düşük ve kemer var dedi.
Can ercanı da araştırdım çok fazla şikayet varKuaförde çok güzel burunlu bir kız gördüm. Burnunuzda işlem var mı diye sordum, var dedi. Memnun musunuz dedim. çok memnunum dedi. Can Ercan'a ameliyat olmuş. Bana da asistanının numarasını verdi.
Hakkında şikayet olmayan doktor yok galiba.Can ercanı da araştırdım çok fazla şikayet var
Maalesef ben de okudum.Can ercanı da araştırdım çok fazla şikayet var
Bence o doktoru boş ver, normal değil adam belli ki. Ahlaksızın teki. Madem hata yaptın, hatanı kabul et. Hata değil başka bir şeyse de ne olduğunu belirt, yalan söyleme.Maalesef ben de okudum.damaged lemon 'nın dediği gibi, hakkında şikâyet olmayan doktor yok.
FalcoJeanny bugün o konuşma esnasında kuaförde benim dışımda 5 kişi daha vardı, beşi de burnumun olmadığını, bariz eğri olduğunu söyledi. Zaten her şey ortada, kimsenin onaylamasına gerek yok. Fakat ben nasıl çıldırmayayım, adam diyor ki eğri falan değil.
O adamı unut artık hakkını arayacaksan yine ac istersen davanı bir sonuç çıkar ya da çıkmaz farketmez. 2.nciyi bile olmak hataydı. Beceremedi bu kadar basit. 2 kere burnu acil dokulara zarar verdi,yazik. Başka sağlam doktor lazım onu da bulması meseleMaalesef ben de okudum.damaged lemon 'nın dediği gibi, hakkında şikâyet olmayan doktor yok.
FalcoJeanny bugün o konuşma esnasında kuaförde benim dışımda 5 kişi daha vardı, beşi de burnumun olmadığını, bariz eğri olduğunu söyledi. Zaten her şey ortada, kimsenin onaylamasına gerek yok. Fakat ben nasıl çıldırmayayım, adam diyor ki eğri falan değil.
Kim bilir ne problemi var ki o kadar egolu, hatasını kabul etmekten aciz. Olan olmuş. Anlıyorum, unutmak çok zor ama denemen lazım. Hastalar nasıl bir psikolojiyle doktor dövüyor anlamaya başladım galiba hahahah. Hayat meselesi bu ya, yüz bu, şaka değil.Unutamıyorum arkadaşlarım. Göz göre göre bana yapılan haksızlığı unutamıyorum. Resmen deliymişim gibi davrandı, unutamıyorum
Sanırım sen Ahmet İslam'ı kafaya koydun revizyon için. Mehmet azar da revizyonda başarılı diyorlar.O adamı unut artık hakkını arayacaksan yine ac istersen davanı bir sonuç çıkar ya da çıkmaz farketmez. 2.nciyi bile olmak hataydı. Beceremedi bu kadar basit. 2 kere burnu acil dokulara zarar verdi,yazik. Başka sağlam doktor lazım onu da bulması mesele